De beste freelance websites voor het inhuren van AI Prompt Engineers (2023)

De beste freelance websites voor het inhuren van AI Prompt Engineers (1)

Met de explosie van AI-producten op de markt is de vraag naar AI-prompt-engineers enorm gestegen.

We hebben een lijst samengesteld met de beste freelance-websites voor AI-prompt-engineers. Laten we erin duiken.

Inhoudsopgave

 • Beste freelance websites voor AI Prompt Engineers
 • Hoe een goede AI Prompt Engineer in te huren
 • Beste freelance websites per categorie
 • Veel Gestelde Vragen

Waarom zou u ons vertrouwen

 • Hoe we zakelijke tools en services beoordelen

Openbaarmaking van advertenties

Openbaarmaking van advertenties

Wij bieden deze website geheel gratis aan onze bezoekers aan. Om de rekeningen te helpen betalen, gaan we vaak (maar niet altijd) partnerrelaties aan met de beste aanbieders nadat we onze favorieten hebben geselecteerd. We doen echter ons best om dit onze keuzes niet te laten beïnvloeden. Er zijn tal van goedbetaalde bedrijven die we hebben afgewezen omdat we hun product niet leuk vonden.

Een bijkomend voordeel van onze relaties is dat we altijd proberen te onderhandelen over exclusieve kortingen voor onze bezoekers.

Bekijk onze lijst met debeste freelance-websitesvoor het aannemen van talent.

Beste freelance websites voor AI Prompt Engineers

1. UpStack

Kom meer te weten

UpStack heeft tot doel technologieteams op afstand wereldwijd te verbeteren door ze in contact te brengen met bekwame freelance professionals. Hun aanpak omvat het inhuren van AI-prompt-ingenieurs uit verschillende delen van de wereld om het meest uitzonderlijke talent te vinden.

Om te garanderen dat hun platformgebruikers toegang hebben tot eersteklas kandidaten, implementeert UpStack een uitgebreid 8-punts wervingsproces. De kandidaten moeten beschikken over uitstekende ontwikkelingsvaardigheden, effectieve communicatieve vaardigheden en compatibele persoonlijkheden.

Hoewel ze met succes prominente merken zoals Microsoft en Lego hebben bediend, beschikt UpStack ook over een diverse talentenpool die gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en schaal van elk bedrijf.

 • Bekijk onzeUpStack-recensie.

2. Toptal

Kom meer te weten

Toptal is een van de beste plekken voor wie op zoek is naar de beste freelancers op technologisch gebied. Het platform is trots op het hosten van het meest uitzonderlijke talent, treffend vertegenwoordigd door hun claim de "top 3%" te zijn.

Om ervoor te zorgen dat hun aanwervingspersoneel uit het neusje van de zalm bestaat, implementeert Toptal een nauwgezet screeningproces dat uitgebreide vaardigheidsevaluaties en strenge testscreenings omvat. Dit rigoureuze proces resulteert in de selectie van de top 3% van hooggekwalificeerde ontwikkelaars en ingenieurs. (Toptal beweert dat ze moeilijker binnen te komen zijn dan de Navy Seals of Harvard.) Door voor Toptal te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u het absoluut beste talent ontvangt.

Toptal hanteert een persoonlijke benadering van elke klant en matcht ze zorgvuldig met de ideale kandidaat of het ideale team op basis van hun specifieke vereisten. Dit omvat het overwegen van factoren zoals projecttijdlijnen en totale projectkosten.

Bovendien biedt Toptal een robuust vacaturesite waarmee u kandidaten kunt verkennen en in contact kunt komen op basis van hun expertisegebieden.

 • Bekijk onzeTop beoordeling.

BairesDev

Kom meer te weten

BairesDev is een bedrijf voor end-to-end technologieoplossingen. In tegenstelling tot andere freelance-sites, haalt BairesDev het giswerk uit het inhuren. U huurt BairesDev in en zij huren de ingenieurs in en wijzen ze toe aan uw project. Een van de dingen die ik leuk vind aan hun model, is dat je een heel team of zelfs een enkele ingenieur kunt inhuren zonder het gedoe van het onderzoeken en inhuren van je eigen freelancers.

BairesDev begon in 2009 met de visie vanhet vinden van het toptalent in technologieen ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met uw tijdzone. Ze nemen de beste 1% van de software-engineers in dienst en hebben vanaf 2022 4.000 specialisten in meer dan 40 landen. Ze bereiken die doelen zeker, met name een klanttevredenheid van 91% en een gemiddelde klantrelatie van meer dan 3 jaar. Tot hun klanten behoren Google, eBay, Salesforce, IBM, Pinterest en nog veel meer Fortune 500-bedrijven.

Dus als u iemand anders het voorwerk wilt laten doen van het doorlichten en inhuren voor een groter project, is BairesDev misschien een bedrijf waar u naar kijkt.

4. Fiverr

Kom meer te weten

Fiverr, een van de grootste vacaturesites voor freelancers, biedt een betrouwbaar platform om in contact te komen met potentiële freelancers. De site is bedoeld om het proces van het verbinden van freelancers (zoals AI-prompt-engineers) met klanten te stroomlijnen, waardoor efficiëntie voor beide betrokken partijen wordt gegarandeerd.

Als u een ingenieur vindt die voor u zou kunnen werken, moet u eerst hun profiel bekijken. Zodra overeenstemming is bereikt over de projectvoorwaarden, betalen klanten vooraf aan de AI-prompt-engineer. Na ontvangst van het voltooide product hebben klanten ongeveer 3 dagen de tijd om het te beoordelen en te beslissen of ze het accepteren of een terugbetaling aanvragen.

Klanten kunnen de uitgebreide lijst van ingenieurs en ontwikkelaars van Fiverr verkennen met behulp van de robuuste filtertools van het platform, waardoor het vinden van die perfecte pasvorm zoveel gemakkelijker wordt. Met de filteropties kunt u ingenieurs verfijnen op basis van criteria zoals prijsklasse, portfolio's en meer.

 • Bekijk onzeFiverr-recensie.

5. Bovenwerk

Kom meer te weten

Upwork, voorheen bekend als Odesk, onderscheidt zich als een van de meest gebruikte platforms voor freelance ontwikkelaars en ingenieurs.

Met Upwork heeft u gemakkelijk toegang tot het profiel van elke kandidaat en kunt u hun algemene beoordelingen evalueren, waardoor het proces van het beoordelen van kwalificaties veel efficiënter wordt. Het platform stelt u in staat om rechtstreeks contact op te nemen met freelancers van uw keuze, en de communicatie-ervaring via de browser en mobiele app is zeer intuïtief.

Om het proces te starten, hoeft u alleen maar een vacature te maken met al uw gewenste specificaties in de beschrijving. Upwork analyseert vervolgens zorgvuldig uw vereisten en doorzoekt zijn uitgebreide pool van freelancers om de meest geschikte matches te identificeren. Daarna ontvang je een samengestelde shortlist van de beste kandidaten die Upwork te bieden heeft, zodat je de definitieve selectie kunt maken.

Freelancers op Upwork hebben de flexibiliteit om op uurbasis of per project te worden gecompenseerd. Ingenieurs gebruiken het platform vaak voor kortetermijnopdrachten, doorlopend werk met specifieke klanten of zelfs fulltime contractopdrachten. Dit betekent dat u, ongeacht het projecttype of de duur, ingenieurs kunt vinden die voldoen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

 • Bekijk onzeUpwork-recensie.

Hoe een goede AI Prompt Engineer in te huren

De beste freelance websites voor het inhuren van AI Prompt Engineers (7)

Als jeop zoek naar een AI prompt engineer, is het eerste dat u hoeft te doen, precies uit te zoeken wat uw doelen en behoeften zijn. Wat moet een ingenieur precies automatiseren? Heeft u een chatbot nodig om te reageren op uw klanten? Of heb je de AI nodig om afspraken te boeken? Misschien heb je hulp nodig bij taken zoals het genereren van creatieve inhoud, het optimaliseren van taalmodellen of het ontwikkelen van AI-gestuurde applicaties.

Bepaal vervolgens de budgettoewijzing voor het inhuren van een AI Prompt Engineer, rekening houdend met de complexiteit en omvang van het project.

Nadat u het budget heeft vastgesteld, kunt u beginnenop zoek naar de ideale professional. Als u een AI-prompt-engineer nodig heeft die een beperkt budget heeft of een kortlopend project kan uitvoeren, bieden platforms zoals Upwork of Fiverr geschikte opties.

Als u echter een groter budget heeft en een meer ervaren AI-prompt-engineer wilt die in staat is om vanaf het begin een door AI aangedreven mobiele applicatie te maken, zijn platforms zoals Toptal of UpStack het ontdekken waard.

Nadat u de juiste AI-promptengineer voor uw project hebt gevonden, kunt u onderling overeengekomen voorwaarden en tarieven vaststellen via het platform waar u ze hebt gevonden.

Zorg ten slotte voor effectieve communicatie door vergaderingen te organiseren met de AI-prompt-engineer, waarbij u uw behoeften en verwachtingen voor het project duidelijk verwoordt.

Beste freelance websites per categorie

Op zoek naar meer van de beste freelance websites, maar moet je op categorie bladeren? Bekijk onze onderstaande beoordelingen van freelance-websites om uw portfolio uit te breiden of een freelancer in te huren voor uw volgende project.

 • Freelance websites voor ontwikkelaars
 • Freelance websites voor AI Prompt Engineers
 • Freelance websites voor grafisch ontwerpers
 • Freelance websites voor UX-ontwerpers
 • Freelance websites voor UI-ontwerpers
 • Freelance websites voor illustratoren
 • Freelancewebsites voor schrijvers
 • Freelance websites voor gegevensinvoer
 • Freelance websites voor data-analisten
 • Freelance websites voor digitale marketing
 • Freelance websites voor video-editors
 • Freelancewebsites voor fotografen
 • Freelancewebsites voor virtuele assistenten
 • Freelance websites voor softwaretesters
 • Freelance websites voor advocaten
 • Freelancewebsites voor vertalers
 • Freelance websites voor transcribenten
 • Freelance websites voor voice-overs
 • Freelancewebsites voor studenten om werk te vinden

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel rekent een freelance AI prompt engineer per uur?

De gemiddelde kosten per uur van een AI-prompt-engineer bedragen ongeveer $ 63 per uur.

Waar kan ik freelancen als AI prompt engineer?

De gemakkelijkste plek om als beginnende freelancer binnen te komen is waarschijnlijk Fiverr. Als u echter ervaren bent, kunt u succes vinden door te solliciteren op plaatsen als Toptal of UpStack.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 20/08/2023

Views: 6258

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.