IELTS Spreken Deel 1 Onderwerpen en antwoorden (2023)

Spreektest - Deel 1

Details
Laatst bijgewerkt: maandag 29 mei 2023 23:24
Geschreven door IELTS Mentor
Treffers: 2813555

IELTS Speaking Test bestaat uit drie delendeel 1,deel 2Endeel 3.

In deel 1 van de toets Spreken vraagt ​​de examinator4-6algemene vragen over bekende onderwerpen. Van de examinator wordt verwacht dat hij/zij zich eerst voorstelt en vraagt ​​naar uw naam en vervolgens vraagt ​​om uw identiteit te bevestigen.

De vragen in dit deel gaan over vertrouwde onderwerpen zoals thuis, familie, vrienden, gewoonten, werk, studies en interesses. Deel 1 van de test zal duren4naar5minuten.

Het is gebruikelijk dat de examinator eerst naar uw naam vraagt. Hij/zij zal je dan vragen om je identiteit te tonen (paspoort in dit geval) en wil weten wat je doet, waar je vandaan komt en enkele basisvragen om het gesprek te starten.

Enkele van dergelijke veelgestelde vragen worden hieronder gegeven:

Q.Goedemorgen. Mijn naam is Katherin Hingis. Mag ik uw naam, alstublieft?
Q.En uw kandidaatnummer?
Q.Mag ik je identiteitsbewijs zien?
Q. Nou, geweldig. Waar kom je vandaan?
Q.Wat doe je?

Enkele veelvoorkomende onderwerpen en vragen die u tijdens uw spreekvaardigheidstoets deel 1 kunt verwachten, worden hieronder gegeven ter voorbereiding op de toets. Antwoorden op deze vragen variëren van kandidaat tot kandidaat en u wordt geadviseerd na te denken over mogelijke antwoorden op al deze vragen die het beste bij u passen.

Hieronder volgt een lijst met mogelijke onderwerpen waarover u zou moeten kunnen praten in deel 1.

Studie
Werk
School / Werkplek
Woonplaats/woonplaats
Thuis/ Accommodatie
Naam
Familie/vrienden/collega's
Kleding, Mode & Sieraden
Cadeaus
Dagelijkse routine
Dagelijkse activiteiten
Eten / Koken
Drankjes
Uitgaan
Hobbies interesses
Taal
Vrijetijdsbesteding
Spelletjes / Sport
Toekomst plan
Muziek
Buren & Buurt
Kranten
Huisdieren
Bloemen & Planten
Lezing
Muziek
Dansen
Oefening
Winkelen
Tijdschriften & televisie
Vervoer / Reizen
Interessante plaatsen
Fiets
Seizoenen
Kaarten

Internet &Technologie (telefoon, e-mail, sociale media enz.)
Weer
Festivals

Cultuur / Traditie

IELTS Spreektest - Deel 1 - VRAGENSET: 1

Stel 1 in|Set 2 | Set 3 | Set 4 |5 instellen |Stel 6|

Onderwerp - Vrienden:

V. Heb je veel vrienden? [Waarom waarom niet?]
V. Hoe vaak gaat u uit met vrienden? [Waarom waarom niet?]
V. Vertel eens over je beste vriend op school.
V. Hoe vriendelijk bent u tegen uw buren? [Waarom waarom niet?]
V. Wat is belangrijker voor u, vrienden of familie? [Waarom?]


V. Heb je veel vrienden? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik heb meer dan 10 vrienden en ik weet niet zeker of ik moet zeggen dat dit er veel zijn! Ik had echter meer dan 30 vrienden in mijn schooltijd. Met het verstrijken van de tijd kelderde het aantal. Als ik mijn Facebook-vrienden als echte vrienden zou tellen, zou het aantal hoog oplopen!

Alternatief antwoord:Ik heb een paar goede vrienden die ik beschouw als mijn inner circle, maar ik zou niet zeggen dat ik een groot aantal vrienden heb. Ik waardeer kwaliteit boven kwantiteit als het gaat om vriendschappen. Het ontwikkelen van zinvolle verbindingen en het onderhouden van sterke banden vereist tijd, vertrouwen en wederzijds begrip. Ik investeer liever mijn energie in het koesteren van een paar diepe vriendschappen dan mezelf uit te smeren over talloze kennissen.

V. Hoe vaak gaat u uit met vrienden? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik ontmoet mijn vrienden bijna twee keer per week. Ik breng mijn weekenden graag met hen door en soms bezoek ik verschillende plaatsen, kijk ik films en bespreek ik verschillende onderwerpen met hen. Ik ga niet met al mijn vrienden uit. Ik ga meestal om met 2-3 goede vrienden en ga bijna 3-4 keer per maand met ze uit.

Alternatief antwoord:De frequentie van mijn uitstapjes met vrienden varieert afhankelijk van onze schema's en verplichtingen. Gemiddeld probeer ik minstens één of twee keer per maand af te spreken met mijn vrienden. Er zijn echter momenten waarop ons drukke leven en onze verantwoordelijkheden het een uitdaging maken om een ​​gemeenschappelijke tijd te vinden om samen te komen. Desalniettemin koester ik de momenten die we samen doorbrengen, omdat ze een kans bieden om te ontspannen, bij te praten over elkaars leven en onze vriendschappen te versterken.

V. Vertel eens over je beste vriend op school.
Antwoord:Mijn beste vriend op school was John en hij was een goede vriend. Hij was lang en moedig. Hij leerde me moed te tonen als we in de problemen zitten. Hij heeft een grote impact op mijn leven gehad. Hoewel hij nu in Australië woont, communiceren we regelmatig via Skype. Ik vond hem vooral leuk omdat hij meer als een broer dan als een vriend voor me was.

Alternatief antwoord:Mijn beste vriendin op school heette Sarah. We ontmoetten elkaar op de basisschool en het klikte meteen. Wat onze band speciaal maakte, waren onze gedeelde interesses, waarden en diep begrip van elkaar. Sarah was ongelooflijk ondersteunend, betrouwbaar en stond altijd achter me. We brachten uren samen door met studeren, nieuwe hobby's ontdekken en levendige gesprekken voeren. Ze had een groot gevoel voor humor en was iemand op wie ik altijd kon rekenen voor advies en een luisterend oor. Ondanks het bijwonen van verschillende hogescholen, zijn we erin geslaagd contact te houden en onze vriendschap door de jaren heen te behouden.

V. Hoe vriendelijk bent u tegen uw buren? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik moet zeggen dat ik het geluk heb goede buren te hebben die altijd behulpzaam en braaf zijn. Ik ben vrij close met ze. We wonen al meer dan tien jaar in onze buurt en onze buren zijn onze naaste verwanten geworden. We hebben wederzijds begrip en een onzichtbare band die ons als goede buren met elkaar verbindt. Ik respecteer hun mening, privacy en probeer naar voren te treden wanneer ze me nodig hebben.

Alternatief antwoord:Ik beschouw mezelf als vriendelijk tegen mijn buren. Ik geloof in het bevorderen van een gemeenschapsgevoel en een goede buur zijn. Ik doe mijn best om ze te begroeten, vriendelijke gesprekken aan te gaan en te helpen wanneer dat nodig is. Het opbouwen van positieve relaties met buren creëert een ondersteunende en veilige omgeving waarin we voor elkaar kunnen zorgen. Of het nu gaat om elkaars huizen in de gaten houden tijdens vakanties of een helpende hand bieden, vriendelijk zijn met buren verbetert de algehele buurtervaring en creëert een gevoel van verbondenheid.

V. Wat is belangrijker voor u, vrienden of familie? [Waarom?]
Antwoord:Om eerlijk te zijn, komt familie op de eerste plaats. Er zijn echter enkele vrienden die onze familieleden worden. De band tussen familieleden is vaak sterker, maar dit betekent niet dat we geen vrienden hebben die minder belangrijk zijn in ons leven. Door bij de familie te zijn, worden we wie we werkelijk zijn en vrienden maken ons leven de moeite waard.

Alternatief antwoord:Het is moeilijk voor mij om te kiezen tussen vrienden en familie, omdat beide een grote betekenis hebben in mijn leven. Familie biedt een sterke basis van liefde, steun en gedeelde geschiedenis. Ze zijn er door dik en dun voor me geweest en boden onvoorwaardelijke liefde en begeleiding. Familiebanden zijn diep geworteld en de banden die met familieleden worden gesmeed, kunnen levenslang zijn. Aan de andere kant zijn vrienden de familie die we kiezen. Ze bieden gezelschap, begrip en een andere kijk op het leven. Vrienden kunnen ons ondersteuningssysteem worden buiten de familiesfeer en vreugde, gelach en gedeelde ervaringen brengen. Uiteindelijk spelen zowel vrienden als familie een unieke rol in mijn leven, en ik waardeer en koester de relaties die ik met beide heb.

Onderwerp - Mensen met wie je studeert/werkt:

V. Met wie besteedt u de meeste tijd aan studeren/werken? [Waarom?]
V. Aan wat voor soort dingen studeer/werk je samen met andere mensen? [Waarom?]
V. Zijn er momenten waarop je beter alleen studeert/werkt? [Waarom waarom niet?]
V. Is het belangrijk om de mensen met wie je studeert/werkt leuk te vinden? [Waarom waarom niet?]

V. Met wie besteedt u de meeste tijd aan studeren/werken? [Waarom?]
Antwoord:Als universiteitsstudent heb ik een aantal klasgenoten, die ook mijn vrienden zijn, met wie ik veel tijd doorbreng met studeren of het bespreken van verschillende onderwerpen die verband houden met onze studie of opdrachten. Als ik iemand onder hen moet uitkiezen, zou ik zeggen dat ik de meeste tijd doorbreng met "Jessica", een zeer goede vriendin van mij, en een zeer briljante student.

Alternatief antwoord:Ik werk in een softwarebedrijf in ons land en ik moet vaak met een aantal collega's aan verschillende projecten en eisen werken. Ik denk echter dat ik het meest samenwerk met twee van mijn collega's, die toevallig ook van mijn universiteit komen, omdat we vaak in hetzelfde team aan dezelfde projecten werken.

V. Aan wat voor soort dingen studeer/werk je samen met andere mensen? [Waarom?]
Antwoord:Mijn afstudeerrichting is Bedrijfskunde, en ik merk dat ik vaak onderwerpen of opdrachten bestudeer of bespreek die te maken hebben met boekhouding, bankieren, technologie, financiën, management en computertoepassingen met de mensen met wie ik studeer. Als we belangrijke opdrachten hebben, die vrij vaak voorkomen, bespreken we ook hoe we kunnen aanpakken en ons kunnen voorbereiden om een ​​goed cijfer te halen.

Alternatief antwoord:Als softwareontwikkelaar werk ik vrijwel altijd in teamverband. Mijn aard van het werk is zodanig dat ik constant moet communiceren met een groep mensen, variërend van de klanten tot de projectmanager, van teamgenoten, ondergeschikten, het ontwerpteam, het marketingteam tot het testteam. Ik werk samen met de klanten om de projectvereisten te begrijpen. Met andere teams en projectmanagers bespreek ik meestal de voortgang van de projecten of voer ik formele vergaderingen over de projecten. Met het testteam werk ik samen om bugs op te lossen of een functie te verbeteren.

V. Zijn er momenten waarop je beter alleen studeert/werkt? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik denk dat de meesten van ons het erover eens zijn dat groepsstudies beter zijn om relatief complexe onderwerpen te begrijpen en dat het ons ook helpt onze ideeën te delen. Er zijn echter enkele gevallen, althans dit is wat mijn ervaring me heeft geleerd, waarin we de neiging hebben om het beter te doen als we helemaal alleen studeren. Als ik bijvoorbeeld een essay moet schrijven, een hoofdstuk van een boek moet lezen dat uiterste aandacht vereist, een wiskundeprobleem moet oplossen of online onderzoek moet doen voor een klein project, werk ik liever alleen dan in een groep van meerdere mensen. Ik zou graag mijn ideeën willen delen of recensies willen ontvangen over het werk dat ik in dergelijke situaties doe, maar als het gaat om het opschrijven van mijn gedachten of het met aandacht nadenken, denk ik dat solo werken soms de beste optie is.

Alternatief antwoord:Welnu, voordat ik aan een project begin te werken, moet ik met verschillende mensen overleggen en samenwerken. Maar als het gaat om het daadwerkelijk schrijven van codes voor de software of applicatie, werk ik het liefst helemaal alleen. Tijdens dit werk moet ik echter vaak toezicht houden op mijn ondergeschikten en omgaan met senioren. Ik denk dat ik de voorkeur geef aan het schrijven van code in een stille omgeving zonder tussenkomst van anderen, omdat ik op deze manier absolute aandacht kan besteden en geweldige resultaten kan produceren.

V. Is het belangrijk om de mensen met wie je studeert/werkt leuk te vinden? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, het is absoluut belangrijk om de mensen met wie we studeren aardig te vinden. Studenten creëren meestal, zo niet altijd, een vriendschappelijke band met anderen met wie ze studeren. Dus als ze elkaar niet mogen, is de kans groot dat de groep het op de lange termijn niet volhoudt en een zeer slechte output produceert. Wat mij betreft, de studenten met wie ik studeer zijn mijn dierbare vrienden, en deze vriendschap is ontstaan ​​nadat we samen begonnen te studeren.

Alternatief antwoord:Naar mijn mening is het heel belangrijk om de mensen met wie we werken leuk te vinden en te respecteren. Zonder een werkomgeving waar we vriendelijke en behulpzame collega's hebben, kunnen we niet lang doorgaan. In feite brengen we een aanzienlijk deel van onze dag door op onze werkplek, dus het is absoluut noodzakelijk dat we omringd zijn door de mensen met wie we graag werken en dat we elkaar respecteren.


Onderwerp - Namen:

V. Hebben je ouders je naam/namen gekozen?
V. Hoe hebben je ouders je naam/namen gekozen?
V. Heeft uw naam een ​​speciale betekenis?
V. Is uw naam gebruikelijk of ongebruikelijk in uw land?
V. Als je je naam zou kunnen veranderen, zou je dat dan doen? [Waarom waarom niet?]

V. Hebben je ouders je naam/namen gekozen?
Antwoord:Ja, mijn ouders hebben mijn naam gekozen. Toen ik geboren werd, wilden mijn ouders dat ik een grote naam zou hebben, althans voor hen. Ik heb van mijn moeder gehoord dat mijn vader al voor mijn geboorte een baby-namenboek meebracht. Dus de eer van mijn naam gaat alleen naar hen.

Alternatief antwoord:Ja, mijn ouders hebben mijn naam gekozen. Ze geloofden dat het kiezen van een naam voor hun kind een belangrijke beslissing was en ze wilden mij een naam geven die betekenis en betekenis voor hen had.

V. Hoe hebben je ouders je naam/namen gekozen?
Antwoord:Ik leerde dat ze werden geïnspireerd door een naam die ze in het boek vonden en ze namen de achternaam van mijn grootvader. Dus combineerden ze de naam en selecteerden die voor mij. Dit was echter de laatste stap die ze hebben doorlopen om mijn naam te kiezen. Voor zover ik weet hebben ze uit honderden namen moeten kiezen en heel wat uren moeten besteden om uiteindelijk tevreden te zijn met de naam.

Alternatief antwoord:Mijn ouders kozen mijn naam na verschillende factoren te hebben overwogen. Ze lieten zich inspireren door familietradities, culturele invloeden en persoonlijke voorkeuren. Ze wilden een naam die prettig klonk, gemakkelijk uit te spreken was en een positieve betekenis had.

V. Heeft uw naam een ​​speciale betekenis?
Antwoord:Mijn naam is heel speciaal voor mij, net als voor mijn ouders. Het eerste deel van mijn naam, Clyde, kwam van de naam van een rivier, meer bepaald is het een Schotse rivier. De rivier was dicht bij de plaats waar ik geboren was en ik geloof dat mijn ouders wilden dat ik zo groot werd als een rivier! Het tweede deel van mijn naam, Entriken', is de familienaam van een beroemde oude dynastie uit Groot-Brittannië.

Alternatief antwoord:Ja, mijn naam heeft een speciale betekenis. Het heeft een culturele en symbolische betekenis. De specifieke betekenis van mijn naam vertegenwoordigt kwaliteiten zoals kracht, wijsheid of schoonheid, waarvan mijn ouders wilden dat ik ze mijn hele leven zou belichamen. Het is voor mij een zinvolle herinnering aan hun hoop en ambities.

V. Is uw naam gebruikelijk of ongebruikelijk in uw land?
Antwoord:Statistisch gezien is dit geen veel voorkomende naam. Uit mijn ervaring kan ik echter zeggen dat ik persoonlijk minstens 10 anderen heb ontmoet met dezelfde naam maar met een andere achternaam.

Alternatief antwoord:In mijn land komt mijn naam relatief vaak voor. Hoewel het niet de meest voorkomende naam is, is het toch voor veel mensen bekend. Er zijn anderen die dezelfde naam delen als ik, maar het komt niet zo vaak voor dat het zijn uniciteit verliest.

V. Als je je naam zou kunnen veranderen, zou je dat dan doen? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Mijn naam is heel speciaal voor mij en ik zou hem nooit veranderen. Voor iedereen is zijn/haar naam vrij uniek en aanzienlijk belangrijk. Ik zou op een dag een alias kunnen nemen als ik wat artikelen moet schrijven, maar mijn echte naam veranderen in iets omwille van modernisme of stijl, is iets dat ik nooit zal accepteren.

Alternatief antwoord:Persoonlijk zou ik mijn naam niet veranderen. Ik ben aan mijn naam gewend geraakt en het is een integraal onderdeel van mijn identiteit geworden. Het heeft een sentimentele waarde omdat het door mijn ouders met zorg en aandacht aan mij is gegeven. Bovendien wordt mijn naam geassocieerd met herinneringen, ervaringen en relaties, waardoor het een essentieel onderdeel is van wie ik ben. Het veranderen van mijn naam zou betekenen dat ik een belangrijk aspect van mijn identiteit zou veranderen, waar ik me niet prettig bij zou voelen.

Onderwerp -Bloemen en planten:

V. Heb je een favoriete bloem of plant? [Waarom waarom niet?]
V. Welke soorten bloemen en planten groeien er in de buurt van waar je woont? [Waarom waarom niet?]
V. Vind je het belangrijk om bloemen en planten in huis te hebben? [Waarom waarom niet?]
V. Heb je ooit bloemen voor iemand anders gekocht? [Waarom waarom niet?]

V. Heb je een favoriete bloem of plant? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik hou van bloemen en "dahlia" is misschien wel mijn favoriete bloem vanwege hun verbazingwekkende schoonheid en ongelooflijke kleuren. Deze bloem is er in verschillende kleuren, misschien wel alle kleuren in een regenboog, en ze zijn absoluut heerlijk om naar te kijken. Mijn grootvader was een fervent fan van deze bloem en we hadden verschillende dahlia's in onze tuin.

Alternatief antwoord:Ja, ik heb een lievelingsbloem. Het is de roos. Ik vind rozen ongelooflijk mooi en elegant. Hun levendige kleuren en delicate bloemblaadjes zijn boeiend. De geur van rozen is ook betoverend en voegt een vleugje romantiek toe aan elke omgeving. Over het algemeen waardeer ik de symboliek en esthetische aantrekkingskracht van rozen, en daarom zijn ze mijn favoriete bloem.

V. Welke soorten bloemen en planten groeien er in de buurt van waar u woont? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ons land herbergt miljoenen planten en duizenden bloemen. Roos, dahlia, tulp, lotus, madeliefje, klokje, zonnebloem, goudsbloem, calendula, lelie, camelia en jasmijn zijn enkele van de meest voorkomende en mooiste bloemen die te vinden zijn in en rond het gebied waar ik woon. Onder de planten kan ik me koninklijke palm, rozenappel, Indiase schoten en vele andere decoratieve en bloemplanten in de tuinen herinneren.

Alternatief antwoord:Waar ik woon, groeit een grote verscheidenheid aan bloemen en planten. We hebben weelderige tuinen en parken vol kleurrijke bloemen zoals tulpen, madeliefjes, zonnebloemen en lavendel. Daarnaast hebben we planten zoals palmbomen, jasmijn en hibiscus. Het klimaat en de geografische ligging van mijn gebied zijn bevorderlijk voor de groei van diverse flora, wat schoonheid toevoegt aan de omgeving.

V. Vind je het belangrijk om bloemen en planten in huis te hebben? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik ben geen gepassioneerde tuinier zoals mijn grootvader, maar toch vind ik dat een huis zonder wat planten en bloemen er leeg uitziet. En ja, het hebben van planten - zowel bloemen als andere soorten - is een absolute noodzaak, niet alleen om esthetische redenen maar ook om ecologische redenen.

Alternatief antwoord:Ja, ik vind het belangrijk om bloemen en planten in huis te hebben. Ze brengen een gevoel van frisheid, vitaliteit en rust in de leefruimte. Planten verbeteren niet alleen de esthetiek, maar dragen ook bij aan een schonere luchtkwaliteit door koolstofdioxide op te nemen en zuurstof af te geven. Bovendien kan het verzorgen van planten en getuige zijn van hun groei een bevredigende en lonende ervaring zijn, die een gevoel van verantwoordelijkheid en koestering bevordert.

V. Heb je ooit bloemen voor iemand anders gekocht? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik heb vele malen bij verschillende gelegenheden bloemen en bloemboeketten gekocht. Een paar weken geleden studeerde een van mijn neven af ​​van de universiteit en ik kocht wat bloemen toen ik hun huis bezocht. Ik probeer ook bloemen mee te nemen als ik iemand bezoek op hun trouwdag of als ik een ziek familielid of vriend in het ziekenhuis bezoek. Ik geloof dat bloemen bij dergelijke gelegenheden heel geschikte geschenken zijn en de allerbeste wensen overbrengen en bedoeld zijn om geluk te brengen.

Alternatief antwoord:Ja, ik heb meerdere keren bloemen voor iemand anders gekocht. Ik geloof dat bloemen een attent en oprecht geschenk zijn dat verschillende emoties kan uitdrukken. Of het nu gaat om het overbrengen van liefde, waardering, felicitaties of medeleven, bloemen hebben een universele aantrekkingskracht. Ze hebben een manier om iemands dag op te fleuren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Daarom heb ik vaak bloemen gekozen als een manier om mijn genegenheid en zorg voor anderen te tonen.


Onderwerp - Eten en koken:

V. Wat voor soort eten eet je het liefst? [Waarom?]
V. Wie kookt normaal gesproken bij u thuis?
V. Kijk je naar kookprogramma's op tv? [Waarom waarom niet?]
V. Gaat u in het algemeen liever uit eten of thuis? [Waarom?]

V. Wat voor soort eten eet je het liefst? [Waarom?]
Antwoord:Ik geef de voorkeur aan zelfgemaakte gerechten en ben fan van het recept van mijn moeder. Ze is een geweldige kok en ik geniet altijd van haar kookkunsten. Wanneer we naar een restaurant gaan, bestellen we graag Chinese menu's. Afgezien daarvan hou ik van beboterde popcorn, pizza, Indiase Masala dosa, Mexicaanse taco's, donuts en sandwiches - eigenlijk een mix van veel buitenlandse etenswaren.

Alternatief antwoord:Ik hou ervan om gevarieerd te eten, maar als ik zou moeten kiezen, zou ik zeggen dat ik vooral van de Aziatische keuken houd. De smaken, kruiden en ingrediënten die in Aziatische gerechten worden gebruikt, zorgen voor een unieke en heerlijke smaak die ik erg aantrekkelijk vind. Ik waardeer de balans van zoete, zure, pittige en hartige smaken die vaak aanwezig zijn in Aziatische gerechten. Bovendien biedt de diversiteit van de Aziatische keuken een breed scala aan opties, van aromatische curries tot roergebakken noedels, wat de eetervaring interessant en plezierig houdt.

V. Wie kookt normaal gesproken bij u thuis?
Antwoord:Mijn moeder kookt in ons huis en zoals ik al zei, ze is een geweldige kok. Ik complimenteer haar vaak en inspireer haar om een ​​restaurant in de stad te beginnen en ze lacht altijd als ze dit hoort. Soms helpt mijn oudere zus Emma mijn moeder in de keuken. Ik daarentegen ben verantwoordelijk voor de kruidenierswinkel en de dagelijkse boodschappen.

Alternatief antwoord:Bij mij thuis worden de kookverantwoordelijkheden gedeeld door de gezinsleden. Mijn ouders en ik bereiden om de beurt maaltijden op basis van onze beschikbaarheid en voorkeuren. Het is een gezamenlijke inspanning en we dragen allemaal bij aan het creëren van heerlijke en gezonde maaltijden. We experimenteren graag met verschillende recepten en technieken, en samen koken biedt ook de mogelijkheid voor quality time en binding.

V. Kijk je naar kookprogramma's op tv? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Niet veel, zou ik zeggen. Ik ben geen grote fan van tv-programma's en kijk films meestal op mijn laptop. Af en toe kijk ik programma's over reizen en koken en 'Hell's Kitchen', 'Iron Chef' en 30 'Minute Meals' zijn mijn favorieten.

Alternatief antwoord:Ja, ik kijk wel kookprogramma's op tv. Ik vind ze zowel informatief als vermakelijk. Kookprogramma's bieden waardevolle inzichten in culinaire technieken, receptideeën en innovatieve kookmethodes. Ze inspireren me om nieuwe recepten uit te proberen en te experimenteren met smaken in mijn eigen keuken. Bovendien is het kijken naar deze programma's een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen, vooral wanneer ik iets nieuws kan leren terwijl ik geniet van de kunst van het koken.

V. Gaat u in het algemeen liever uit eten of thuis? [Waarom?]
Antwoord:Ik eet graag thuis. Zelfgemaakt eten heeft een betere voedselwaarde en biedt een breed scala aan keuzes. Het is hygiënischer en goedkoper. We eten echter graag in een restaurant wanneer we speciale gelegenheden te vieren hebben. Omdat uit eten gaan in een restaurant mijn moeder genoeg tijd geeft om te socializen in plaats van vast te zitten in de keuken, staan ​​mijn vader en ik er vaak op dat ze naar een eetcafé gaat bij gelegenheden zoals huwelijksjubilea en verjaardagen.

Alternatief antwoord:Hoewel ik het gemak en het sociale aspect van uit eten gaan waardeer, eet ik over het algemeen liever thuis. Door thuis te eten heb ik controle over de ingrediënten, portiegroottes en kookmethodes die worden gebruikt bij het bereiden van maaltijden. Ik geniet van het proces van het selecteren van verse ingrediënten, koken vanaf nul en genieten van de smaken van zelfgemaakte gerechten. Bovendien zorgt thuis eten voor een comfortabele en ontspannen omgeving, waardoor ik ten volle kan genieten van de maaltijd en quality time kan hebben met mijn gezin.

Onderwerp - Foto's:

V. Wat voor soort foto's maak je graag? [Waarom waarom niet?]
V. Wat doe je met de foto's die je maakt?
V. Als u andere plaatsen bezoekt, maakt u dan foto's of koopt u ansichtkaarten? [Waarom waarom niet?]
V. Vind je het leuk dat mensen foto's van je maken? [Waarom waarom niet?]

V. Wat voor soort foto's maak je graag? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik experimenteer vaak met mijn camera en de camera van mijn mobiele telefoon en daarom maak ik graag een breed scala aan foto's, waaronder de natuur, mensen, cadeauartikelen, lucht, rivier, bloemen enzovoort.

Ik ben echter geneigd om foto's van mensen te maken. Enkele van de beste foto's die ik heb gemaakt, zijn gemaakt op onbekende plaatsen waar mensen voor mijn camera poseerden. Hun oprechte glimlach, droevige uitdrukkingen en soms verbijstering maken de foto het koesteren waard.

Alternatief antwoord:Ik maak graag verschillende foto's, maar ik hou vooral van landschappen en natuurtaferelen. Ik merk dat de natuur me op een of andere manier kan hypnotiseren, en ik vind het heerlijk om haar schoonheid vast te leggen door middel van fotografie. Of het nu een prachtige zonsondergang, een sereen bos of een levendige bloem is, ik vind het heerlijk om deze momenten vast te leggen met mijn cameralens. Bovendien stelt natuurfotografie me in staat om contact te maken met de omgeving en de wonderen van de natuurlijke wereld te waarderen.

V. Wat doe je met de foto's die je maakt?
Antwoord:Nadat ik ongeveer 20-30 foto's heb gemaakt met mijn camera of mijn mobiele telefoon, sluit ik deze aan op mijn laptop en zoek ik de beste klikken uit. Vervolgens geef ik die telefoons een naam volgens het thema en bereid ik ze voor om te uploaden naar mijn Flickr-account. Flickr is een geweldige website voor het opslaan en delen van foto's die eigendom is van Yahoo! en biedt enorm veel opbergruimte. Soms deel ik een paar foto's met mijn vrienden op Facebook en Instagram. Ik druk meestal een foto af als ik hem cadeau wil doen aan iemand of wil inlijsten.

Alternatief antwoord:Zodra ik foto's heb gemaakt, bewaar ik ze meestal op mijn computer of upload ik ze naar een cloudopslagplatform om ze veilig te bewaren. Ik organiseer en categoriseer ze ook graag op basis van thema's of locaties. Verder vind ik het leuk om mijn foto's te delen met vrienden en familie op social media platformen of via persoonlijke albums. Sommige van mijn favoriete foto's vinden misschien ook hun weg naar lijsten of fotoboeken, waardoor ik die herinneringen in een tastbare vorm kan weergeven en koesteren.

V. Als u andere plaatsen bezoekt, maakt u dan foto's of koopt u ansichtkaarten? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik kocht altijd ansichtkaarten wanneer ik in mijn jeugd met mijn ouders een nieuwe plek bezocht. Misschien deed ik dat om souvenirs mee te nemen van de plaatsen waar ik was geweest. Maar met het toenemende gebruik van de smartphone en camera's kunnen we nu onze eigen foto's en video's maken en deze inlijsten in onze digitale opslag. In dit tijdperk van technologische vooruitgang zijn we meer geneigd om foto's en video's te maken en die vervolgens te delen met vrienden en familie in plaats van souvenirs te kopen, vooral ansichtkaarten.

Alternatief antwoord:Als ik andere plaatsen bezoek, maak ik meestal liever mijn eigen foto's dan dat ik ansichtkaarten koop. Door mijn eigen foto's te maken, kan ik de unieke ervaringen en perspectieven vastleggen van de plaatsen die ik bezoek. Het voegt een persoonlijk tintje toe aan mijn herinneringen en stelt me ​​in staat om mijn eigen reis te documenteren. Bovendien stelt het maken van foto's me in staat om mijn creativiteit en perspectief te uiten terwijl ik de scènes en onderwerpen kadreer die mij het meest aanspreken.

V. Vind je het leuk dat mensen foto's van je maken? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Als iemand mij eerst vraagt ​​en ik heb zin om op een foto vastgelegd te worden, vind ik dat niet erg. Anders sta ik liever niet op de foto, zeker niet met minder bekende of onbekende mensen. Ik denk dat dit een persoonlijke keuze is en ik ben niet het type persoon dat graag af en toe selfies of zelffoto's maakt.

Alternatief antwoord:Het hangt af van de context en de mensen die de foto's maken. Over het algemeen vind ik het niet erg dat mensen foto's van me maken, vooral tijdens speciale gelegenheden of gedenkwaardige momenten. Ik zie het als een manier om gedeelde ervaringen vast te leggen en blijvende herinneringen te creëren. Ik stel het echter op prijs als mensen toestemming vragen voordat ze mijn foto maken en respecteer mijn grenzen. Uiteindelijk geloof ik dat fotografie een mooie manier kan zijn om momenten te bewaren en te vieren, zolang het maar met wederzijds respect en aandacht gebeurt.


Onderwerp- Fietsen:

V. Hoe populair zijn fietsen in uw woonplaats? [Waarom?]
V. Hoe vaak fietst u? [Waarom waarom niet?]
V. Denk je dat fietsen geschikt zijn voor alle leeftijden? [Waarom waarom niet?]
V. Wat zijn de voordelen van een fiets ten opzichte van een auto? [Waarom?]

V. Hoe populair zijn fietsen in uw woonplaats? [Waarom?]
Antwoord:Nou, ik zou zeggen dat fietsen redelijk populair zijn in mijn woonplaats. Het werd veel gebruikt toen ik een kind was en ik heb zoveel mensen de fiets zien gebruiken om hun bestemming te bereiken. In die tijd fietste de meerderheid van de mensen zelfs om van en naar hun kantoor te reizen. Maar gemotoriseerde voertuigen zijn tegenwoordig populairder geworden en deze trend heeft de prevalentie van fietsen verminderd. Het is echter een goed teken dat veel jonge mensen tegenwoordig de fiets gebruiken.

Alternatief antwoord:Fietsen zijn behoorlijk populair in mijn woonplaats. Het is een kleine en milieubewuste stad waar fietsen actief wordt gestimuleerd. De stad heeft een goed verbonden netwerk van fietspaden en -paden ontwikkeld, waardoor het voor mensen veilig en gemakkelijk is om te fietsen. Bovendien is er een groeiend bewustzijn van de gezondheids- en milieuvoordelen van fietsen, wat heeft bijgedragen aan de populariteit ervan. Veel bewoners gebruiken de fiets als vervoermiddel, vooral voor korte afstanden of woon-werkverkeer of school.

V. Hoe vaak fietst u? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Eerlijk gezegd fiets ik tegenwoordig nauwelijks meer. Drukke levensstijl, hogere snelheid van gemotoriseerde voertuigen en onze apathie om deel te nemen aan fysieke activiteiten hebben ons gedwongen om minder vaak de fiets te gebruiken. Af en toe fiets ik en dat is vooral om plezier te hebben en niet om te reizen. Persoonlijk gebruik ik vaker een auto dan een fiets omdat de eerste sneller en comfortabeler rijdt.

Alternatief antwoord:Ik fiets regelmatig, in ieder geval een paar keer per week. Ik vind het een plezierige en efficiënte manier om lichaamsbeweging in mijn dagelijkse routine op te nemen. Ik gebruik mijn fiets vaak voor korte boodschappen, zoals boodschappen doen of vrienden in de buurt ontmoeten. Fietsen stelt me ​​ook in staat om de omgeving te waarderen en te genieten van de frisse lucht. Er zijn echter momenten waarop ik niet kan fietsen, zoals tijdens ongunstige weersomstandigheden of wanneer ik langere afstanden moet afleggen waar andere vervoermiddelen praktischer zijn.

V. Denk je dat fietsen geschikt zijn voor alle leeftijden? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, ik geloof absoluut dat fietsen geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden. Fietsen zijn goedkoop, hebben bijna geen onderhoudskosten en zijn goed voor het milieu en onze gezondheid. Omdat er niet veel fysieke arbeid voor nodig is, kunnen kinderen, jongeren en senioren er probleemloos op rijden. De gezondheidsvoordelen van fietsen zijn ongeëvenaard en daarom zouden mensen van alle leeftijden dit als hun belangrijkste vervoermiddel moeten beschouwen.

Alternatief antwoord:Ja, ik geloof dat fietsen geschikt zijn voor alle leeftijden. Terwijl kinderen en tieners in eerste instantie denken aan fietsen, kunnen mensen van alle leeftijden genieten van fietsen. Ze bieden een low-impact vorm van lichaamsbeweging die kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus. Oudere volwassenen kunnen baat hebben bij fietsen omdat het de cardiovasculaire gezondheid, gewrichtsmobiliteit en algehele conditie helpt verbeteren. Bovendien geeft fietsen een gevoel van onafhankelijkheid, vrijheid en plezier voor mensen van alle leeftijden.

V. Wat zijn de voordelen van een fiets ten opzichte van een auto? [Waarom?]
Antwoord:Fietsen hebben veel meer voordelen dan auto's, behalve dat een auto sneller is. Het belangrijkste voordeel van fietsen is dat het ons gezond houdt. Fietsen vervuilen de lucht niet en zijn milieuvriendelijk. Ze zijn goedkoop en vereisen geen duur onderhoud of diensten. Terwijl auto's grotere parkeerplaatsen innemen om in te parkeren, doen fietsen dat niet. Gezien de gevolgen voor het milieu zouden fietsen in onze woonplaats een prima vervanging kunnen zijn voor gemotoriseerde voertuigen.

Alternatief antwoord:Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een fiets ten opzichte van een auto. Ten eerste zijn fietsen een milieuvriendelijker vervoermiddel omdat ze geen uitstoot produceren en minder bijdragen aan luchtvervuiling. Ten tweede helpt fietsen de fysieke fitheid te bevorderen en is het een geweldige manier om lichaamsbeweging in de dagelijkse routine op te nemen. Het kan de cardiovasculaire gezondheid, spierkracht en algeheel welzijn verbeteren. Bovendien zijn fietsen kosteneffectiever omdat ze minimaal onderhoud vergen en geen kosten met zich meebrengen voor brandstof, verzekering of parkeren. Bovendien zijn fietsen vaak handiger in stedelijke gebieden met verkeersopstoppingen, omdat ze door smalle straatjes kunnen navigeren en files kunnen omzeilen.


Onderwerp - Cadeaus geven:

V. Wanneer geven mensen in uw land geschenken of cadeautjes?
V. Neemt u wel eens een geschenk aan als u bij iemand thuis op bezoek gaat? [Waarom waarom niet?]
V. Wanneer heb je voor het laatst een cadeau gekregen? [Wat was het?]
V. Vind je het leuk om cadeaus voor mensen te zoeken? [Waarom waarom niet?]

V. Wanneer geven mensen in uw land geschenken of cadeautjes?
Antwoord:In mijn land geven we meestal geschenken aan anderen op een speciale dag zoals een verjaardag, een huwelijksceremonie en op een jubileumdag. Het is een wijdverbreide gewoonte om tijdens de kerstvakantie cadeautjes uit te wisselen. We kopen vaak cadeautjes voor een klasgenoot, collega of docent op hun afscheidsdag. Bovendien kopen we vaak snoepjes voor kinderen en bloemen voor onze familieleden wanneer we hun huis bezoeken.

Alternatief antwoord:In mijn land geven mensen geschenken of geschenken bij verschillende gelegenheden en festivals. Enkele veel voorkomende gelegenheden zijn verjaardagen, bruiloften, jubilea, festivals zoals Kerstmis of Nieuwjaar, en speciale mijlpalen zoals diploma-uitreikingen of promoties. Het geven van geschenken wordt gezien als een gebaar van waardering, viering en het tonen van zorg voor de ontvanger.

V. Neemt u wel eens een geschenk aan als u bij iemand thuis op bezoek gaat? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, ik koop meestal een cadeau bij zo'n gelegenheid. Ik doe het omdat het een algemeen gevolgde conventie is in ons land, en het idee om een ​​gastheer een soort geschenk te geven is opwindend, vooral als de gastheer dol is op het geschenk. Bovendien is het een blijk van waardering en een goed gebaar als gast.

Alternatief antwoord:Ja, ik neem vaak een cadeau mee als ik bij iemand thuis op bezoek ga. Het wordt als beleefd beschouwd en een manier om dankbaarheid en respect te tonen voor de gastvrijheid van de gastheer. Het geschenk kan variëren afhankelijk van de gelegenheid en de relatie met de persoon. Het kan zoiets zijn als een boeket bloemen, een doos chocolaatjes of een klein muntje dat de interesses van de ontvanger weerspiegelt. Het aannemen van een cadeau is een manier om mijn waardering te uiten en bij te dragen aan de prettige beleving van het gast zijn.

V. Wanneer heb je voor het laatst een cadeau gekregen? [Wat was het?]
Antwoord:Nou, dat is een interessante vraag en het doet me denken aan een geschenk dat een goede vriend van mij me een paar weken geleden gaf. Maria ging afgelopen november naar Italië om haar grootouders te bezoeken en toen ze terugkwam, gaf ze me een parfum gemaakt in Italië. De 'Gucci Premiere Eau De Parfum' die ze me gaf was duur en ik waardeer haar geschenk enorm.

Alternatief antwoord:Het laatste cadeau dat ik kreeg was een paar maanden geleden op mijn verjaardag. Mijn vrienden verrasten me met een prachtig ingepakte doos, en daarin zat een roman die ik al heel lang wilde lezen. Het was een attent geschenk omdat mijn vrienden wisten van mijn liefde voor lezen en hun best deden om iets te kiezen dat bij mijn interesses zou passen. Ik was oprecht geraakt door hun gebaar en voelde me dankbaar voor hun vriendschap.

V. Vind je het leuk om cadeaus voor mensen te zoeken? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, meestal vind ik het heerlijk om door verschillende winkels te snuffelen om een ​​geschikt cadeau te vinden voor iemand om wie ik geef. Het kan tijdrovend zijn om een ​​geschikt cadeau-idee te vinden en het item vervolgens te krijgen, maar het vertegenwoordigt onze zorg en liefde voor de persoon aan wie we het cadeau geven. Als de persoon het cadeau leuk vindt, is de tijd die we besteden om het te vinden elke seconde waard.

Alternatief antwoord:Ja, ik vind het leuk om cadeaus voor mensen te zoeken. Ik vind het opwindend en bevredigend om iets te zoeken dat past bij de voorkeuren, interesses of behoeften van de ontvanger. Hiermee kan ik mijn attentheid en zorgzaamheid tonen door een geschenk te kiezen dat hun persoonlijkheid weerspiegelt of hen vreugde schenkt. Het stelt me ​​in staat om mijn waardering te uiten en mijn band met de persoon te versterken. Bovendien kan het proces van het vinden van een geschikt geschenk creatief en plezierig zijn, omdat het gaat om het verkennen van verschillende opties en het overwegen van wat de persoon gelukkig zou maken.


Onderwerp - Spellen:

V. Welke spellen zijn populair in jouw land? [Waarom?]
V. Speel je games? [Waarom waarom niet?]
V. Hoe leren mensen games spelen in jouw land?
V. Vind je het belangrijk dat mensen games spelen? [Waarom waarom niet?]

V. Welke spellen zijn populair in jouw land? [Waarom?]
Antwoord:Mensen in mijn land zijn gek op voetbal. De meeste jongeren zijn 's avonds aan het voetballen. Van de indoorspellen houden mensen meestal van schaken en kaarten. Tot slot zijn computerspellen erg populair bij de jonge generatie.

Alternatief antwoord:In mijn land zijn verschillende spellen populair, zowel traditioneel als modern. Traditionele spellen zoals cricket, voetbal (voetbal), kabaddi en badminton hebben een aanzienlijke aanhang. Deze spellen hebben een lange geschiedenis en culturele betekenis in onze samenleving. Bovendien worden spellen zoals schaken, carrom en kaartspellen ook veel gespeeld. Wat betreft moderne games, videogames en online games zijn enorm populair geworden onder de jongere generatie vanwege hun toegankelijkheid, technologische vooruitgang en de mogelijkheid om contact te maken met spelers over de hele wereld.

V. Speel je games? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, ik speel graag badminton. Voetbal was en is nog steeds mijn favoriete sport, maar ik heb geen tijd om 's avonds te voetballen. Ik ben een grote fan van schaken en ik ga vaak op bezoek bij een paar van mijn vrienden die ook een passie hebben voor schaken. Soms duurt een enkel schaakspel tussen mij en mijn vriend meerdere dagen om te voltooien!

Alternatief antwoord:Ja, ik speel graag games en voetbal is mijn favoriete buitenspel dat ik vaak met mijn vrienden speel. Ik hou ook erg van schaken. Ik vind ze niet alleen vermakelijk, maar ook een geweldige manier om te ontspannen, plezier te hebben en met anderen om te gaan. Door games te spelen, kan ik mezelf uitdagen, fit blijven, mijn probleemoplossende vaardigheden verbeteren en mijn cognitieve vaardigheden verbeteren. Of het nu gaat om bordspellen met vrienden, buitensporten of videogames, ze bieden een onderbreking van de dagelijkse routine en bieden een mogelijkheid voor recreatie en sociale interactie.

V. Hoe leren mensen games spelen in jouw land?
Antwoord:Ik denk dat de meeste mensen in mijn land in hun jeugd verschillende spellen leren spelen en dat hun familie, klasgenoten en vrienden een grote rol spelen bij het aanleren van deze spellen. Jonge kinderen doen vaak ouderen na en spelen spelletjes die populair zijn in hun omgeving.

Wie serieus bezig is met sporten of topsporter wil worden, wordt vaak toegelaten tot verschillende opleidingsinstituten om zijn vaardigheden te ontwikkelen.

Alternatief antwoord:Het leerproces voor het spelen van games in mijn land varieert afhankelijk van het type game. Voor traditionele spellen zoals cricket of voetbal leren veel mensen via informele instellingen, zoals spelen met vrienden in lokale gemeenschappen, parken of scholen. Sportclubs en academies bieden ook formele training voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van de spelen op competitief niveau. Voor spellen zoals schaak- of kaartspellen leren individuen vaak van familieleden en vrienden, of via georganiseerde evenementen en toernooien. Met de opkomst van videogames leren veel mensen door zelfonderzoek, online tutorials of door lid te worden van gaminggemeenschappen waar ervaren spelers hun kennis delen.

V. Vind je het belangrijk dat mensen games spelen? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, ik geloof echt dat sport en spel essentieel zijn voor een evenwichtig leven. Games zijn zeer vermakelijk en gunstig voor onze gezondheid. Veel games zijn nuttig voor de fysieke en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Het leert ze ook belangrijke vaardigheden, zoals hoe ze een teamlid kunnen zijn, en ontwikkelt hun besluitvormingsvermogen.

Alternatief antwoord:Ja, ik vind het belangrijk dat mensen gamen en sporten. Games bieden tal van voordelen voor mensen van alle leeftijden. Ze bevorderen fysieke fitheid en algeheel welzijn, stimuleren teamwerk, verbeteren probleemoplossend vermogen en strategisch denkvermogen, en stimuleren creativiteit en verbeeldingskracht. Games bieden ook een platform voor sociale interactie, waardoor individuen relaties kunnen opbouwen, communicatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen en sportiviteit kunnen leren. Bovendien kan het spelen van games een bron van stressvermindering en plezier zijn, waardoor individuen kunnen verjongen en een pauze kunnen nemen van hun dagelijkse routines.

Onderwerp - Telefoneren:

V. Hoe vaak belt u? [Waarom waarom niet?]
V. Met wie telefoneer je het meest? [Waarom?]
V. Wanneer denkt u de volgende keer te bellen? [Waarom?]
V. Verstuurt u soms liever een sms in plaats van te bellen? [Waarom waarom niet?]

V. Hoe vaak belt u? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik gebruik een vaste lijn niet zo vaak, behalve voor enkele officiële doeleinden, maar ik gebruik een mobiele telefoon zeer intensief en dagelijks.

Ik gebruik de mobiele telefoon om te bellen of gebeld te worden, om te sms'en of om te sms'en en soms om te internetten. Ik speel vaak games op mijn mobiele telefoon en luister naar mijn favoriete muziek. Er is bijna geen dag dat ik hem niet gebruik.

Alternatief antwoord:Ik telefoneer vrij regelmatig, hoewel de frequentie kan variëren afhankelijk van de omstandigheden. Ik betrap mezelf erop dat ik bel wanneer ik belangrijke of tijdgevoelige informatie moet communiceren, lange gesprekken moet voeren of wanneer het handiger is dan andere vormen van communicatie. Met de komst van berichten-apps en sociale-mediaplatforms ben ik echter ook gaan vertrouwen op op tekst gebaseerde communicatie voor kortere en meer informele uitwisselingen.

V. Met wie telefoneer je het meest? [Waarom?]
Antwoord:Ik geloof dat dat mijn moeder zou zijn. Ze is heel dicht bij me en begint zich zorgen te maken als ze meer dan een paar uur niets van me hoort. Ze belt me ​​elke dag een paar keer als ik weg ben en ik kan haar vrijwel alles vertellen. Om deze redenen is zij de persoon met wie ik de meeste tijd doorbreng via een telefoon of een mobiele telefoon.

Alternatief antwoord:Ik besteed de meeste tijd aan het bellen met mijn familie en goede vrienden. Dit zijn de mensen met wie ik sterke persoonlijke banden heb en vaak zinvolle gesprekken aanga. Aangezien we elkaar niet altijd persoonlijk kunnen ontmoeten, bieden telefoongesprekken een handige en directe manier om verbonden te blijven, updates te delen en oprechte gesprekken te voeren. Bovendien voelt het bespreken van persoonlijke zaken of het vragen van advies aan de telefoon comfortabeler en intiemer met mensen die ik vertrouw en waarmee ik een hechte band heb.

V. Wanneer denkt u de volgende keer te bellen? [Waarom?]
Antwoord:Ik zal mijn moeder bellen nadat ik de examenzaal heb verlaten om haar te laten weten dat het goed met me gaat en dat mijn examen heel goed is gegaan. Ik zal haar bellen, want ik weet zeker dat ze reikhalzend uitkijkt om van mij te horen en om te weten hoe goed ik heb gepresteerd in het examen.

Alternatief antwoord:Ik denk dat ik later vandaag mijn volgende telefoontje zal plegen als ik wat werkgerelateerde zaken moet bespreken met een collega. Aangezien het probleem in kwestie gedetailleerde uitleg en heen-en-weercommunicatie vereist, zou een telefoontje de meest effectieve en efficiënte manier zijn om het aan te pakken. Bovendien zorgt het directe gesprek voor meer duidelijkheid en vermijdt het mogelijke verkeerde interpretaties die kunnen voortvloeien uit geschreven berichten of e-mails.

V. Verstuurt u soms liever een sms in plaats van te bellen? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, soms is het handiger en logischer om een ​​sms te sturen dan iemand te bellen. Als ik bijvoorbeeld in een vergadering zit of op een drukke plaats ben, heb ik liever sms'jes dan telefoontjes. Bovendien, als ik een adres, een nummer of een e-mail-ID moet verzenden, stuur ik liever een sms dan de beoogde ontvanger te bellen.

Alternatief antwoord:Ja, er zijn gevallen waarin ik liever een sms stuur in plaats van te bellen. Sms-berichten zijn handig voor snelle en beknopte communicatie, vooral wanneer de uitgewisselde informatie kort is of weinig heen en weer vereist is. Het is ook geschikt om contact op te nemen met iemand die het misschien druk heeft of in een situatie waarin een telefoongesprek storend kan zijn. Bovendien bieden sms-berichten een geschreven verslag van het gesprek, waardoor het gemakkelijker wordt om terug te verwijzen naar specifieke details of instructies.


Onderwerp - Je vrienden:

V. Heb je liever één bepaalde vriend of een groep vrienden? [Waarom?]
V. Wat doe je het liefst met je vriend(en)?
V. Vind je het belangrijk om contact te houden met vrienden die je als kind kende? [Waarom waarom niet?]
V. Wat maakt een vriend tot een goede vriend?

V. Heb je liever één bepaalde vriend of een groep vrienden? [Waarom?]
Antwoord:Ik denk dat het een moeilijke vraag is om te beantwoorden. Maar ik zal het proberen. Natuurlijk zou ik graag een groep vrienden van mijn school, mijn buurt en een paar online vrienden hebben, maar iemand die echt speciaal is, zou mijn beste vriend worden. Een bepaalde vriend, van wie ik geloof dat hij een echt goede vriend en volkomen betrouwbaar zou zijn, is moeilijk te vinden, maar zal voor een lange tijd mijn maatje blijven, terwijl veel andere vrienden dat voor een korte tijd zouden zijn.

Alternatief antwoord:Ik geloof dat zowel het hebben van een bepaalde vriend als het hebben van een groep vrienden hun eigen verdiensten hebben. Het is leuk om een ​​hechte band te hebben met een bepaalde vriend, omdat het diepere en intiemere gesprekken mogelijk maakt, persoonlijke ervaringen deelt en iemand heeft die je echt begrijpt. Aan de andere kant geeft deel uitmaken van een groep vrienden een gevoel van verbondenheid, diversiteit aan perspectieven en de mogelijkheid om deel te nemen aan groepsactiviteiten en samen blijvende herinneringen te creëren. Uiteindelijk hangt het af van het individu en de dynamiek van hun relaties, aangezien verschillende vriendschappen verschillende behoeften kunnen vervullen.

V. Wat doe je het liefst met je vriend(en)?
Antwoord:Ik hou ervan om met mijn vrienden te praten en met ze om te gaan. Ik speel vaak binnen- en buitenspelletjes met ze. Omdat we praktisch alles tegen onze vrienden kunnen zeggen en alles met hen kunnen doen, kunnen we echt onszelf zijn met onze vrienden. Ik reis soms liever met mijn vrienden naar verschillende steden, en een paar maanden geleden ging ik met twee van mijn goede vrienden naar Milaan.

Alternatief antwoord:Er zijn verschillende activiteiten die ik graag doe met mijn vrienden. Een van mijn favoriete dingen is gewoon quality time samen doorbrengen, of het nu gaat om uit eten gaan, films kijken, wandelen of bezig zijn met hobby's die we allebei leuk vinden. Ik koester ook het aangaan van zinvolle gesprekken, het delen van onze gedachten, dromen en ervaringen. Bovendien versterkt deelname aan leuke en avontuurlijke activiteiten, zoals reizen, wandelen of nieuwe dingen uitproberen, de band en creëert het onvergetelijke ervaringen.

V. Vind je het belangrijk om contact te houden met vrienden die je als kind kende? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik denk dat jeugdvrienden in zekere zin speciaal zijn. We maken vrienden tijdens deze levensfase heel onschuldig en zonder enige verwachting van hen. Trouwens, jeugdherinneringen zijn echt speciaal en onze jeugdvrienden maken deel uit van deze herinneringen. Het is dus belangrijk om contact te houden met die vrienden. Vanuit praktisch oogpunt is het echter niet mogelijk om regelmatig contact te hebben met alle jeugdvrienden, aangezien we met velen van hen het contact verliezen naarmate we ouder worden.

Alternatief antwoord:Ja, ik vind het belangrijk om contact te houden met vrienden die ik als kind kende, hoewel dat door verschillende omstandigheden niet altijd haalbaar is. Jeugdvrienden nemen een speciale plaats in ons leven in omdat ze getuige zijn geweest van onze groei en vormende ervaringen met ons hebben gedeeld. Door contact te houden, kunnen we die verbindingen behouden, herinneringen ophalen aan gedeelde herinneringen en voortdurende ondersteuning en begrip bieden. Bovendien hebben jeugdvrienden vaak een uniek begrip van onze achtergrond en kunnen ze ons een gevoel van vertrouwdheid en continuïteit in ons leven geven.

V. Wat maakt een vriend tot een goede vriend?
Antwoord:Ik geloof dat het tijd, gemeenschappelijke interesses en een vergelijkbare mentaliteit kost om vrienden nog hechter te maken. We maken veel vrienden in ons leven en sommigen van hen worden goede vrienden omdat ze door hun activiteiten bewijzen dat we ze kunnen vertrouwen en alles met hen kunnen delen.

Alternatief antwoord:Naar mijn mening dragen verschillende eigenschappen ertoe bij om van een vriend een goede vriend te maken. Ten eerste is vertrouwen essentieel. Een goede vriend is iemand op wie men kan vertrouwen en die zich aan zijn woord houdt. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar en handhaven de vertrouwelijkheid. Empathie en begrip zijn ook cruciaal. Een goede vriend luistert aandachtig, toont oprechte bezorgdheid over uw welzijn en biedt steun in moeilijke tijden. Bovendien zijn goede communicatie, respect voor grenzen en het vermogen om plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap belangrijke aspecten van een sterke vriendschap.


Onderwerp - Muziekinstrumenten:

V. Naar welk instrument luister je het liefst? [Waarom?]
V. Heb je ooit een muziekinstrument leren bespelen? [Welke?]
V. Vind je dat kinderen op school een muziekinstrument moeten leren bespelen? [Waarom waarom niet?]
V. Hoe gemakkelijk zou het zijn om een ​​instrument te leren bespelen zonder leraar? [Waarom?]

V. Naar welk instrument luister je het liefst? [Waarom?]
Antwoord:Ik hou vooral van het geluid van een piano. De noot die een piano produceert, is zo heerlijk en melodieus. Het kalmeert het oor en verfrist mijn geest. De gitaar is misschien wel mijn op een na meest geprefereerde muziekinstrument en wordt veel gebruikt bij de meeste muzieksoorten.

Alternatief antwoord:Ik luister vooral graag naar de viool. De viool heeft een mooie en expressieve klank die een breed scala aan emoties kan oproepen. Het heeft een uniek vermogen om zowel delicate als krachtige melodieën over te brengen, en door zijn veelzijdigheid kan het een prominent instrument zijn in verschillende muziekgenres, zoals klassiek, folk en zelfs hedendaagse stijlen. De manier waarop een bekwame violist zulke rijke tonen naar boven kan halen en diepe emoties kan overbrengen door zijn spel, fascineert me echt.

V. Heb je ooit een muziekinstrument leren bespelen? [Welke?]
Antwoord:Ik heb ooit geprobeerd de vaardigheden van het gitaarspelen onder de knie te krijgen. Ik werd zelfs toegelaten tot een muziekschool om gitaar te leren spelen, maar kon de hele cursus niet afmaken. Ik kan wat basistonen en muziek op de gitaar spelen, maar ik ben geen ervaren gitarist.

Alternatief antwoord:Ja, ik heb piano leren spelen. Ik begon piano te leren spelen toen ik een kind was, en ik ging door met mijn studie tijdens mijn tienerjaren. De piano is een veelzijdig instrument met een breed scala aan noten en expressieve mogelijkheden. Het stelt me ​​in staat om een ​​enorm repertoire aan muziek te verkennen, van klassieke composities tot hedendaagse stukken.

V. Vind je dat kinderen op school een muziekinstrument moeten leren bespelen? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik vind dat scholen de mogelijkheid moeten hebben voor geïnteresseerde leerlingen die willen leren zingen en een muziekinstrument bespelen, maar het mag niet aan iedereen worden opgedrongen. Als een kind op school gepassioneerd is om het te leren, moet hij/zij de keuze krijgen om dat te doen.

Alternatief antwoord:Absoluut, ik geloof dat het leren bespelen van een muziekinstrument op school zeer heilzaam kan zijn voor kinderen. Muziekeducatie biedt tal van voordelen, waaronder cognitieve ontwikkeling, verbeterde coördinatie en verbeterde creativiteit. Het leren van een instrument leert ook discipline, doorzettingsvermogen en het vermogen om in een team te werken als ze deelnemen aan een schoolband of orkest. Bovendien kan het bespelen van een instrument dienen als een middel tot zelfexpressie en een bron van vreugde en voldoening zijn gedurende hun hele leven.

V. Hoe gemakkelijk zou het zijn om een ​​instrument te leren bespelen zonder leraar? [Waarom?]
Antwoord:Ik denk dat het vrij onmogelijk was in het pre-internettijdperk. Online cursussen en interactieve video-tutorials maken het tegenwoordig echter een beetje gemakkelijker om een ​​muziekinstrument zoals een gitaar of een drum te leren bespelen zonder de directe supervisie van een mentor. Desalniettemin is het hebben van een leraar enorm nuttig omdat hij/zij ons inspireert om te leren en een rolmodel kan zijn voor het beheersen van de vaardigheden van het bespelen van een muziekinstrument.

Alternatief antwoord:Een instrument leren spelen zonder leraar kan een uitdaging zijn, vooral voor beginners. Hoewel het mogelijk is om bronnen te vinden, zoals online tutorials of instructieboeken, biedt een deskundige leraar begeleiding, feedback en gepersonaliseerde instructies die het leerproces versnellen. Een leraar kan technieken corrigeren, de juiste oefenmethoden introduceren en begeleiding op maat bieden op basis van de individuele sterke en zwakke punten van de student. Bovendien kan een leraar studenten inspireren en motiveren, hen helpen bij het navigeren door moeilijkheden en het ontdekken van verschillende muziekstijlen en technieken. Hoewel het mogelijk is om tot op zekere hoogte zelfstandig te leren, verbetert de begeleiding van een leraar de leerervaring enorm.


Onderwerp - Zomer:

V. Is de zomer jouw favoriete tijd van het jaar? [Waarom waarom niet?]
V. Wat doe je in de zomer als het erg warm is? [Waarom?]
V. Ga je elke zomer op vakantie? [Waarom waarom niet?]
V. Heb je genoten van de zomervakantie toen je op school zat? [Waarom waarom niet?]

V. Is de zomer jouw favoriete tijd van het jaar? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ik hou van het zomerseizoen als het niet te warm is, maar ik kan niet zeggen dat het mijn favoriete seizoen is, omdat ik de herfst leuker vind dan elk ander seizoen. Tijdens de milde zomer, die maar een maand of twee duurt, is het weer perfect voor buitenactiviteiten en strandbezoeken. Maar de rest van de zomer is te warm en te vochtig naar mijn zin. In ons land schijnt de zon vaak genadeloos en loopt de temperatuur op tot rond de 40 graden Celsius.

Alternatief antwoord:Nee, mijn favoriete tijd van het jaar is eigenlijk het milde winterseizoen. Ik vind de koelere temperaturen en de gezellige sfeer van de winter aantrekkelijker voor mij. Ik geniet van activiteiten zoals het dragen van warme truien, het drinken van warme dranken en tijd binnenshuis doorbrengen met familie en vrienden. Het winterseizoen heeft een bepaalde charme die me meer aanspreekt dan het hete en vochtige weer van de zomer.

V. Wat doe je in de zomer als het erg warm is? [Waarom?]
Antwoord:Ik heb enorm veel geluk dat ik een huis bezit met luchtkoelers en ik werk op een kantoor met een centrale airconditioning. Ik heb zelfs mijn eigen auto. Dus ik kan het felle hete weer grotendeels vermijden en binnenshuis koel blijven. Soms als ik op pad ga zonder het comfort van de auto, kan ik de hitte voelen en diep transpireren. Dit is buitengewoon vervelend, maar dit is de realiteit voor miljoenen mensen in ons land. In de zomer probeer ik veel water te drinken en 's avonds na zonsondergang naar buiten te gaan om direct zonlicht te vermijden.

Alternatief antwoord:Als het in de zomer erg warm weer wordt, doe ik het liefst activiteiten die me helpen koel en verfrist te blijven. Ik breng vaak tijd door in de buurt van waterlichamen zoals zwembaden of stranden om de hitte te verslaan. Ik geniet ook van activiteiten binnenshuis, zoals films kijken, boeken lezen of hobby's nastreven die kunnen worden gedaan in het comfort van ruimtes met airconditioning. Het is belangrijk voor mij om tijdens de hete zomermaanden een comfortabele en plezierige omgeving te behouden.

V. Ga je elke zomer op vakantie? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, ik geniet van vakantie tijdens het zomerseizoen, wanneer ik een of twee weken verlof heb van mijn kantoor. Ik kies een strand aan zee of een locatie in de buurt van een rivier of een meer in de zomer om van het uitzicht te genieten en weg te zijn van de drukte van het stadsleven.

Alternatief antwoord:Het verschilt. Hoewel ik graag op vakantie ga, ga ik niet noodzakelijkerwijs elke zomer op vakantie. Factoren zoals persoonlijke verplichtingen, financiële overwegingen en beschikbaarheid van vrije tijd voor werk of studie spelen een rol bij het bepalen of ik op zomervakantie kan gaan of niet. Ik maak er echter een punt van om pauzes te nemen en uitstapjes te plannen wanneer de omstandigheden het toelaten, aangezien ik geloof dat vakanties essentieel zijn voor ontspanning, verjonging en het verkennen van nieuwe plaatsen.

V. Heb je genoten van de zomervakantie toen je op school zat? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Tijdens mijn schooltijd waren de zomerseizoenen niet zo heet en vochtig als nu, althans dat denk ik nu! Dus ik maakte me toen niet al te veel zorgen over het extreme weer tijdens de zomerseizoenen. En natuurlijk hield ik van de zomervakantie, want dat betekende een lang verlof van school, een bezoek aan het huis van grootouders en leuke activiteiten doen met familie en vrienden. Dat waren magische dagen.

Alternatief antwoord:Ja, ik heb genoten van de zomervakantie toen ik op school zat. De zomervakantie bood een broodnodige onderbreking van de sleur van lessen en examens. Het gaf me een langere periode van vrije tijd om deel te nemen aan activiteiten waar ik van hield, zoals tijd doorbrengen met familie en vrienden, hobby's nastreven, op vakantie gaan en nieuwe interesses ontdekken. De zomervakanties waren een tijd van ontspanning, avontuur en het creëren van blijvende herinneringen, waardoor ze voor mij erg plezierig waren.


Onderwerp - Kleding:

V. Waar koopt u de meeste kleding? [Waarom?]
V. Hoe vaak koopt u nieuwe kleding voor uzelf? [Waarom?]
V. Hoe beslis je welke kleding je koopt? [Waarom?]
V. Is het soort kleding dat je leuk vindt de afgelopen jaren veranderd? [Waarom waarom niet?]

V. Waar koopt u de meeste kleding? [Waarom?]
Antwoord:Ik koop de meeste van mijn kleding op verschillende plaatsen. Ik winkel het liefst bij zowel fysieke winkels als online platforms. Als ik kleding wil passen en wil zien hoe ze zitten voordat ik een aankoop doe, vind ik het leuk om door verschillende kledingwinkels in winkelcentra of winkelwijken te snuffelen. Aan de andere kant biedt online winkelen gemak, een breder scala aan opties en de mogelijkheid om prijzen te vergelijken en klantbeoordelingen te lezen.

Alternatief antwoord:Als modieus persoon die de nieuwste trends en designercollecties waardeert, koop ik de meeste van mijn kleding het liefst in merkwinkels. Deze merkwinkels bieden een samengestelde selectie van hoogwaardige kledingstukken die vaak zijn gemaakt door gerenommeerde ontwerpers. Door te winkelen bij merkwinkels blijf ik op de hoogte van de nieuwste mode-releases en heb ik toegang tot exclusieve collecties en stukken in beperkte oplage.

V. Hoe vaak koopt u nieuwe kleren voor uzelf? [Waarom?]
Antwoord:Hoe vaak ik nieuwe kleding koop, hangt af van verschillende factoren. Over het algemeen heb ik de neiging om nieuwe kleding te kopen als mijn bestaande versleten is of niet meer goed past. Daarnaast kan ik kleding kopen voor verschillende gelegenheden of om de laatste modetrends te volgen. Ik let echter op duurzame consumptie en probeer niet te veel te winkelen.

Alternatief antwoord:Omdat ik een vooruitstrevend persoon ben, koop ik regelmatig nieuwe kleding om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende modescène. Ik geloof dat mode een vorm van zelfexpressie is, en door mijn garderobe regelmatig bij te werken, kan ik mijn persoonlijke stijl en creativiteit laten zien. Ik ontdek graag nieuwe collecties en trends, en ik beschouw mode als een voortdurende reis van experimenteren en zelfontdekking. Door regelmatig nieuwe kleding te kopen, kan ik mijn look voortdurend opnieuw uitvinden en me zelfverzekerd voelen over mijn uiterlijk.

V. Hoe beslis je welke kleding je koopt? [Waarom?]
Antwoord:Bij het beslissen welke kleding ik moet kopen, houd ik rekening met een aantal factoren. Ten eerste beoordeel ik de kwaliteit en duurzaamheid van de stof en het vakmanschap om ervoor te zorgen dat het kledingstuk lang meegaat. Ten tweede denk ik aan comfort en pasvorm, omdat ik prioriteit geef aan kleding die comfortabel is om te dragen en die mijn lichaamsvorm flatteert. Daarnaast houd ik rekening met mijn persoonlijke stijlvoorkeuren en of het item aansluit bij mijn algehele garderobe. Ten slotte denk ik na over de gelegenheid of het doel waarvoor ik de kleding nodig heb en zorg ik ervoor dat ze geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

Alternatief antwoord:Bij het beslissen welke kleding ik ga kopen, geef ik prioriteit aan de laatste modetrends, innovatieve ontwerpen en de reputatie van het merk. Ik besteed aandacht aan catwalkshows, modebladen en stijlbeïnvloeders om inspiratie en inzicht te krijgen in het huidige modelandschap. Ik zoek naar unieke en opvallende stukken die mijn fashion-forward mentaliteit weerspiegelen. Daarnaast let ik op de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap van de kledingstukken, aangezien ik waarde hecht aan goed gemaakte en duurzame kleding die de tand des tijds zal doorstaan.

V. Zijn de soorten kleding die je leuk vindt de afgelopen jaren veranderd? [Waarom waarom niet?]
Antwoord:Ja, het soort kleding dat ik leuk vind, is de afgelopen jaren tot op zekere hoogte veranderd. Naarmate modetrends evolueren en persoonlijke stijl zich ontwikkelt, zijn mijn voorkeuren verschoven. Ik merk dat ik aangetrokken word tot meer veelzijdige en tijdloze stukken in plaats van vluchtige trends. Ook comfort en duurzaamheid zijn voor mij steeds belangrijkere factoren geworden bij het kiezen van kleding.

Alternatief antwoord:Ja, het soort kleding dat ik leuk vind, is de afgelopen jaren veranderd omdat mijn modesmaak is geëvolueerd en aangepast aan nieuwe trends. Als modieus persoon ben ik altijd op zoek naar frisse en innovatieve stijlen die grenzen verleggen en conventionele modenormen uitdagen. Ik ben meer experimenteel geworden met mijn keuzes, waarbij ik gedurfde patronen, unieke snitten en onconventionele silhouetten omarm. Bovendien zijn mijn voorkeuren verschoven naar duurzame en milieuvriendelijke mode-opties, wat een weerspiegeling is van mijn groeiende bewustzijn van de milieu-impact van de industrie.


Volgende » Vragenset 2

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Beoordeling 4.19 (187 stemmen)

  • IELTS aan het woord
  • Spreektoets deel 1
  • Vorige

RSS

Adem

Hallo,

Ik ga meedoen aan het IELTS-examen. Dus ik moet wat spreekoefeningen doen. Als iemand ook moet oefenen, typ me dan op WhatsApp. We kunnen een sprekende partner zijn. Mijn WhatsApp-nummer is +905327351594. Mijn score was een paar maanden geleden 6 en nu is mijn doel minimaal 6,5-7,0.

Bedankt - Adem.

Abdoel Hamid

Ben je beschikbaar voor de praktijk? Je kunt me sms'en op aabdulhamid4888 @gmail.com

Saif Ur Rehman

Hallo allemaal, ik heb me al aangemeld voor het IELTS-examen op de test van 14 juli. Maar ik heb een groot probleem - en dat is om in het Engels te spreken. Iedereen die geïnteresseerd is om met mij te praten, aarzel niet om contact op te nemen met dit WhatsApp-nummer (03056886328).

Tanbir-kikker

Hallo allemaal, ik heb me al aangemeld voor het IELTS-examen op 14 juli. Maar ik heb een groot probleem - en dat is om in het Engels te spreken. Iedereen die geïnteresseerd is om met mij te praten, neem contact op met dit WhatsApp-nummer (01859883675).

Mohammed Alamin Sarker

Ik verscheen onlangs voor een IELTS-examen en behaalde niet de gewenste score. Ik zoek een vriend(in) voor de spreekmodule. Mijn WhatsApp is +8801531397784 en mijn e-mail is alaminsarker802 @gmail.com. Neem gerust contact met mij op als voorbereidingspartner.

Ja

Uitstekend voor mij.

Werk

Ik ben Naimul Hasan Mahi.
Hallo iedereen. Ik ben op zoek naar een spreekpartner om hogere banden in IELTS te bereiken en mijn spreken samen met lexicale middelen te verbeteren. Je kunt me vinden op WhatsApp op 01720697286.

Sraboner Meg Himaloy

Ik ben nieuw, dus een partner is nodig voor de IELTS-spreekoefening. Mijn Facebook-id is "sraboner meg himaloy". Klop me alsjeblieft. Mijn e-mailadres is milyb7621@gmail.com

Pradeep Singh

Hallo vrienden,
Ik verscheen onlangs voor een IELTS-examen en behaalde niet de gewenste bandscore. Ik zoek een vriend(in) voor de spreekmodule. We kunnen elkaar helpen om te floreren en goede bands te scoren. Neem contact met mij op via WhatsApp (+91-9891926919) of e-mail (prdnarwat@gmai l.com).

Bedankt & groeten,

Pradeep

Avijit

Hallo bro, ik bereid me ook voor op het IELTS-examen. Dus laten we samen oefenen voor de spreekmodule. Reageer hier om verbinding te maken. [01873213286]

MD Alamin Sarker

Ik ben geïnteresseerd. Neem dan hier contact met mij op.

Abhieet Barua

Hallo allemaal, ik kom uit Bangladesh. Een maand geleden werd ik opgenomen in een IELTS-coachingcentrum. Ik heb dus een spreekpartner nodig om mijn spreekvaardigheid te verbeteren. Als iemand met me wil praten, voeg me dan toe aan je WhatsApp. Het is mijn WhatsApp-nummer (+001873213286).

Ahnaf Sanal

Hallo daar. Ik ben op zoek naar een spreekpartner voor mijn IELTS. Als iemand geïnteresseerd is in het oefenen van Engels spreken, neem dan contact met mij op voor partnerschapsleren. Mijn e-mail: sanalhossen966@ gmail.com & WhatsApp is 01993400263.

Ajit Chaudhary

Hallo allemaal, ik ben op zoek naar een spreekpartner voor IELTS. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op. Bedankt! Mijn WhatsApp-nummer is +9779741708141 en mijn e-mailadres is ajitanboy@gmail.com.

Yasir

Ik heb een prioriteitsbasis voor een sprekende partner nodig voor mijn IELTS-voorbereiding. Mijn e-mailadres is yasirbutt01993@gmail.com.

Ayoub

Hallo allemaal, ik ben op zoek naar een spreekpartner voor IELTS. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op. Bedankt! Mijn WhatsApp-nummer is 00966593106658.

Individuen

Ik hou ervan.

Gezagvoerder

Hoi. Ik ben Sardor. Hoe kan ik contact met u opnemen? Kunnen we onze schrijf- en spreekvaardigheid oefenen via Telegram of WhatsApp? Neem alsjeblieft contact met mij op. Mijn e-mail is: s.f.juraev.7june2001@gmail.com

Thao

Hallo allemaal, ik ga in april het IELTS-examen afleggen. Iedereen die het spreken wil oefenen, neem contact met mij op, dan kunnen we samen oefenen. Bedankt. Mijn e-mailadres is thaocusam4802@g mail.com.

Wilson Taderera

Neem contact op. Ik schrijf ook in april. Mijn e-mailadres is wilsonbreken3@yahoo.com.

Nazrul Islam

Hallo jongens,
Ik zoek een gesprekspartner. Laat me weten of je geïnteresseerd bent. Mijn mobiele telefoonnummer is +8801710359676 en mijn e-mailadres is nislam359676@gmail.com.

Ahmad Raza

Hé, ik zoek hier een spreekpartner voor een hogere bandscore in IELTS. Iedereen die geïnteresseerd is, neemt contact met mij op via +923180181421.

Ahmad Hassan

Hallo iedereen. Ik ben op zoek naar een spreekpartner om hogere banden in IELTS te bereiken en mijn spreken samen met lexicale middelen te verbeteren. Je kunt me vinden op WhatsApp op
+923167785147.

Tanooj

Hallo bro, ik bereid me ook voor op het IELTS-examen. Dus laten we samen oefenen voor de spreekmodule. Reageer hier om verbinding te maken.

Ahmad Hassan

Hé, het is Ahmad. Ik ben op zoek naar een spreekpartner om hogere banden in mijn IELTS te bereiken en mijn spreken samen met lexicale middelen te verbeteren. Mijn e-mailadres is ahmad162554@gmail.com.

Saymul Islam Mahi

Hallo, ik bereid me voor op de IELTS-sprekende sectie.

Rainatu Adenike Lawal

Ik ga de IELTS-examens afleggen en ik heb serieus hulp nodig om als overwinnaar uit de strijd te komen!

Bickey Mahato

Heb je interesse, laat het me dan weten. Ik wil ook dat iemand zich voorbereidt op de IELTS-sprekende sectie. Mijn e-mailadres is bickey166945@gmail.com.

Roshan

Ik bereid me ook voor op het IELTS-examen.

Tejaswi

Ik zoek een gesprekspartner. Laat me weten of je geïnteresseerd bent. Mijn e-mailadres is tejaswanisharma 86@gmail.com.

Farah

Hallo, ik ben op zoek naar een serieuze gesprekspartner. Bedankt.

Jahid Hassan

Ja, ik zoek ook een gesprekspartner.

Mohammed

Ik ben op zoek naar een gesprekspartner en mijn e-mailadres is hm034940@gmail.com.

Kabir Hossain

Farahgezegd :

Hallo, ik ben op zoek naar een serieuze gesprekspartner. Bedankt.
Mijn e-mailadres is kabirhossain150486@gmail.com.

Adnan

AoA, we kunnen met elkaar praten, en dat zal mij een genoegen zijn.

Claire

Hallo, ik bereid me voor op de IELTS-sprekende sectie. Iedereen die de toets moet maken, bereidt deze samen met mij voor. Mijn e-mailadres is clairepriscilla 00@gmail.com.

dr. Ismaïl Hossein

Hallo, ik bereid me voor op de IELTS-sprekende sectie. Iedereen die de toets moet maken, bereidt deze samen met mij voor. We kunnen het samen beter doen. Mijn nummer is +8801852905701. Groeten - Md. Ismail Hossen.

Kohinur achter

Ik ben geïnteresseerd in dit filmpje.

Sunbil Poudel

Erg goed.

Pardeep

Hallo, ik bereid me voor op IELTS-spreken. Iedereen die de toets moet maken, bereidt deze samen met mij voor. We kunnen het samen beter doen. Mijn nummer is +923004621364 (WhatsApp).

Karan Kasula

Hallo, ik bereid me voor op IELTS-spreken. Laten we ons samen voorbereiden. WhatsApp me op +9779843351992. Hartelijk dank voor het overwegen van mijn verzoek.

Karan

Ik bereid me voor op IELTS-spreken. Als er iemand is, stuur me dan een WhatsApp op +9779843351992.

Tejinder Kaur

Ik bereid me voor op mijn IELTS-spreektest. U kunt contact met mij opnemen via mijn e-mailadres tejinder.meher@gmail.com.

Zaheer

Ik ben IELTS-voorbereiding aan het doen en ik heb alleen een partner nodig om Engels te spreken. Als iemand beschikbaar is, bel me dan op zaheerabbas4665 @gmail.com.

Hassanul Joy

Hoi,

Ik bereid me voor op het IELTS-examen. Maar eerlijk gezegd heb ik geen goede partner om mee te oefenen. Ik woon in Dhaka. Klop me als je mee wilt doen. Mijn WhatsApp-nummer is 01717495365.

Jon Abel Martínez

Hallo vriend, ik kom uit Argentinië en wil oefenen voor IELTS als je wilt. Ik stuur je mijn WhatsApp-nummer. Geef hier commentaar of stuur een e-mail naar martinezjonabel @gmail.com.

Tejinder Kaur

Hallo, kunt u contact met mij opnemen op mijn e-mailadres tejinder.meher@gmail.com voor IELTS Practice? Houd er echter rekening mee dat ik het tijdsverschil tussen beide landen moet controleren. Alvast bedankt.

Asif Ishtiaque Anik

Ik ben geïnteresseerd.

Tejinder Kaur

Ik ben ook geïnteresseerd, aangezien ik me voorbereid op IELTS. Neem contact met mij op via mijn e-mailadres tejinder.meher@gmail.com.

Aftab

Hé, ik kom uit Pakistan en ik heb een gesprekspartner nodig om me voor te bereiden op het IELTS-examen. Mijn WhatsApp-nummer is +923095419965.

Laad meer reacties

Rapport

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 20/08/2023

Views: 5855

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.