VS Atletiek | 2023 USATF Nationale Jeugd Outdoor Kampioenschappen (2023)

Belangrijke mededelingen

UPDATE

30 juni 2023/9:00 uur

Weerupdate USATF National Youth Outdoor Championships 2023

Aangezien we de weersomstandigheden van de luchtkwaliteit blijven volgen, is vastgesteld dat het evenement uitgesteld zal blijven tot 11:00 uur. Alle evenementen (hardlopen en veld) worden hervat om 11:00 uur en degepubliceerd schemazal worden nageleefd.

Hoewel wordt voorspeld dat de luchtkwaliteit in de loop van de dag gestaag zal verbeteren, wordt toch aanbevolen dat ouders/verzorgers voorzichtig zijn bij het nemen van beslissingen over activiteiten door de sporter(s).

UPDATE

30 juni 2023/9:45 uur

2023 USATF National Youth Outdoor Championships Schema-update

Herzien schema voor vrijdag 30 juni 2023. Het onderstaande voortschrijdende schema is van toepassing op 30 junieAlleen (vrijdag) evenementen:
https://www.usatf.org/events/2023/2023-usatf-national-youth-outdoor-championships/schedule

De opwarmruimte is op vrijdag 30 juni 2023 om 9.30 uur beschikbaar. Houd er rekening mee dat er geen coaches of ouders in de opwarmruimte zijn toegestaan.

De inchecktijd voor alle atleten die deelnemen aan de USATF National Youth Outdoor Championships 2023 is 45 minuten voor het evenement.

Bronnen

Toelatingseisen

De 2023 USATF Youth Outdoor Championships staat open voor 2023 USATF-leden die binnen de onderstaande jeugdafdelingen vallen. Atleten kunnen lid worden van USATF door te bezoekenUSATF.org.

 • Kwalificerende informatie: Er zijngeen kwalificatie-eisenvoor de USATF National Youth Outdoor Championships. Elk geverifieerd lid van jeugdige leeftijd kan zich registreren en meedoen.
 • Bewijs van geboorte:Alle atleten die deelnemen aan een USATF-leeftijdsgroepkampioenschap moeten hun leeftijd laten verifiëren. Leeftijdsverificatie moet worden verwerkt via het USATF-lidmaatschapsportal (USATF Connect) door een kopie van uw geboorteakte of paspoort te uploaden. Houd rekening met 5 werkdagen voor verificatie. (alle leeftijdsverificatie voor de Outdoor Championships moet vóór 24 juni zijn ingediende).
 • Relais:Elk lid van een estafetteteam moet in zijn lidmaatschapsprofiel zijn aangesloten bij de geregistreerde USATF-club.

Vergoedingen en registratiedeadlines

Registratie ismomenteel GEOPEND,en kan viaAthletic.net.

Op tijd inschrijvenmoet gedaan worden door25 juni 2023 om 23:59 uur Est— $ 10,00/individueel evenement, $ 40,00 per estafette.

De leeftijdsindelingen voor het wedstrijdjaar 2023 zijn als volgt:

Leeftijdsverdelinggeboortejaar
7-82015+*
9-102013-2014
11-122011-2012
13-142009-2010
15-162007-2008
17-182005-2006**

*Opmerking: Per USATF Rule 300.1 (c) "Atleten moeten op 31 december van het lopende jaar ten minste zeven (7) jaar oud zijn om deel te nemen aan de Youth Athletics of Junior Olympic National Championships."

** Atleten die nog 18 zijn tot en met de laatste dag van de USATF National Outdoor Track & Field Championships komen in aanmerking om via die wedstrijd deel te nemen aan de leeftijdscategorie 17-18. Deze uitgebreide geschiktheid is niet van toepassing op langlaufevenementen.

Veilige sportinformatie

Bedankt voor uw steun aan het Safe Sport-programma van USATF om onze atleten en andere deelnemers de veiligst mogelijke omgeving te bieden. Neem even de tijd om deUSATF Safe Sport-webpaginaom uitgebreide bronnen te vinden met betrekking tot het USATF Safe Sport-beleid. Alle deelnemers dienen zich te houden aan deAmerikaanse centrum voor SafeSport-code,USATF Safe Sport-handboek, en allesBeleid ter voorkoming van misbruik door minderjarige atleten (MAAPP)met betrekking tot de veiligheid en het welzijn van atleten. Hierin staan ​​onder meer de teamreisrichtlijnen, die te vinden zijnhier.

Meld een SafeSport-probleem

Als je iets ziet, zeg dan iets. U dient alle gevallen van seksueel wangedrag te melden aan het Amerikaanse Center for SafeSport via hun online meldingsformulierhier. Meld wangedrag met betrekking tot pesten, ontgroening, intimidatie en fysiek of emotioneel wangedrag aan USATF via ons online meldingsformulierhier, door te mailenusatfsafesport@usatf.org, door te bellen naar (317) 713-4688, of per sms naar 833-9-USATF (987-2834).

Pakket ophalen

Pakketten ophalen is mogelijk vanaf dinsdag 27 junietot 1 julistter plaatse bij SPIRE in het Upstairs Banquet Centre van het Indoor Track Building.

 • Dinsdag 27 junie- 10:00 uur tot 18:00 uur

 • Woensdag 28 junie- 8:00 uur tot 18:00 uur

 • Donderdag 29 junie- 07:00 uur tot 18:00 uur

 • Vrijdag 30 junie- 07:00 uur tot 16:00 uur

 • Zaterdag 1 julist- 07:00 uur tot 12:00 uur

Alle deelnemers moeten tijdens de wedstrijd hun toegewezen rugnummer op de voorkant van hun trui dragen. Als een atleet het startnummer verliest, kan een vervangend exemplaar worden gekocht tegen een vergoeding van $ 10,00.

Bewijzen van coaches

Coaches moeten 3-Step Safe Sport-conform zijn en in het register van coaches staan, waarmee wordt aangegeven dat ze aan de opleidingsnormen voor coaching hebben voldaan. Ga voor meer informatie naar:https://www.usatf.org/programs/coaches/coaches-registry.

USATF JEUGDKAMPIOENSCHAP COACHES CREDENTIALING PROGRAMMA BELEID

(herzien 2-2021)
De USATF Youth Department kondigt herzieningen aan van het USATF Youth Championships Coaches Credentialing Program Policy. Deze herziening is onmiddellijk van kracht. De USATF Youth Department moedigt in samenwerking met de USATF Coaching Education Department alle coaches aan om te profiteren van de voordelen die het USATF Coaches Registry Program biedt. Maak uzelf vertrouwd met coaching-opleidingsprogramma's en registratievereisten opwww.usatf.org/programs/coachesen/of contactpersoonMatt.Rohlf@usatf.org.

Jeugdkampioenschappen Coaching-referenties worden afgegeven op basis van de volgende criteria:

 • USATF Coaches Registratielid

  • Huidig ​​USATF-lidmaatschap (volwassenen).

  • Slaag voor de USATF-achtergrondscreening

  • SafeSport-compatibel

  • Voldoe aan de Education Standard en dien een verificatieaanvraag in via USATF Connect

 • Vermeld als "Coach" op het USATF Club-profiel

 • Moet een atleet of club hebben die is ingeschreven voor het huidige kampioenschap

 • Coaches voor niet-gebonden atleten zijn verplicht zich te houden aan de vereisten voor de coachingsbevoegdheid voor de uitgifte van een coachingsbevoegdheid.

 • Er zijn geen limieten voor de toewijzing van referenties.Referenties worden alleen verstrekt na verificatie van alle vermelde criteria/mandaten. Er zijn geen uitzonderingen.

 • Toegangsreferenties voor polsstokhoogspringen worden verstrekt na verificatie van de deelname van de atleet en de datum/tijd van het evenement. Datum/tijd worden duidelijk vermeld op de inloggegevens en de toegang verloopt onmiddellijk na voltooiing van dat evenement.

Onderscheidingen

De beste acht in elk individueel en estafette-evenement verdienen medailles en All-American-onderscheidingen. De winnaar van elk evenement ontvangt ook een trofee. Elke atleet die de wedstrijd betreedt, ontvangt een tas met trekkoord en een herbruikbare waterfles.

Evenement resultaten

De resultaten van evenementen zijn tijdens de hele bijeenkomst elektronisch te vindenHIER.

INFORMATIE VOOR DE TOESCHOUWER

Toegang/Parkeren

Toegang tot het USATF Youth National Outdoor Championship 2023 is volledig digitaal en kan tot 25 juni online worden gekochte.

Losse tickets voor volwassenen vanaf 12 jaar kosten $ 17,00 per dag, de 4-daagse Youth MeetPass/tickets kosten $ 50,00.

Tickets ter plaatse gekocht na 25 juniekost $ 20,00 per dag en de 4-daagse Youth Meet Pass/Tickets zijn $ 65,00.

Alle kinderen van 7 tot en met 11 jaar, volwassenen ouder dan 65 jaar en militair personeel betalen $ 10,00 per dag. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn gratis.

Klik hier om kaartjes te kopen

Alle tickets zijn inclusief parkeer- en verwerkingskosten.

Concessies

Tijdens de wedstrijd zal een concessiestand open zijn waar tijdens de wedstrijduren versnaperingen worden verkochtTeam USATF-merchandisezal ook te koop zijn.

REISINFORMATIE

Luchthavens / Afstand van grote stadshubs

Internationale luchthaven Cleveland Hopkins (CLE) – Cleveland, OH

Columbus, OH - 2 uur en 41 minuten; Cincinnati, OH - 4 uur en 23 minuten; Toledo, OH - 2 uur en 25 minuten; Pittsburgh, PA - 2 uur 9 min; Buffalo, NY - 2 uur en 15 minuten; Detroit, MI - 3 uur en 19 minuten; Indianapolis, IN - 5 uur 17 min; Chicago, IL - 6 uur

Hotels

Ga voor informatie over goedkope hotels in de omgeving naarHIER. Daarnaast vindt u informatie over VRBO's van SPIRE's partners op pagina 2 van het evenementPaspoort.

Dingen om te doen

Ga voor meer informatie over dingen om te doen in Cleveland, OH naarBestemming Cleveland's website, evenals de lijst die bij het evenement is inbegrepenPaspoort

We zijn verheugd om een ​​speciale deal aan te bieden voor deelnemers aan het USATF National Youth Outdoor Championship op deRock & Roll Eregalerij. Gebruik promotiecodeUSATF2023voor tickets met korting van 21 juni tot en met 5 juli 2023.

PLAATS INFORMATIE

Adres

5201 SPIRE Cirkel Genève, OH 44041

Over SPIRE

Het SPIRE-complex is een van de grootste indoor-, multisport-, trainings- en wedstrijdfaciliteiten ter wereld. Met meer dan 750.000 vierkante meter onder ons dak en acres aan recreatieruimte buiten, heeft SPIRE de unieke capaciteit om tegelijkertijd een residentiële academie, clubs, competities, toernooien en kampioenschappen te hosten, ongeacht het weer of het seizoen. Elke overweging is genomen om een ​​ongeëvenaarde ervaring te creëren.

Het SPIRE-stadion bestaat uit een synthetisch multisport, verlicht veld met een 9 baans, 400 meter lange polyurethaan internationale baan, meerdere evenemententerreinen: 4 verspringputten, platform voor 8 hoogspringputten, 4 polsstokhoogspringputten en een aangrenzende worp stadion, kunstgrasveld van professionele kwaliteit biedt plaats aan een voetbalveld van FIFA-formaat, voetbal en lacrosse voor heren/dames, evenals nationale kampioenschappen met een toeschouwerscapaciteit van 15.000 - 20.000 inclusief 5.000 permanente tribunes en tijdelijke zitplaatsen voor de rest.

ONTMOET CONTACTEN:

SPIREVoorzitter

Jeff Orloff

jorloff@spireacademy.com

SPIREMeet Directeur/Zaaien/Ambtenaren

Susan McGrath Powell

spowell@spireacademy.com

Directeur SPIREEvent

Chelsie Kaman

ckamann@spireacademy.com

GCSC – SVP Bedrijfsvoering

Mike Mullhall

mmulhall@clevelandsports.org

GCSC - VP Operaties

Mark Lembke

mlembke@clevelandsports.org

GCSG – Evenementencoördinator-vrijwilligers

Riley Haas

rhaas@clevelandsports.org

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 13/12/2023

Views: 6179

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.