In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (2023)

Wat als je een schrijfcarrière zou kunnen hebben op je eigen voorwaarden met volledige vrijheid over voor wie je wilt werken? Er is geen definitieve formule voor het vinden van succes, maar deze 13 stappen zullen je een boost geven bij het lanceren van je eigen carrière als professionele freelanceschrijver.

Heb je erover nagedacht om freelance tekstschrijver te worden?

Misschien heb je behoefte aan een verandering van de beslotenheid van het kubusleven en wil je de vrijheid die eigen baas zijn met zich meebrengt.

Of misschien wil je gewoon wat extra geld verdienen naast je dagelijkse werk, terwijl je je liefde voor woorden in de praktijk brengt en de dingen ontdekt die je opwinden.

Wat je ook aanzet tot het nastreven van copywriting, het kan overweldigend zijn om uit te zoeken waar je moet beginnen.

Het goede nieuws is dat je al weet hoe je moet schrijven. Je weet er misschien niet alles van en je bent misschien niet eens de beste schrijver. Maar leren om een ​​goede copywriter te zijn, komt voort uit ervaring en het hebben van bekwame schrijvers en redacteuren die je daarbij begeleiden.

Schrijver zijn betekent dat je vak voortdurend zal evolueren. Men bereikt nooit een staat van meesterschap. Elk project bouwt voort op een ander. Je ontdekt nieuwe manieren om dingen te zeggen, verfijnt je werk en ontwikkelt een stem die helemaal van jou is.

Wanneer we voor het eerst beginnen als nieuwe schrijvers, pauzeren we vaak tussen het typen van elk woord. We aarzelen terwijl we de verspreide banen van onze gedachten scannen.

Naarmate u uw schrijfvaardigheid ontwikkelt, kunt u uw ideeën sneller opschrijven. In plaats van een langzaam geploeter van een enkel woord tegelijk, zullen je vingers als bliksemschichten bewegen en de pagina raken met proza ​​dat vastlegt wat je wilt zeggen.

13 stappen om uw freelance schrijfcarrière te starten

Klaar om je freelance schrijfcarrière te beginnen? Hier is een stapsgewijze handleiding om dat te realiseren.

1. Weet wat freelanceschrijvers doen

De meeste professionele copywriters werken voor verschillende schrijfklanten bij het maken van veel verschillende soorten media. Het mooie van een freelanceschrijver zijn, is dat je de kans krijgt om content te creëren in verschillende branches en aan een breed scala aan projecten te werken. Als je je verveelt om dag in dag uit hetzelfde te doen, houden freelance schrijfoptredens je bezig met nieuwe uitdagingen en dingen om over te leren.

Freelance schrijfopdrachten kunnen werk omvatten als:

 • Bloggen
 • Website kopiëren
 • Berichten op sociale media
 • Videoscripts
 • Whitepapers
 • Bewerken
 • Contentmarketing
 • persberichten

Een Zijnfreelancerbetekent het bepalen van je eigen schrijfcarrière. Je mag het type copywriting doen dat je leuk vindt, het soort potentiële klanten vinden waarvoor je wilt werken en uiteindelijk een unieke fulltime baan voor jezelf creëren die helemaal van jou is.

2. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om een ​​professionele schrijver te worden

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (1)

Je moet de schrijfvaardigheid hebben om woorden, zinnen en alinea's samenhangend samen te voegen en weten hoe je de tekst met een vleugje creativiteit kunt bespatten. Maar er is zoveel meer dan alleen mooie zinnen schrijven.

Als professionele schrijver moet u begrijpen:

 • De basis van grammatica
 • Hoe te onderzoeken
 • Feedback verwerken
 • Merkstem gebruiken
 • Ideeën maximaliseren met een minimum aan woorden
 • SEO
 • Wat plagiaat is en hoe je het kunt voorkomen
 • Hoe u uw klanten de juiste vragen stelt
 • Gangbare stijlgidsen, zoals AP en Chicago

Je oefent niet alleen het vak van schrijven als freelanceschrijver, maar je runt ook een klein bedrijf. Als u nog nooit de leiding heeft gehad over het beheer van uw eigen financiën, moet u ook leren hoe u dit moet doen.

Zoals elke ondernemer moet u weten:

(Video) Verdien €30k+ per maand: online geld verdienen met ChatGPT!

 • Een contract schrijven
 • Geld opzij zetten voor belastingen
 • Facturatie en boekhouding
 • Marketing van uw diensten en het vinden van nieuwe leads

3. Vind uw niche voor freelance schrijven

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (2)

Het starten van een blog over iets waar je van houdt, is een geweldige manier om te beginnen met schrijven. Bijvoorbeeld deze dessertblogJen's favoriete koekjesis een ode aan alles wat zoet is.

Begin als aspirant-schrijver met wat je weet.

Misschien ben je een computerprogrammeur die een beetje uitgekeken is op coderen. Waarom begin je niet met het schrijven van tutorials of blogs over onderwerpen die verband houden met programmeren? De technische industrie heeft altijd behoefte aan schrijvers die complexe concepten kunnen opsplitsen in toegankelijke handleidingen. Als programmeur die ook kan schrijven, zit je in een klas met zeer gespecialiseerde vaardigheden.

Of misschien heb je een lange carrière in de gezondheidszorg achter de rug. Begin met schrijven over onderwerpen binnen dat domein waarvoor je de expertise hebt om mee te praten. De gezondheidszorg is een enorme sector en als u laat zien dat u over diepgaande kennis beschikt en in staat bent om deze effectief te communiceren, kan een groot aantal potentiële klanten in de gezondheidszorg uw schrijfvaardigheid nodig hebben.

Of je het nu weet of niet, je bent ergens een expert in. Gebruik wat u al weet om te beginnen met schrijven, uw werk in te dienen en uw portfolio op te bouwen.

Authenticiteit is belangrijk. Lezers voelen aan wanneer een auteur een persoonlijk belang heeft bij de woorden die ze hebben neergezet. Het is wat clickbait-artikelen onderscheidt van artikelen die betekenis hebben. Schrijven moet een persoonlijke band met een lezer vormen, en de beste manier om dat te doen is om om je onderwerp te geven.

Schrijf op wat je interessant vindt. Dit wil niet zeggen dat je gewoon moet vasthouden aan wat je weet. Naarmate je vordert in je carrière, schrijf je over nieuwe onderwerpen in verschillende branches en ontdek je dingen die je leuk vindt en waar je nooit aan had gedacht om over te schrijven. Misschien word je wel een expert op een gebied dat je nooit voor mogelijk had gehouden.

Overweeg deze vragen bij het uitzoeken van uw eigen niche voor freelance schrijven:

 • Wat windt je op?
 • Waar praat je graag over?
 • Welke kennis heb je die je graag met anderen zou willen delen?
 • Over welke onderwerpen zou je graag urenlang lezen?

Neem even de tijd om over al deze vragen goed na te denken. Laat wat er in je hart leeft je leiden bij het nemen van die beslissing om het type schrijver te worden dat je wilt zijn.

4. Vind bronnen voor freelance schrijfwerk

Een van de grootste uitdagingen bij het starten van je freelancecarrière is het vinden van werk. Er zijn er tonnenfreelance websitesdie er zijn, maar hier zijn er een paar die geweldig zijn om uw eerste klant binnen te halen.

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (3)

Opwerken

Upwork heeft een lange lijst met potentiële banen, maar veel schrijvers zijn op zoek naar hetzelfde werk op het platform.

Met een lange reeks vacatures die voortdurend worden bijgewerkt,Opwerkenbiedt tal van freelance schrijfopdrachten. Ze trekken veel verschillende klanten aan, met vacatures zoals het schrijven van productbeschrijvingen voor CBD-producten en landingspagina's voor airconditioningreparatiebedrijven. Waar je ook over wilt schrijven, je zult hoogstwaarschijnlijk iets op Upwork vinden dat je aandacht trekt.

Upwork kost in het begin nogal wat van je tijd. Het is competitief en het kost moeite om een ​​fatsoenlijk voorstel te schrijven. Bieden op tientallen projecten om vervolgens nul aanbiedingen te ontvangen, kan ontmoedigend werken.

De beste route is om in het begin op kleinere banen te bieden tegen lagere tarieven. Je bouwt positieve recensies en een reputatie op die je zullen helpen om die grotere, beter betalende optredens binnen te halen.

Upwork is slechts een van de vele vacaturesites waar nieuwe freelancers de kans krijgen om hun eerste klant binnen te halen.

De freelancer van Contently

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (4)

(Video) Zo Kun Je €500 PER DAG Verdienen Met YOUTUBE, Zonder Jezelf Te Filmen!

De freelancer van Contentlyzet veel nuttige functies op één plek voor freelanceschrijvers. Ze geven je de ruimte en een duidelijke sjabloon om een ​​portfolio van je werk op te zetten, en ze matchen je met banen die bij je vaardigheden passen. Ze bevatten ook een tijdregistratie- en factureringstool om het beheer van uw werk en het factureren van uw klanten eenvoudig te maken.

Contently is misschien geen goed begin als je geen schrijfvoorbeelden voor je portfolio hebt, maar als je een meer gevestigde schrijver bent en je freelancecarrière naar een hoger niveau wilt tillen, is Contently een geweldige hulpbron.

LinkedIn

LinkedInbiedt een plek om te pronken met alles wat je doet en om in contact te komen met mensen met wie je misschien wilt werken.

Zoek bedrijven in sectoren waarin u geïnteresseerd bent en kom in contact met mensen in rollen als contentmanager of marketingmanager die mogelijk verantwoordelijk zijn voor het inhuren van freelancers.

Bouw een band op met uw connecties. Stel ze vragen over hun bedrijf en wat voor soort content ze nodig hebben. Pitch uw vaardigheden en hoe u hun bedrijf kunt helpen groeien. Wees gewoon niet irritant of spamachtig, maar laat eerlijke bedoelingen al uw interacties leiden.

Met LinkedIn kun je ook je eigen artikelen schrijven en plaatsen. Door een artikel te schrijven dat likes en shares krijgt, komt uw werk onder de aandacht van een breder publiek - soms duizenden lezers. Dit zendt je schrijftalenten nog verder uit, waardoor nieuwe connecties en potentiële nieuwe klanten worden binnengehaald.

5. Vertel iedereen dat je een freelanceschrijver bent

Er zijn veel manieren om nieuw werk te vinden. En je leert welke vacaturesites legitiem zijn en welke slechts laagbetaalde contentfabrieken zijn. Als nieuwe freelancer zul je een beetje moeten leren, maar met een beetje onderzoek en gezond verstand zul je goede bronnen vinden voor freelance werk.

Het belangrijkste als beginnende freelanceschrijver is om via elk medium uit te zenden dat je kunt inhuren. Of het nu mond-tot-mondreclame is of een bericht op Facebook of een andere online aanwezigheid, vertel iedereen wat je doet. Er zal vast wel iemand zijn of iemand die iemand kent die een schrijver nodig heeft.

6. Zoek een geschikte werkruimte

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (5)

Thuiswerken is een geromantiseerd begrip voor freelanceschrijvers. U kunt in uw pyjama werken en wakker worden wanneer u maar wilt. En een koelkast met snacks is altijd op een steenworp afstand.

Maar de realiteit van thuiswerken kan leiden tot afleiding, zoals de blaffende honden van je buren, de verleiding om Netflix te kijken en andere dingen die van invloed kunnen zijn op je productiviteit.

Werken in coffeeshops is een ander geromantiseerd idee van het freelance leven, maar dat kan ook tekort schieten. Je hebt minder controle over de omgeving. Je weet nooit waar je gaat zitten, welke spraakzame mensen besluiten om met je mee te doen, of dat de wifi uitvalt. Als je iemand bent die zijn werk gedaan kan krijgen in het rumoerige lawaai van een coffeeshop, geweldig - maar veel freelanceschrijvers hebben misschien een stabielere werkomgeving nodig.

Een speciale werkruimte houdt u bij het werk en gefocust op wat u moet bereiken.

Een speciale werkruimte kan een kamer of stille hoek van je appartement zijn die gewijd is aan schrijven, zolang het maar aanvoelt als een apart deel van je leefruimte, geïsoleerd van mogelijke afleiding.

Coworking-ruimtes zijn ook ideaal voor veel freelancers. Een bureau hebben waar je elke dag naar toe gaat als onderdeel van je dagelijkse routine helpt bij de productiviteit. Freelancen kan ook een eenzame bezigheid zijn. Als je naar een coworking-ruimte gaat, bevind je je tussen andere gelijkgestemde mensen die allemaal hun eigen ondernemerspad banen. Ze zijn een geweldige plek om te netwerken, en misschien komen er zelfs projecten op je pad van de mensen die je daar ontmoet.

7. Stel een online portfolio samen

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (6)

Zelfs als je niets hebt gepubliceerd buiten je eigen blogs, is het samenstellen van een online portfolio essentieel voor het binnenhalen van schrijfklanten.

(Video) Hoe werkt freelancen? Wat je altijd al wilde weten van een freelancer

U hoeft iemand niet veel geld te betalen om een ​​online schrijfportfolio voor u te ontwerpen. Webflow biedt een aantalportfolio-sjablonenu kunt gebruiken om aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld het online portfolio voorMachtig fijn exemplaar- gebouwd met Webflow - combineert gelijke delen visuele verblinding met informatie over haar schrijftalenten.

Eenonline portefeuillelaat je een showcase samenstellen van je beste werk. Het is veel gemakkelijker (en veel professioneler) om iemand een link naar uw eigen persoonlijke website te sturen in plaats van uw werk als e-mailbijlage te verzenden. Naast het schrijven van voorbeelden, krijg je ook de kans om potentiële klanten te vertellen wie je bent, door te linken naar werk van jou op andere websites en om je cv te plaatsen.

Als je geen werk hebt waarvoor mensen je hebben betaald, geen probleem. Schrijf een bestemmingspagina voor een denkbeeldig bedrijf, voeg de toespraak van die getuige toe die je voor de bruiloft van je vriend hebt geschreven, of schrijf een tv-commercial voor een bekend merk. Toon iets op uw portfolio dat uw stem en talenten communiceert.

8. Word georganiseerd

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (7)

Freelance schrijver zijn betekent ook je eigen projectmanager zijn. Naarmate uw freelance-schrijfbedrijf groeit en u met meer klanten werkt, moet u uw workflow zo structureren dat u alle taken kent die u moet voltooien en nooit een deadline mist.

Projectmanagementtools zoalsEvernote,Asana,Trello,maandag. com, EnBonsai, evenals een groot aantal anderen, helpen u bij het beheren van uw opdrachten, het behalen van doelen en het op tijd afkrijgen van al uw taken.

Als je geen zin hebt om met een projectmanagementtool om te gaan, gebruik dan gewoon een planner of notitieboekje om je taken bij te houden als je de discipline hebt om het accuraat en up-to-date te houden.

Wat je ook kiest, zoek een systeem waarmee je gemakkelijk alle stappen van een project kunt documenteren, ze als voltooid kunt markeren en nooit meer vergeet wat je moet doen.

9. Leer afwijzing te accepteren

Het streven naar schrijven is er een van kwetsbaarheid. Het is eng om mensen te laten lezen wat ooit alleen maar gedachten in je hoofd waren, vertaald in tekst zodat de wereld het kon zien. Het is moeilijk om het niet persoonlijk op te vatten als mensen het niet leuk vinden wat we hebben geschreven. Elke schrijver worstelt hier in het begin mee en beschouwt elke afwijzing en opmerking van de redacteur als bewijs dat ze een totale fraude zijn.

Je schrijven naar buiten brengen is een daad van moed. De enige bedriegers zijn degenen die nooit op publiceren hebben gedrukt. Het voltooien van een stuk schrijven is een persoonlijke overwinning.

Er zijn zoveel redenen waarom iemand niet wil dat je schrijft. Soms past het niet goed bij waar hun publiek momenteel in geïnteresseerd is. Of misschien hebben ze in het verleden iets gepubliceerd dat te veel op elkaar lijkt.

En soms werkt wat je hebt geschreven gewoon niet.

Beschouw afwijzing niet als een nederlaag. Zie het in plaats daarvan als een kans om je schrijfvaardigheid aan te scherpen. En terwijl we het toch over het onderwerp hebben, laten we het hebben over iets anders dat een pijnpunt kan zijn voor nieuwe schrijvers: bewerkingen.

10. Sta open voor bewerkingen

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (8)

"Schrijven is menselijk, bewerken is goddelijk" - Stephen King

De woorden van Stephen King geven de essentie van het schrijfproces weer. Ruwe ontwerpen zijn het werk van één menselijke geest, vol met fouten, verkeerde formuleringen en andere gebreken. Een redacteur neemt dit ruwe materiaal en verandert het door de alchemie van het bewerken in goud.

Editors zijn niet de vijand. Ze zijn een bondgenoot om je schrijven om te zetten in iets meer.

Beschouw de cijfers van een redacteur niet als persoonlijke beledigingen. Neem de bewerkingen voor wat ze zijn: advies. Editors maken uw werk beter door gecompliceerde zinnen glad te strijken. Ze vragen je om onvolledige ideeën te verduidelijken. En ze wijzen op die slechte gewoonten waarvan je je misschien niet eens realiseert dat je ze hebt.

(Video) Hoe start je een eigen online onderneming in 6 stappen?

Goede editors zijn er om je te helpen. Accepteer hun gaven van feedback gracieus en stel vragen als je niet begrijpt waarom ze iets hebben veranderd. En vergeet niet om hun feedback in de praktijk te brengen de volgende keer dat je gaat zitten om iets nieuws te schrijven.

11. Krijg feedback op je schrijven

Editors zijn een manier om feedback te krijgen op uw schrijven. Maar feedback krijgen van mensen die al een tijdje schrijven, kan je meer diepgaande inzichten geven over wat je moet doen om je werk te verbeteren.

Zoek een schrijfcoach. Ze zijn ooit begonnen waar jij bent. Ze weten hoe het is om met kieskeurige klanten en redacteuren te werken, en ze hebben hun tijd besteed aan het zoeken naar werk. En veel schrijvers willen graag delen wat ze weten om anderen te helpen het gemakkelijker te hebben dan zij.

Je kunt op verschillende manieren een schrijfmentor vinden. Schrijf je in voor een cursus creatief schrijven. Ga naar bijeenkomsten voor schrijvers. Maak contact met auteurs die je leuk vindt op sociale media. Bouw een band op met degenen die je respecteert en vraag hen of ze je kunnen helpen.

12. Gebruik schrijf-apps om je werk te verbeteren

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (9)

Feedback van bekwame schrijvers en redacteuren kan u helpen bij uw schrijfproblemen. Het schrijven van apps is een andere manier om je vak te verfijnen.

Veel schrijvers gebruikenHemingway. De gratis in-browserversie wijst op grammaticale fouten en beoordeelt de leesbaarheid van uw werk. Als je in de lijdende vorm vervalt, bijwoorden misbruikt of je schrijven doorspekt met al te complexe zinsstructuren, zal Hemingway je hierop wijzen. Het enige dat nodig is, is uw werk kopiëren en in hun browservenster plakken.

Grammatica biedt nog een geweldige optie voor zelfbewerking. Deze app geeft wat meer informatie over grammaticale fouten en stilistische voorkeuren en hoe je deze kunt verbeteren. Er worden veel meer functies geopend met de premium betaalde versie van Grammarly, maar de gratis basisversie biedt voldoende functionaliteit om u te helpen veelvoorkomende fouten die u mogelijk maakt te verhelpen.

Het schrijven van apps als Hemingway en Grammarly is echter geen vervanging voor het laten bewerken van je werk door een professionele redacteur. De suggesties van de apps zijn niet ingesteld op een specifieke stijlgids, dus het kan zijn dat u dingen verandert die niet hoeven te worden veranderd of dat u de creativiteit en uniciteit uit uw schrijven haalt. Gebruik deze apps als een handig hulpmiddel om veelvoorkomende fouten en slechte schrijfgewoonten op te sporen, maar blijf je schrijfvaardigheid aanscherpen door te worden bewerkt en gelezen.

13. Stop nooit met lezen

In 13 stappen om freelanceschrijver te worden in 2023 | Webflow-blog (10)

Je zou alle inhoud moeten absorberen die je kunt. Als je een blogschrijver bent, ga dan 's ochtends als eerste zitten en lees artikelen overMediummoet deel uitmaken van uw dagelijkse routine. Als u een webschrijver bent, moet u door websites navigeren en letten op de tekst, hoe deze is gestructureerd en de oproepen tot actie. Maak uzelf vertrouwd met de stijl van schrijven die u doet. Hoe meer je naar voorbeelden van dit type schrijven kijkt, hoe meer je eigen creatieve uitvoer erop zal lijken.

Lees artikelen, bekijk video's en luister naar podcasts over schrijven. Leer de juiste manier om artikelen te structureren, koppen te schrijven en te implementerenbest practices voor SEO. Ontwikkel jezelf in wat je moet weten om een ​​professionele schrijver te zijn.

Als schrijver moet je weten hoe je woorden moet samenstellen - en je moet de mogelijkheid hebben om hun effectiviteit te analyseren. Let tijdens het lezen in je dagelijkse leven op of de woorden werken waarvoor ze bedoeld zijn.

Luister naar filmdialoog. Vloeit het als een natuurlijk gesprek, of is het hoogdravend en ongemakkelijk?

Of kijk naar een reclamebord. Kun je de call-to-action identificeren, of gaat deze verloren in een wirwar van woorden?

En let in het boek dat je aan het lezen bent op zaken als de stem, de structuur en het emotionele gevoel dat het oproept.

Dezelfde elementen die een intrigerend scenario, effectieve advertentie en geweldige roman vormen, zijn van toepassing op al het schrijven. Overal waar je kijkt, vind je lessen die je kunt leren die je kunt toepassen op je eigen werk. Hoe meer je leest met een kritische blik en hoe meer je begrijpt wat goed schrijven onderscheidt van slecht schrijven, hoe beter je in je eigen vak zult zijn.

Lees boeken over schrijven zoals die van Stephen KingAan het schrijven, John McPhee'sOntwerp nr. 4, of die van Anne LamottVogel voor vogel. Hoewel deze verschillende schrijfgebieden beslaan, van non-fictie tot romans, vind je afhaalrestaurants voor je eigen werk - en inspiratie.

(Video) Vier ideeën om een onderneming te starten.

Er is niet één manier om succes te vinden

Freelancer zijn betekent dat je volledige controle hebt over je carrièrepad. Een van de moeilijkste onderdelen is dat je zelf moet uitzoeken hoe je daar kunt komen.

Het gaat erom dat je het initiatief neemt om nieuwe kansen te zoeken, in contact te komen met gelijkgestemde mensen en te blijven schrijven om je vaardigheden te verbeteren.

U zult succes vinden als freelanceschrijver met een geheel eigen routekaart.

Videos

1. #7. Het verwerken van oude pijn (& je innerlijke kind helen)
(Bliss Academy)
2. Hoe houd ik mijn lezer vast Pak je lezer helemaal in met deze drie stappen
(CopyRobin)
3. Leer hoe u een Excel-ontwikkelaar kunt worden terwijl ik deze klantmanager in Excel vanaf nul creëer
(Excel For Freelancers)
4. ✨ Levens-en bijna-doodervaringen met Dannion Brinkley (BDE)
(Next Level Soul Podcast)
5. Kaartroutes optimaliseren EN banen en leveringen plannen in Excel met ÉÉN KLIK
(Excel For Freelancers)
6. In mijn eentje naar het NAAKTSTRAND
(Sofie Rozendaal)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 28/08/2023

Views: 6090

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.