Hoe maak je een account aan op Fiverr? | Word lid van Fiverr als freelancer, verkoper (2023)

Maak een account aan op Fiverr:In de afgelopen jaren hebben technisch onderlegde individuen en freelancers online verdienplatforms bevolkt. Met vertrouwde manieren om geld te verdienen op het World Wide Web, doen veel mensen het dagelijks. Omgekeerd gebruiken veel organisaties dergelijke portalen om diensten te kopen.

Fiverr-account aanmaken

Een platform dat enorm veel liefde heeft gekregen van mensen uit beide hoeken isVijfrr. Het is een platform waarmee freelancers hun diensten wereldwijd aan klanten kunnen aanbieden. Op een online marktplaats, Fiverr, kunnen particulieren diensten kopen en verkopen vanaf INR 400.

Op dit platform vind je verschillende diensten - van logo-ontwerp, website-ontwikkeling en copywriting tot videobewerking - alles is beschikbaar.

Doorlid worden van Fiverr, kunt u gemakkelijk klanten vinden voor uw diensten en geld verdienen op uw eigen voorwaarden.

Fiverr stelt organisaties ook in staat om de perfecte freelancer voor hun project te vinden en snel en veilig een aankoop te doen. Bovendien kunnen ze feedback en beoordelingen achterlaten voor de freelancers waarmee ze werken, waardoor andere kopers competente freelancers kunnen vinden.

Dat gezegd hebbende, kunnen nieuwkomers het moeilijk vinden om door het platform te navigeren. Daarom hebben we deze uitgebreide gids gemaakt om het u gemakkelijker te maken. Geïnteresseerd om lid te worden van Fiverr? Laten we ingaan op de vereisten om lid te worden van het platform.

 • Fiverr Affiliate Programma – Hoe u $ 1.000 per maand kunt verdienen
 • Fiverr banen voor beginners | Hoe vind je banen op Fiverr?
 • Fiverr Inloggen als freelancer, verkoper | Meld je aan bij Fiverr
 • 7 kant-en-klare Fiverr gig-ideeën om gratis geld te verdienen
 • 18 gratis hulpmiddelen voor het herschrijven van artikelen die u als freelancer moet kennen

Vereisten om lid te worden van Fiverr

 • Je moet minimaal 18 jaar oud zijn. Gebruikers tussen de 13 en 17 jaar kunnen het echter gebruiken onder toezicht van hun ouders.
 • U moet een geldige PayPal- of bankrekening hebben.
 • U moet een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto hebben.
 • U moet een geldig adresbewijs kunnen overleggen.
 • U moet beschikken over een werkende internetverbinding en een computer of mobiel apparaat.
 • U moet over basiscomputervaardigheden beschikken en comfortabel internetten.

Nu je de vereisten voor Fiverr kent, gaan we kijken hoe je lid kunt worden van het platform.

Hoe lid worden van Fiverr als werknemer?

Hier is een stapsgewijze handleiding om je als werknemer bij Fiverr aan te sluiten:

1. Ga naar de website van Fiverr en maak een account aan

Lid worden van Fiverr is eenvoudig. U kunt zich op het platform aanmelden via uw Facebook-account, Google-account, Apple ID of e-mail. Selecteer daarna uw gebruikersnaam en wachtwoord. U ontvangt een link op uw geregistreerde e-mail-ID die u moet accepteren.

2. Stel uw profiel in

Nadat uw account is geactiveerd, gaat u verder met het maken van uw profiel. U moet deze stap benadrukken, aangezien uw profiel een enorme impact zal hebben op de klant. Het stelt hen in staat om te weten over diensten, ervaring en tarieven.

Probeer je profiel buitengewoon professioneel te houden door een fatsoenlijke profielfoto te kiezen en een uitstekende beschrijving op te nemen. Vergeet niet relevante talen toe te voegen om de juiste mensen aan te trekken. Als je klaar bent met het instellen van je profiel, ga je verder met het maken van optredens.

3. Creëer uw optredens om diensten aan klanten aan te bieden

Je vindt een verkoopoptie bovenaan de balk. Ga daarheen en kies de optie "Optredens" in het vervolgkeuzemenu. Klik daarna op de knop "Nieuw optreden maken" en begin eraan te werken volgens uw begrip. Je zou een overzicht moeten schrijven van je optreden en hoeveel je ervoor in rekening brengt.

4. Bekijk je optredens en leg ze ter goedkeuring voor

Nadat je de informatie voor je optreden hebt ingevuld, dien je deze ter goedkeuring in. Nadat het is goedgekeurd, ben je klaar om aan Fiverr te gaan werken!

Hoe word je lid van Fiverr als verkoper?

Om je als verkoper bij Fiverr aan te sluiten, moet je je verkopersaccount activeren. Hier is hoe je het kunt doen:

 • Klik op je profielfoto en kies de optie "Verkoper worden" in het menu.
 • U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Klik nogmaals op "Verkoper worden" om het onboardingproces te starten. Het omvat het bekijken van drie video's over "hoe Fiverr als verkoper te gebruiken".
 • Zodra je deze video's hebt voltooid, word je doorgestuurd naar de tips van Fiverr.
 • Klik op die pagina op 'Doorgaan'.
 • Ga nu verder om het verplichte veld in te vullen. Vergeet niet eerlijk te zijn over uw opleiding, ervaring en vaardigheden.
 • Je kunt je Fiverr-account nu koppelen aan je sociale media-accounts. Als u dit doet, krijgt u meer geloofwaardigheid.
 • Aan het einde van het onboarding-proces moet je je Fiverr-account telefonisch verifiëren.
 • Je kunt nu beginnen met het maken van je optredens als verkoper op het platform!

Hoe lid worden van een Fiverr Pro?

Voordat we ingaan op hoe je lid kunt worden van Fiverr Pro, laten we het belangrijkste verschil tussen Fiverr en Fiverr Pro begrijpen.

Terwijl de eerste een gratis service is die iedereen kan gebruiken om freelancers in te huren voor verschillende projecten, is de laatste een duurdere service. In Fiverr Pro zijn freelancers te huur het neusje van de zalm. Ze hebben de neiging om tarieven aan te rekenen die gelijk zijn aan die van bureaus.

Dit zijn de stappen om lid te worden van Fiverr Pro:

 1. Ga naar de Fiverr Pro-pagina en klik op 'Nu toepassen'.
 2. Maak nu een applicatie met details over uw diensten en ervaringen.
 3. Dien uw aanvraag in en wacht op een reactie.
 4. Maak na goedkeuring een profiel aan met aanvullende informatie over uzelf en uw diensten.
 5. Begin met het aanbieden van diensten op Fiverr Pro en begin meer geld te verdienen.

Hoe start je een Fiverr-bedrijf?

Je kunt al je zakelijke activiteiten beheren in een Fiverr Business-account. Hiermee kun je samenwerken met je team, bestellingen volgen, een betaalmethode delen en meer. Hier leest u hoe u een zakelijk account kunt maken om lid te worden van Fiverr Business.

 1. Klik op je Fiverr profielfoto en selecteer Fiber Business. Kies daarna "Word lid van Fiverr Business".
 2. Voer nu de benodigde gegevens in en druk op "Volgende".
 3. Voer uw vereiste bedrijfsgegevens in en klik op "Volgende".
 4. Voeg een betaalkaart toe, zoals een creditcard.
 5. Klik daarna op "Maak uw eigen zakelijke werkruimte".
 6. Om collega's uit te nodigen om deel te nemen, voegt u hun e-mailadressen toe en stuurt u hen uitnodigingen.
 7. Zodra u dat doet, wordt u doorgestuurd naar uw zakelijke werkplek.

Preventies voor Fiverr Account Securities

Je kunt enkele voorzorgsmaatregelen nemen om je Fiverr-account beveiligd te houden. Lees verder om meer over hen te weten te komen.

 • Gebruik een krachtig en uniek wachtwoord voor je Fiverr-account. Vermijd het gebruik van hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts om ervoor te zorgen dat uw wachtwoord moeilijk te raden is voor anderen.
 • Schakel tweefactorauthenticatie (2FA) in op je Fiverr-account. U moet bij het inloggen naast uw wachtwoord ook een code van uw telefoon of een ander apparaat invoeren.
 • Houd uw persoonlijke gegevens privé. Wees voorzichtig met het delen van je persoonlijke gegevens, zoals je volledige naam, e-mailadres of betalingsgegevens, met anderen op Fiverr.
 • Gebruik een beveiligd netwerk wanneer u toegang krijgt tot uw Fiverr-account. Vermijd het gebruik van openbare wifi-netwerken, omdat deze kwetsbaar kunnen zijn voor hacking.
 • Controleer uw account op verdachte activiteiten. Controleer uw account regelmatig op ongeautoriseerde aankopen of wijzigingen in uw persoonlijke gegevens. Als je iets ongewoons opmerkt, neem dan onmiddellijk contact op met Fiverr.

Veelgestelde vragenop Fiverr-account

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over Fiverr Account:

Hoe word ik lid van Fiverr?

Lid worden van Fiverr is gratis en moeiteloos. Ga eerst naar de website van Fiverr en klik op de knop "Deelnemen" in de rechterbovenhoek van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm om een ​​account aan te maken. Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je bladeren door de beschikbare services en gig-aanbiedingen op de Fiverr-marktplaats.

Is Fiverr gratis om mee te doen?

Ja, Fiverr is gratis om lid te worden. U kunt een account op het platform aanmaken en beginnen met het aanbieden van uw diensten of het kopen van anderen zonder extra kosten. Er kunnen echter enkele kosten verbonden zijn aan bepaalde acties op Fiverr. Deze omvatten het opnemen van geld van uw rekening of het kopen van bepaalde functies of diensten. Het is dus altijd een goed idee om vertrouwd te raken met de tarieven en het beleid op Fiverr voordat je aan de slag gaat.

Is Fiverr goed om geld te verdienen?

Het is mogelijk om goed geld te verdienen op Fiverr. Zoals bij elk platform of zakelijke mogelijkheid, zal het echter moeite en toewijding vergen om succesvol te zijn. Er is geen garantie om geld te verdienen op Fiverr. Het is dus van vitaal belang om grondig onderzoek te doen en al uw opties te overwegen voordat u beslist of dit de juiste keuze is.

Hoe word je betaald op Fiverr?

Op Fiverr bepalen verkopers hun eigen tarieven en hebben ze de mogelijkheid om verschillende diensten tegen verschillende prijzen aan te bieden. Wanneer een koper een bestelling plaatst, wordt het geld in bewaring gehouden totdat de verkoper het werk levert en de koper het goedkeurt. Zodra de koper het werk accepteert, wordt het geld vrijgegeven van de escrow en wordt de verkoper betaald.

Hoeveel kost het om lid te worden van Fiverr?

Het is gratis om je aan te melden en een account aan te maken op Fiverr. Als u echter diensten op het platform wilt verkopen, rekent Fiverr een vergoeding voor elke transactie die u doet. Deze vergoeding is meestal ongeveer 20% van de prijs van het optreden dat u verkoopt. Bovendien is het van vitaal belang om te onthouden dat Fiverr extra kosten in rekening kan brengen voor bepaalde functies of services.

Hoe oud moet je zijn om lid te worden van Fiverr?

Om lid te worden van Fiverr, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Fiverr is een platform waarmee freelancers hun diensten aan bedrijven en particulieren kunnen aanbieden, dus 18 jaar oud is noodzakelijk om een ​​juridisch bindend contract aan te gaan. Hoewel personen tussen 13 en 17 jaar onder ouderlijk toezicht lid kunnen worden van het platform.

Hoe word je lid van Fiverr als freelancer?

Om je als freelancer bij Fiverr aan te sluiten, maak je een account aan op de Fiverr-website. U kunt dit doen door naar de Fiverr-startpagina te gaan en op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek te klikken. Nadat u uw account heeft aangemaakt, kunt u beginnen met het aanmaken van uw freelancerprofiel. Daarna kun je op het platform naar freelance banen zoeken.

Kan een bedrijf lid worden van Fiverr?

Ja, een bedrijf kan zich als verkoper bij Fiverr aansluiten en zijn diensten op het platform aanbieden. Om je als verkoper bij Fiverr aan te sluiten, moet je een account aanmaken en een profiel voor je bedrijf instellen, waarin de diensten die je aanbiedt en tarieven worden beschreven.

Kan ik lid worden van Fiverr terwijl ik fulltime werk?

Ja, je kunt zeker lid worden van Fiverr terwijl je fulltime werkt. Veel mensen gebruiken Fiverr als een manier om extra inkomen te verdienen terwijl ze een fulltime baan hebben.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 06/01/2024

Views: 6286

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.