Reddit gebruiken voor werving (2023)

inhoud

Referenties:Hang LeeEnErin Matthew, een sourcing-expert van Redditeen podcastafleveringwaar ze de manieren hebben besproken om kandidaten te vinden op Reddit, het grootste forum met 330 miljoen gebruikers. We hebben de belangrijkste ideeën en hints samengevat over hoe u op Reddit kunt zoeken + praktische informatie en booleaanse tekenreeksen toegevoegd die u kunt gebruiken.

Reddit is de voorpagina van internet met een rekruteringspotentieel

Volgens Alexa, Reddit.com is de zevende meest populaire site in de Verenigde Staten en de 28e wereldwijd. Om te illustreren hoe krachtig dit sociale netwerk is, is het totale aantal maandelijks actieve LinkedIn-gebruikers310 miljoen, dat zijn 120 miljoen gebruikers minder dan op Reddit. Reddit is in feite een enorme verzameling gemodereerde forums, ook wel subreddits genoemd, waar mensen inhoud kunnen delen, vragen kunnen stellen en eventuele problemen kunnen bespreken die verband houden met het subreddit-onderwerp. Elke Redditor kan een subreddit maken.

Vijf belangrijke voordelen van Reddit:

 • Er is een community over elk onderwerp.
 • De Reddit-gemeenschap is uniek betrokken in vergelijking met andere sociale netwerken.
 • Het is niet alleen geweldig voor werving, maar stelt u ook in staat om de kandidaten uit uw branche beter te leren kennen.
 • Reddit is een onaangeboorde goudmijn van passieve kandidaten. Strenge gemeenschapsregels en lay-outs met veel tekst verwarren veel recruiters en schrikken hen af ​​om het platform te gebruiken.
 • Het technische publiek houdt ervan rond te hangen op Reddit.

In tegenstelling tot andere sociale-medianetwerken gaat het bij Reddit niet om het verkrijgen van volgers, vind-ik-leuks en reacties. Het gaat om het delen van ideeën en discussies. In vergelijking met Facebook, Instagram, etc. zijn het behalen van enorme inkomsten en het verwerven van bekendheid niet de belangrijkste doelen van Reddit. Je moet niet vergeten dat Reddit een hechte gemeenschap is die geen vreemden accepteert. Het is geen quick win – je moet er veel tijd in investeren en zelf een actieve Redditor zijn. Dus allereerst, voordat u daar vacatures gaat plaatsen, begint u met het betrekken van de gemeenschap, het reageren en het delen van informatie. Als je een complete onbekende bent voor Reddit, bekijk dan deFAQbladzijde. Het geeft je inzicht in de basisprincipes van het platform, zoals 'Wat is een moderator?' en 'Wat zijn subreddits?'.

(Video) Vegan Since 1951! 32 Years Raw! A Natural Man of Many Skills; Mark Huberman

Reddit heeft een enorm technisch publiek ‘met meer dan27 miljoen unieke maandelijkse bezoekers aan technologiegemeenschappen(vanaf 2019), zoalsr/technologie,r/futurologie,r/gadgetsEnr/iphone‘. Deze subreddits zijn de perfecte plekken om je kandidaten beter te leren kennen. De mooie aard van Reddit is dat de gebruikers zich vrijer voelen om zichzelf te uiten en meningen en grappen over hun baan en branche te delen. U kunt passief luisteren naar al deze verhelderende discussies of, nog beter, deelnemen aan deze communicatie en laten zien dat u begrijpt wat uw potentiële kandidaten belangrijk vinden.

Wat u ook moet onthouden, is dat Reddit-leden een hekel hebben aan spam. Het eerste doel van elke werving Redditor zou de interactie met gebruikers moeten zijn en pas daarna vacaturepromotie. Want als je alleen functiebeschrijvingen plaatst, word je direct verbannen. Mensen zouden je moeten vertrouwen. Een van de eerste regels die te vinden is inRode diquette, een directory met waarden en regels die elke Redditor moet volgen, "Houd u online aan dezelfde gedragsnormen die u in het echte leven volgt". Net als in het echte leven onderhandel je op Reddit niet over een baan zonder tijd te besteden aan het tot stand brengen van een minimale persoonlijke band. Je profiel moet een 50/50 mix zijn van werving en entertainment/niet-wervingsinhoud. Wees eerst een Redditor en daarna een recruiter!

Hoe vind ik een kandidaat met Reddit?

#1 Playbook: de ultieme gids voor sourcing op sociale media

Abonneer u op de sourcing-nieuwsbrief van AmazingHiring en ontvang het #1 Playbook: de ultieme gids voor sourcing op sociale media

U kunt zich op elk moment afmelden

1. Gebruik Booleaanse tekenreeksen van Reddit voor het zoeken naar kandidaten

Sourcing op Reddit is veel tijdrovender, maar de kwaliteit van kandidaten kan veel beter zijn dan in andere bronnen. De meerderheid van de Reddit-gebruikers heeft bijvoorbeeld een soort vanhoger onderwijswat betekent dat het een goede sourcing-plek is voor zowel startersfuncties als vacatures waarvoor jarenlange ervaring vereist is. Bovendien kunt u op Reddit eenvoudig de interessegebieden en expertise van gebruikers identificeren. Je sourcet dus niet op profielen, maar op gedrag.

Er zijn geen profielen met gedetailleerde persoonlijke informatie op Reddit, dus het is niet zo eenvoudig om een ​​potentiële werknemer te evalueren. Je kunt meer te weten komen over de locatie, werksfeer, etc. via de verschillende communities (bijvoorbeeld banen in Chicago). Ook kunt u gebruikenBooleaanse tekenreeksen op Redditdie de opmerkingen doorzoeken en gebruikersprofielen indexeren. Het nadeel van het gebruik van booleaanse tekenreeksen is dat ze geen specifieke velden van profielen dekken.

(Video) Clinically Dead Man Travels to the Afterlife; Shown Ultimate Truth By God (NDE) | Jose Hernandez

Als je niet bekend bent met hoe Booleaans zoeken bij werving werkt, raden we je aan om onzeSourcing hacks #2 gids.

En kijk eens naarons artikelover hoe de booleaanse operatoren werken en welke zoekopdrachten u kunt maken om technische kandidaten te vinden (u vindt binnenin voorbeelden van zoekopdrachten).

Hier zijn voorbeelden van zoekreeksen voor Reddit-kandidaten:

 • Reageren EN Node.js EN "te huur" Bay Area
 • Reageren EN Node.js "te huur" Bay Area
 • Reageren EN Node.js ("te huur" OF "op zoek naar een baan" OF "op zoek naar een baan" OF "mijn baan kwijt" OF "op zoek naar nieuwe kansen" OF "open voor werk" OF "open voor nieuw project") ("Bay Area" OF "San Francisco" OF "California")

Hier is een voorbeeld van hoe een complexe Booleaanse string-zoekopdracht ons een onmiddellijke vondst gaf van een ontwikkelaar die op zoek was naar een baan op Reddit:

2. Vind relevante Reddit-communities en spot daar kandidaten

Deze aanpak kost meer tijd omdat u de exacte locatie van de ontwikkelaar niet weet. Als u echter in het algemeen op zoek bent naar talent in de Verenigde Staten, is de kans dat u de kandidaat uit de VS ziet veel groter, aangezien gebruikers uit andere landen de minderheid vormen van degenen die op Reddit communiceren.

Zoals we al zeiden, zijn er genoeg communities op Reddit waar bijvoorbeeld softwareontwikkelaars rondhangen. Je kunt ze vinden door te zoeken op Reddit of zelfs Google, bijvoorbeeld subreddits zoalsr/ontwikkelaarsof google gewoon "Reddit-softwareontwikkelaars".

Je bent natuurlijk op zoek naar een bepaalde technologie-expert, dus je kunt beter zoeken naar communities rond die technologieën waar gebruikers hun problemen bespreken. Als u een bekwame gebruiker ziet die zijn kennis deelt met anderen, verken dan zijn profiel.

(Video) Our Top Ten Sketches 2009 - 2019 - Foil Arms and Hog

Onthoud dat u/ de manier is waarop u het profiel van de gebruiker te zien krijgt, en dat u hun andere opmerkingen kunt vinden waar ze informatie kunnen delen over hoe ze contact met hen kunnen opnemen, of hun naam.

Ga naar het profiel en controleer de berichten en vooral de opmerkingen van de gebruiker. Op deze manier kunt u de contactgegevens of naam van de gebruiker of het huidige of vroegere bedrijf zien als ze deze ergens hebben gedeeld.

Als dat niet het geval is, maar u zeker weet dat de gebruiker een zeer goede specialist is die u nu of in de toekomst zou willen inhuren, google dan hun gebruikersnaam en probeer profielen op andere sociale netwerken te vinden.

Hoe bericht je een kandidaat op de best mogelijke manier?

Wat als je een echt geweldige potentiële kandidaat hebt gevonden, maar je kunt hun contacten op geen enkele andere manier krijgen, behalve door contact met hen op te nemen op Reddit?

Er is een manier om het vertrouwen van een werknemer te winnen door ze Reddit-munten te geven — virtuele goederen die u kunt gebruiken om voorbeeldige berichten of opmerkingen te belonen. Een ander waardevol bezit voor Redditors is "Karma-score" - Reddit gebruikt upvotes of downvotes als puntensysteem. Stem op de berichten van kandidaten en stuur ze een bericht: "Ja, ik vind je bericht leuk, kunnen we praten?".

(Video) The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary

Desalniettemin is de aard van Reddit een eerlijke benadering - de meeste mensen verwachten niet dat ze door rekruteringsmanagers onder de loep worden genomen. Het is beter om een ​​kandidaat een bericht te sturen via het andere sociale platform, omdat dit geen direct contactkanaal is. U kunt talentleads met contactgegevens, inclusief links naar sociale media-accounts, direct naar uw ATS krijgen door gebruik te maken van een sourcing-oplossing zoalsGeweldig inhuren, een op AI gebaseerde aggregator. Er is eengratis Chrome-plug-indat toont u de sociale profielen van de persoon naar wie u zoekt.

Reddit gebruiken voor werving (5)

Afsluiten

Reddit is waarschijnlijk een van de beste plaatsen om technische kandidaten te zoeken, wat meestal over het hoofd wordt gezien door recruiters. Een van de redenen is dat Reddit, in tegenstelling tot andere sociale sites, een hechte gemeenschap heeft die niet blij is met regelovertreders en spammers. Opdringerige zelfpromotie is ook een onmiddellijke rode vlag voor de meeste Redditors. Het kost tijd om uw weg op het platform te vinden voordat u enkele voordelen kunt behalen. Behandel Reddit als sociale werving, niet als een vacaturebank. En als je het goed doet en onze tips opvolgt, kan rekruteren op Reddit een aantal serieuze beloningen opleveren en je ambitieuze doelen voor het werven van talent stimuleren.

Als je meer wilt weten over sourcing op Reddit, kijk danBrainfood Liveen blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates in de rekruterings- en sourcingwereld!

Reddit gebruiken voor werving (6) Vind je dit artikel verhelderend? Top Recruiters creëren content voor AmazingHiring. Schrijf u in om 1 samengestelde nieuwsbrief per maand te ontvangen met onze nieuwste blogposts.

(Video) Leslie Kean on David Grusch (UFO Whistleblower): Non-Human Intelligence, Recovered UFOs, UAP, & more

FAQs

What Reddit CEO compares moderators to aristocracy as blackout stretches on? ›

Reddit CEO Steve Huffman is slamming protesters who have made large parts of the website inaccessible this week, comparing the unpaid volunteer moderators leading the blackout to wealthy land barons.

What is the 1 in 10 rule on Reddit? ›

Note that Reddit has always had a 9:1 rule, where about 10% of your submissions are allowed to be your own content.

What happened to Reddit is fun? ›

Rif Is Fun, the independent app he uses to browse Reddit because of its simplicity and out of habit, has announced that it will shut down tomorrow due to the new data charges.

How do I self promote on Reddit without getting banned? ›

Read on to learn how to use Reddit to promote your blog or website!
 1. Start by commenting on other posts. ...
 2. Get 30-50+ Karma. ...
 3. Find Subreddits in Your Niche. ...
 4. Learn the Rules of Relevant Subreddits. ...
 5. Ask Admins for Permission. ...
 6. Ask Admins to Post Your Link. ...
 7. Run a Giveaway. ...
 8. Ask Friends to Upvote Your Post.
Jan 8, 2022

Videos

1. On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?
(Boxoffice | Full Movies in English)
2. Rise of Kingdoms: My Top 5 ARMIES for KVK! Best Commander Pairs, Talents, Equipment, & Armaments
(Omniarch)
3. Trope Talk: Pinocchio Plots
(Overly Sarcastic Productions)
4. UFOs: Sean Cahill on Orbs, Triangles, Recovered Craft, Roswell, Psi Phenomena, and 'That UAP Video'
(Unravelling the Universe)
5. PS1 STORIES - 1 on 1 (One on One) (Simple 1500 Series Vol. 30: The Basket - 1 on 1 Plus)
(Blue Bidya Game)
6. Ledenwerving
(Korfbalverbond)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 03/08/2023

Views: 5695

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.