8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (2023)

De freelance-economie, ook wel bekend als deoptredeneconomie, groeit snel enVijfrris een van de grootste freelance-marktplaatsen ter wereld geworden. Hoewel Fiverr een geweldige plek is om freelancers te vinden, zijn er een paar alternatievenbeter dan Fiverr ⇣buiten

3% betalingsverwerkingskosten

Geen inschrijfgeld om offertes van freelancers te krijgen

Bezoek Upwork

Fiverr.com(EnFiverr pro) is een freelance marktplaats waar je diensten kunt vinden variërend van grafisch ontwerp en muziek-/videobewerking tot marketing en copywriting. Fiverr is een goede plek om te beginnen als je op zoek bent naar een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Korte samenvatting:

 • Beste algehele Fiverr-alternatief:Opwerk ⇣is een van de grootste online marktplaatsen voor freelancers en ik hou van de eenvoud ervan. U vertelt hen over uw project en zij matchen u met geschikte freelancers. Vervolgens doorloop je de wedstrijden en selecteer je degene waarmee je wilt werken.
 • Runner-up, beste overall:Freelancer.com ⇣heeft bijna 57 miljoen werkgevers en freelancers op haar marktplaats. Ik ben dol op de transparantie - u ontvangt gratis biedingen voor uw project en u betaalt pas voor het werk als het optreden is voltooid.
 • Beste "premium" alternatief voor Fiverr:Toptal ⇣keurt slechts 3% van alle freelancers die zich aanmelden goed en kost u meer, dus als u zich meer zorgen maakt over uw budget dan over de kwaliteit van het werk dat u moet doen, is Toptal misschien niet het beste platform voor u.

Hoewel sommige op Fiverr gebaseerde freelancers uitzonderlijke service bieden, zijn de meeste verkopers op het platform het gewoon niet waard om geld aan uit te geven als je werk van hoge kwaliteit wilt.

Inhoudsopgave

 • Slechtste freelance-marktplaatsen (die u ten koste van alles moet vermijden)
 • Wat is Fiverr?
 • Veel Gestelde Vragen
 • Samenvatting - Beste Fiverr-deelnemers 2023

Beste websites zoals Fiverr voor het vinden en inhuren van freelancers

Hier is mijn lijst van de8 beste Fiverr-concurrentendirect. Net als Fiverr zijn deze sites geweldig voor het vinden en inhuren van freelancers tegen betaalbare prijzen.

Aan het einde van deze lijst heb ik twee van de slechtste freelance marktplaatsen vermeld die je ten koste van alles moet vermijden.

1. Upwork.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (1)
 • Officiële website:www.upwork.com
 • Upwork is een van de oudste en meest vertrouwde freelanceplatforms op internet.
 • Diensten omvatten ontwikkeling en IT, ontwerp, verkoop en marketing, financiën en boekhouding, schrijven en vertalen, engineering en architectuur, administratie en klantenondersteuning, HR en training, en juridische zaken.
 • In tegenstelling tot Fiverr kun je met Upwork een vacature plaatsen en wachten tot freelancers je voorstellen sturen. Om contact met u op te nemen en u te laten weten dat ze geïnteresseerd zijn in uw projecten, moeten freelancers en bureaus gebruikenVerbindt— De virtuele valuta van Upwork. Upwork berekent het aantal Connects dat nodig is om een ​​baanvoorstel in te dienen op basis van de verwachte baanwaarde en de marktvraag.
 • Upwork heeft geen inschrijfgeld. U kunt lid worden van de populaire werkmarktplaats en gratis offertes krijgen van freelancers.

Waarom Upwork gebruiken in plaats van Fiverr

Als je wilteen klus laten klaren door een expert, DanOpwerkenis de juiste weg. Jij magkies uit honderden professionalsdie op uw vacature hebben gesolliciteerd. Houd daar rekening meeUpwork kost je iets meer dan Fiverrals u kwaliteitsresultaten wilt.

Dankzij de geavanceerde algoritmen,Upwork beperkt uw keuzeaan de absoluut beste kandidaten voor uw project. Upwork stelt u ook in staat ombekijk de profielen, portfolio's en beoordelingenvan de personen en bureaus die u overweegt aan te nemen, evenals aaneen video-interview houdenalvorens de definitieve beslissing te nemen.

Als je jezelf de moeite wilt besparen van het creëren van vacatures en het doorlopen van shortlists met kandidaten, dan kan datblader en koop projectenmet duidelijke verwachtingen vanaf het allereerste begin.

Veiligheid is een andere goede reden omga met Upwork. Upwork zorgt ervoor dat jekrijg precies waar je voor betaaltongeacht het type contract. Opprojecten per uur, telt Upwork toetsaanslagen en maakt willekeurige schermafbeeldingen van het scherm van uw medewerker, zodat u hun voortgang kunt volgen.

Opprojecten tegen een vaste prijs, moet u mijlpaalstortingen doen, maar deze fondsen worden vrijgegeven nadat u het door uw freelancer ingediende werk hebt goedgekeurd.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Upwork

Als je je eerste wiltpodcastaflevering bewerkt, is het logisch om het voor een lage prijs te laten doen. Ga met Fiverrin plaats van Upworkals uw project goed moet worden uitgevoerd zonder de bank te verslaan. Fiverr is ook een goede optie als je snel iets gedaan wilt hebben.

2. Freelancer.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (2)
 • Officiële website:www.freelancer.com
 • Freelancer.com helpt al bijna 13 jaar miljoenen bedrijven om freelancers te vinden.
 • Het platform lijkt veel op Upwork en heeft meer dan 56 miljoen geregistreerde freelancers en werkgevers.
 • Op Freelancer.com vindt u experts in meer dan 1.800 vaardigheidscategorieën, waaronder software-architectuur, webdesign, grafisch ontwerp, logo-ontwerp, 3D-modellering, C++-programmering, ghostwriting, copywriting, proeflezen, AWS (Amazon Web Services) en nog veel meer. anderen.
 • U kunt een ontwerpwedstrijd organiseren waaraan alle ontwerpers op het platform kunnen deelnemen.
 • Freelancer.com is gratis aan te melden. Je kunt ook gratis projecten plaatsen, offertes van freelancers ontvangen, hun portfolio's bekijken en je verwachtingen bespreken.

Waarom Freelancer gebruiken in plaats van Fiverr

Als je wiltwerk van hoge kwaliteit afleverenEnbinnen je budget blijven, dan zou je moetenga met Freelancer.com.

Freelancer laat jeprojecten plaatsen waarop freelancers kunnen bieden(je kan zelfspubliceer lokale projectenzoals babysitten, tuinieren, enz.),blader door freelancers en werf direct aan, Engebruik maken van de recruiterserviceom de juiste professional voor u te vinden.

Freelancer staat je zelfs toestart ontwerpwedstrijdenwaar u prijzengeld beloont voor een of meerdere inzendingen.

Een van mijn favoriete dingen aan deze freelance marktplaatswebsite is de mogelijkheid om je aanwervingen te betalenmeer dan 39 valuta's.

Bovendien, deMilestone Payments-systeemgeeft uw betalingen vrij zodra u groen licht geeft, d.w.z. bevestigt dat u tevreden bent met het werk. Dit maakt Freelancer een van de veiligste platforms om uit te kiezen.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Freelancer

Hoewel Fiverr duizenden getalenteerde freelancers herbergt die experts zijn in wat ze doen, is het platform het meest geschikt voor werkgevers die een bepaald soort werk snel gedaan willen krijgen voor een lage prijs.

3. PeoplePerHour.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (3)
 • Officiële website:www.peopleperhour.com
 • Hoewel het niet zo populair is als sommige van de andere platforms op deze lijst, helpt PeoplePerHour bedrijven sinds 2007 toegang te krijgen tot freelancers van hoge kwaliteit.
 • Meer dan 1 miljoen bedrijven over de hele wereld vertrouwen op PeoplePerHour.
 • Alle freelancers op PeoplePerHour.com zijn goedgekeurd door een intern moderatieteam om ervoor te zorgen dat alle kopers hoogwaardige services krijgen.
 • U kunt gratis lid worden van PeoplePerHour. Er zijn geen vooruitbetalingen of verborgen kosten.

Waarom PeoplePerHour gebruiken in plaats van Fiverr

Het inhuren van freelancers is een hit-and-miss-game waarbij je meer mist dan je raakt. Om geweldige freelancers te vinden, moet je meestal een paar duizend dollar betalen voordat je eindelijk een goede kandidaat voor de baan vindt.

Met MensenPerHour, kunt u er zeker van zijn dat degene die u inhuurt, weet wat ze doenze zijn eerder doorgelicht door een team van moderators.

Bovendien heeft PeoplePerHour zijn eigen ranking-algoritme genaamdCERT.CERTbetekentCgemeenschap,Ebeheer,Rherhaal Gebruik, enTroest, en varieert van 1 tot 5. Elke freelancer begint bij CERT1. Zodra een freelancer geld begint te verdienen via PeoplePerHour, wordt hij geüpgraded naar CERT2 en CERT3.

CERT5 is het hoogste CERT-niveauen het wordt alleen toegekend aan freelancers metuitzonderlijke kwalificaties en prestaties. Dit kan u als koper helpen bij het selecteren van de perfecte bieder.

Met PeoplePerHour kunt u er zeker van zijn dat degene die u inhuurt, weet wat ze doen.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van PeoplePerHour

Als u toegang wilt tot hooggekwalificeerde freelancers zonder giswerk, ga dan voor PeoplePerHour. Als je echter goedkopere freelancers wilt inhuren die de klus op een bevredigende manier kunnen klaren, ga dan met iemand van Fiverr op basis van hun niveau en beoordelingen.

4. TopTal.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (4)
 • Officiële website:www.toptal.com
 • Toptal adverteert zichzelf als het platform waar bedrijven naar toe gaan "Huur deTop 3%van freelance talent.”
 • Het Toptal-netwerk beschikt over doorgewinterde software-engineers en coders; deskundige UI/UX-, visuele en interactieontwerpers; financiële deskundigen; digitale en technische projectmanagers; en digitale productmanagers.
 • Toptal wordt vertrouwd door industriereuzen en startups zoals Bridgestone, Shopify, Duolingo, Cleveland Cavaliers en Airbnb.
 • Lees mijn gedetailleerdeTop beoordeling hier.

Waarom TopTal gebruiken in plaats van Fiverr

Toptal is niet het platform dat u bezoekt om niet-gescreende freelancers te vinden en in te huren die diensten voor het bouwen van websites aanbieden voor minder dan $ 50. Als u een van detop 3% van 's werelds freelancers, dan is Toptal de marktplaats die u zoekt.

De naamToptalkomt vanToptalent. Toptal is er trots op eenelite netwerk van freelance experts van over de hele wereld. Toptal heeft een zeerstreng screeningsprocesen het accepteert meestalminder dan 3% van de duizenden aanvragenhet ontvangt elke maand.

Dit proces bestaat uit 5 stappen: 1) auitgebreide Engelstalige interviewevaluatieen eenpersoonlijkheidsbeoordeling; 2) eendiepgaande beoordeling van vaardigheden; 3)live-screening; 4)test projecten; en 5)voortdurende excellentie.

Als veiligheid hoog op uw lijst staat, zult u blij zijn te horen dat het wervingsproces van Toptal praktisch zonder risico's is. Zodra je praat met eenToptal branche-expert, je wordt gekoppeld aan eenzorgvuldig uitgekozen freelancer. U kunt uw samenwerking testen op eenproef basisEnbetaal alleen als je tevreden bentmet de resultaten.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van TopTal

Als u net begint en u zich meer zorgen maakt over uw budget dan over de kwaliteit van het werk dat u moet doen, dan is Toptal misschien niet het beste platform voor u. Daar beginnen de prijzen bij $60 per uur.

In tegenstelling tot andere freelance marktplaatswebsites op deze lijst (bijvoorbeeld Upwork),Toptalbevat alleen freelancers binnen een beperkt aantal categorieën vaardigheden.

Er zijn geen schrijvers ofsocial media marketeerste huur op dit exclusieve platform.

5. Guru.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (5)
 • Officiële website:www.guru.com
 • Guru's platform is de thuisbasis van 800.000 werkgevers van over de hele wereld.
 • Naar schatting is via Guru $ 250 miljoen aan freelancers betaald.
 • Of u nu een artikel wilt schrijven of een nieuw logo wilt laten ontwerpen voor uw fysieke of online bedrijf, het platform van Guru heeft het voor u.
 • Guru heeft een klanttevredenheidspercentage van 99%.

Waarom Guru gebruiken in plaats van Fiverr

Guru geeft je toegang tot miljoenenervaren freelancers die u kunt inhuren. Als je een getalenteerde freelancer wilt vinden waarmee je een langdurige professionele relatie kunt opbouwen, ga dan voor Guru.

Guru stelt werkgevers in staatblader door 2 miljoen expertsmet all-time transactiegegevens,gratis vacatures plaatsen,meerdere freelancers aansturenop hetzelfde project, enfacturen betalenalleen na het bekijken en goedkeuren van het werk van hun medewerker.

Een andere goede reden om voor Guru te kiezen is de2,9% administratiekostenvoor elke factuur die u betaalt. Plus, als u uw facturen betaalt met eCheck of bankoverschrijving, geeft Guru u een volledige contante terugbetaling van de vergoeding.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Guru

Kies Fiverr als de kosten van de freelance-service die je nodig hebt een belangrijke factor is, en als je alleen wilt betalen voor wat je nodig hebt.

6. Codeerbaar.io

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (6)
 • Officiële website:www.codeable.io
 • Codeable.io is uw one-stop-shop voor alles wat met WordPress te maken heeft. Enkele van de WordPress-gerelateerde services die op Codeable worden aangeboden, zijn thema-ontwikkeling en -aanpassing, ontwikkeling en aanpassing van plug-ins, ontwikkeling van e-commerce, ontwerp, beveiliging en prestaties, en probleemoplossing en onderhoud.
 • In tegenstelling tot de meeste andere freelance-platforms die in dit artikel worden besproken, koppelt Codeable jou aan een freelancer in plaats van dat je er zelf een kiest.
 • Codeable is 100% risicovrij, aangezien er geen verplichting is om iemand aan te nemen, zelfs niet als u een schatting ontvangt.

Waarom Codeable.io gebruiken in plaats van Fiverr

Of u nu een fout op uw door WordPress aangedreven site wilt laten verhelpen of een aangepaste plug-in wilt laten ontwikkelen, Codeable heeft hetbekwame freelance ontwikkelaarswie kan je helpen.

Codeable heeft een in-house matchmaking systeemdie de meest geschikte WordPress-ontwikkelaars voor u kiest op basis van uw projectvereisten. Codeable biedt u eenshortlist van kandidatenzodat u snel een expert kunt inhuren. Bovendien is er eenalgoritme voor één prijsdat elimineert onderbieding en te hoge prijzen.

Codeable biedt u eengedeeltelijke of volledige terugbetalingals u niet tevreden bent met het werk van de freelancer (het bedrag van de terugbetaling is afhankelijk van de hoeveelheid reeds voltooid werk).

U betaalt alleen als de werkzaamheden in overeenstemming zijn met deovereenkomst tussen u en de ontwikkelaar. Je hebt ook24/7 toegang tot een klantondersteuningsteamkunt u bereiken via e-mail.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Codeable.io

Als je iets op je WordPress-site wilt repareren voor een lage prijs, dan is Fiverr de juiste keuze. Als uw website dat niet doetdraaien op WordPress, dan heb je niets aan Codeable.

7. Outsourcely.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (7)
 • Officiële website:www.outsourcely.com
 • Outsourcely biedt startups gemakkelijke toegang tot de talentenpool van meer dan 400.000 freelancers die gespecialiseerd zijn in ontwerp en multimedia, verkoop en marketing, webontwikkeling, schrijven van inhoud, klantenservice en administratieve ondersteuning.
 • Meer dan 50.000 startups hebben Outsourcely gebruikt om getalenteerde externe medewerkers te vinden en in dienst te nemen.
 • Er zijn geen commissiekosten voor de diensten die door freelancers op het Outsourcely-platform worden geleverd.

Waarom Outsourcely gebruiken in plaats van Fiverr

Hoewel de mensen achter Outsourcely de website adverteren als eenfreelance-inhuurplatform voor startups, jij kangebruik het om alle soorten werk gedaan te krijgenzelfs als je de opstartfase al ver voorbij bent.

Als je wilgemakkelijke en snelle toegang tot competente en ervaren freelancers,Uitbesteden is een veel betere optiedan Fiverr.

Outsourcing kan u daarbij helpenlangdurige professionele relaties op te bouwenmet hoogopgeleide en geverifieerde experts en daardooraanzienlijk verminderen van uw loonkosten.

Met Outsourcely kunnen werkgevers communiceren met externe werknemers viadirecte privéchat,video- en spraakberichten, Endirecte e-mail.

Daarnaast kunnen bedrijven profiteren van delive video en spraakinterviewfunctieom een ​​nauwkeuriger inzicht te krijgen in het Engels sprekende niveau, de zachte vaardigheden (kritisch denken, probleemoplossend vermogen, digitale geletterdheid, teamwerk, enz.) en persoonlijkheid van een kandidaat.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Outsourcely

Fiverr staat bekend om zijn prijskaartje van vijf dollar en als zodanig is het een platform dat zich richt op het leveren van goedkope diensten in plaats van op het leveren van werk van de hoogste kwaliteit. Als je budget krap is en je net begint, is mijn advies om voor Fiverr te gaan.

8. Truelancer.com

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (8)
 • Officiële website:www.truelancer.com
 • Hoewel het relatief nieuw is, heeft Truelancer naam gemaakt door kwaliteitswerk te leveren tegen uiterst betaalbare prijzen.
 • Volgens de officiële site van Truelancer zijn er meer dan een half miljoen projecten voltooid via het platform.
 • Truelancer biedt voornamelijk freelancers uit lage-inkomenslanden zoals India, Pakistan en dergelijke. Er zijn meer dan 1 miljoen externe medewerkers op deze website.

Waarom Truelancer gebruiken in plaats van Fiverr

Als je wiltsnel even wat werk verzettenEngeef niet veel om de kwaliteit ervan, dan is dit platform wellicht een goede optie voor jou. Als het aankomt opmaatwerk, is Truelancer een betere keuze dan Fiverr.

Freelancers van Truelancervoldoet misschien niet aan ieders kwaliteitsnormen, maar dat betekent niet dat je dit platform over het hoofd moet zien. Truelancer heeft een100% restitutiebeleid, wat betekent dat u uw geld terugkrijgt als u niet tevreden bent met het werk van uw medewerker.

Waarom Fiverr gebruiken in plaats van Truelancer

Als je een klus in gedachten hebt die niet veel maatwerk vereist en die voor een lage prijs moet worden gedaan, kies dan voor Fiverr. Als u geduldig genoeg bent, vindt u de juiste kandidaat voor uw project.

Slechtste freelance-marktplaatsen (die u ten koste van alles moet vermijden)

Er zijn veel verschillende manieren om freelancers te vinden die voor je willen werken, en online marktplaatsen zijn een populaire optie. Niet alle marktplaatsen zijn echter hetzelfde. Sommige zijn veel beter dan andere op het gebied van kwaliteit van werk, beloning en communicatie. Hier zijn enkele van de slechtste freelance marktplaatsen op dit moment:

1. Verover

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (9)

Konker is een marktplaats voor freelance diensten. Het is een plek waar freelancers hun diensten en prijzen kunnen vermelden. Het grootste voordeel van het gebruik van een freelance marktplaats zoals Konker is dat je kunt zien hoe de freelancer in het verleden heeft gepresteerd door naar de recensies te kijken. Je hoeft je ook niet af te vragen wat de freelancer precies gaat doen, want de aangeboden diensten zijn voor iedereen hetzelfde.

Konker is eigenlijk een kloon van Fiverr, maar gewoon niet zo goed. Als je een online bedrijf hebt en veel freelancers hebt ingehuurd van een marktplaats voor diensten zoals Fiverr of Upwork, ben je waarschijnlijk minstens één of twee slechte freelancers tegengekomen.

Maar bij Konker is het niet een of twee, maar een meerderheid. De meeste diensten die u op Konker ziet, zijn van freelancers die net beginnen. Ze lijken helemaal geen ervaring te hebben. En je hoeft niet verder te gaan dan de eerste pagina om deze diensten te vinden.

Net als Fiverr stelt Konker zijn verkopers in staat om diensten in veel verschillende categorieën te verkopen, maar de meest populaire categorie is digitale marketing. Je zou ook kunnen zeggen dat Konker eigenlijk alleen voor digitale marketingdiensten is, wat niet wil zeggen dat dat slecht is, maarde meeste services die op Konker worden vermeld, zijn nogal spamachtig en meestal SEO-gerelateerd.

De meeste van deze SEO-services bieden aan om Google te "verleiden" om uw website leuk te vinden. Als je dit nog niet weet, heeft Google er een hekel aan om bedrogen te worden. Ze haten het zo erg dat als u een spam-SEO-service probeert en deze op uw website richt, uw website voor altijd van Google kan worden verwijderd.

Het platform is echt buggy en heeft geen doorlichtingsproces voor de freelancers. Iedereen kan een freelance optreden op het platform plaatsen, zelfs als ze helemaal geen ervaring hebben.

Ik zeg niet dat Konker slecht is of dat je Konker zelf nooit moet proberen. Konker somt eenvoudigweg services op die worden verkocht door externe verkopers. Konker als platform is geweldig. Het werkt echt goed. Maar de meeste services die ik op dit platform kon vinden, gingen allemaal over black-hat SEO om Google te misleiden.

Dat zijn de enige services die beoordelingen hebben. Alle andere aangeboden diensten zijn ofwel erg waardeloos of hebben helemaal geen beoordelingen.De ondersteuning is verschrikkelijk. Er zijn tientallen beoordelingen van Konker waar klanten klagen over de vreselijke klantenondersteuning.

Als u Black Hat SEO-services wilt kopen, is Konker misschien een geweldige plek. Er zijn tientallen van deze services vermeld en de meeste hebben 5-sterrenrecensies. Maar wees gewaarschuwd dat deze SEO-tactieken bijna nooit werken en in de gevallen dat ze werken, resulteren ze er bijna altijd in dat uw website volledig wordt verwijderd door Google. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om geen Black Hat SEO-services te kopen.

Als u freelancers wilt inhuren om uw online bedrijf te laten groeien, raad ik u ten zeerste aan om naar te kijkenandere freelance marktplaatsen zoals Fiverr.Ze zijn in elk opzicht beter dan Konker.

De concurrenten van Konker zijn al lang actief en hebben hun platforms in de loop der jaren enorm verbeterd. Hun ondersteuning is veel beter en ze hebben veel functies die u beschermen tegen oplichting door verkopers.

2. Servicelandschap

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (10)

Servicescape is een platform dat je helpt freelancers te vinden. Er worden vier categorieën diensten aangeboden op deze website: schrijven, redigeren, vertalen en grafisch ontwerp. In tegenstelling tot andere vergelijkbare freelance marktplaatsen, biedt Servicescape niet alle diensten aan in alle categorieën. Ze hebben alleen freelancers in vier categorieën.

Servicescape bestaat al meer dan 20 jaar, maar het platform is nog in het verleden.Het platform is nogal onhandig en ziet er erg verouderd uit. Het mist veel functies die andere freelance marktplaatsen bieden. Ze hebben bijvoorbeeld geen freelancer-matchingsysteem. Veel andere platforms koppelen u aan een freelancer op basis van uw behoeften. En deze freelancers waarmee ze je matchen, leveren bijna altijd geweldig werk.

U kunt door hun lijst met freelancers bladeren en iedereen inhuren die u maar wilt. Freelancers vermelden hun prijzen vooraf, dus u hoeft uw tijd niet te verspillen aan heen en weer e-mails om alleen de prijs te vinden.

Een ding dat ik niet leuk vind aan Servicescape is dat je geen optredens kunt plaatsen zoals andere platforms doen. Op andere platforms kun je een optreden plaatsen en freelancers solliciteren op je optreden met offertes. Dit geeft je een betere selectie van freelancers om uit te kiezen. Op Servicescape staat u er alleen voor. Je moet zelf een freelancer vinden uit hun enorme directory van freelancers.

Servicescape heeft veel vooraf gedefinieerde services. Een freelancer kan deze vooraf gedefinieerde services aan zijn profiel toevoegen, samen met de prijs die hij ervoor zou vragen. U kunt er ook voor kiezen om een ​​project op maat te doen als u dat wilt.

Hoewel Servicescape een uitstekende reputatie heeft, is defreelancers op dit platform zijn niet goedkoop. De meeste freelancers op dit platform hebben geweldige referenties. Ze gingen naar een goede universiteit en bestudeerden de service die ze verkopen. Ze hebben ook fulltime banen bij enkele grote bedrijven.

Ik zag een freelanceschrijver die ook bij PBS werkt. Deze freelancers zijn misschien heel goed in wat ze doen, maar het kost je een arm en een been om ze in te huren. Tenzij u een bedrijf met meerdere miljoenen dollars runt, vallen deze prijzen waarschijnlijk buiten uw budget.Er zijn veel andere platforms die niet alleen beter zijn dan Servicescape, maar ook goedkoper.

Met Servicescape kunt u de beste freelancers inhuren op het gebied van schrijven, redigeren, vertalen en grafisch ontwerp. Deze freelancers behoren tot de top 5% in hun vakgebied. Ze zijn ook erg duur om mee te werken. Voor de prijs van één artikel op Servicescape kun je er waarschijnlijk 5 of 6 krijgen op andere freelance marktplaatsen. De kwaliteit is misschien wat (ongemerkt) minder, maar je bespaart er een hoop geld mee.

Wat is Fiverr?

Fiverr is een platform/marktplaatsvoor het kopen en verkopen van online diensten die zijn verpakt als "optredens".

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (11)

Deze diensten variëren vanwebdesign, grafisch ontwerp, video's, voice-over en copywriting naar muziek, podcast en videobewerking. Als je een online bedrijf hebt, kunnen de diensten die op Fiverr worden aangeboden, de meeste van je problemen helpen oplossen.

8 beste Fiverr-alternatieven (en 2 concurrenten om te vermijden) (12)

Fiverr begon als een platform metdiensten van vijf dollar, vandaar de naam Fiverr. Hoewel het bekend staat om het prijskaartje van $ 5, is het platform zijn oorspronkelijke doel ontgroeid en biedt het nu alle soorten services aan, variërend van $ 5 tot $ 1.000.

Fiverr prois een van de laatste toevoegingen aan de populaire freelance marktplaats website. Hier kun je de beste freelancers van Fiverr vinden en inhuren.

Om de te verdienenprofessionele status, moet elke aanvrager eenstreng proceswaarin het team van Fiverr hun controleertachtergrond informatie, evalueert hunexpertise, en bewaakt hunvoortdurende prestaties.

Dit is hoe Fiverr ervoor zorgt dat kopers uitstekende kwaliteit en service ontvangen wanneer ze via Fiverr Pro huren.

Voordelen van Fiverr

Als u in het bezit bent van eenonline business, weet u al dat de meeste taken op uw lijst (zoals het schrijven van de Over ons-pagina voor uw site) uw tijd niet waard zijn. De meeste van deze taken hoeven niet perfect te worden uitgevoerd; ze moeten gewoon gedaan worden.

Het zou verstandig zijn om deze taken uit te besteden aan iemand op internet die deze dingen voor de kost doet en zo kostbare tijd bespaart. Dit is waar apps zoals Fiverr om de hoek komen kijken.

Fiverr biedt een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Als je wilsnel, goedkoop werkklaar,Fiverr is waar je heen moet.

Maar als je een serieuze ondernemer bent met een aantal complexe behoeften waaraan moet worden voldaan, is Fiverr misschien niet het beste freelance platform voor jou.

Veel Gestelde Vragen

Wat is Fiverr en hoe werkt het?

Fiverr is een marktplaats waar dienstverleners hun producten en diensten in kleine, functionele bundels verkopen. Elk "optreden" op Fiverr begint vanaf $ 5, vandaar de naam "Fiverr".

De verkoper heeft volledige controle over wat hij verkoopt. Bovendien kunnen ze beslissen hoeveel tijd ze nodig hebben om de taak uit te voeren, hoeveel revisies ze bereid zijn te accepteren, en ze kunnen kiezen of ze al dan niet bereid zijn om extra werk te doen nadat de eerste $ 5 is betaald. Dit is geweldig voor kopers, omdat het betekent dat u iemand kunt vinden die kleine taken snel en gemakkelijk kan uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van Fiverr?

Fiverr is een toonaangevende marktplaats die freelancers (verkopers) verbindt met klanten (kopers). Het is extreem goedkoop; je kunt freelancers inhuren voor slechts $ 5. Er is een enorm aanbod aan freelancers beschikbaar voor optredens (banen) in bijna elke categorie die je maar kunt bedenken. Bovendien is het klantenserviceteam behulpzaam en kiest het altijd de kant van de koper.

Wat zijn de nadelen van Fiverr?

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat u krijgt waar u voor betaalt. Verwacht niet dat de kwaliteit van het werk waarvoor u $ 5 hebt betaald, uitstekend is (vooral voor complexe en uitdagende taken). Sommige verkopers stellen onredelijke deadlines en je moet extra betalen om het werk sneller geleverd te krijgen.

Wat zijn de beste alternatieven voor Fiverr in 2023?

Als je wat werk snel en voor een lage prijs gedaan wilt hebben, is Fiverr de freelance marktplaats die je nodig hebt. Maar als je een klus wilt laten klaren door een branche-expert, dan zijn freelance marktplaatswebsites vergelijkbaar met Fiverr zoals Upwork en Toptal veel betere alternatieven voor Fiverr.com.

Wat zijn sommige platforms die vergelijkbare diensten aanbieden als Fiverr?

Als je op zoek bent naar de beste alternatieven voor Fiverr, zijn er verschillende websites zoals Fiverr die je kunt overwegen.

Een van die platforms isEnvato-studio, een freelancewebsite die diensten aanbiedt op gebieden als grafisch ontwerp, website-ontwikkeling en videoproductie. Envato Studio heeft een biedsysteem waarmee u de beste freelancer voor uw project kunt vinden, en een berichtenservice waarmee u met hen kunt communiceren om ervoor te zorgen dat zij uw vereisten begrijpen.

Andere freelance websites die soortgelijke diensten aanbieden als Fiverr zijn onder meerUpwork, Freelancer en PeoplePerHour.

Op welke functies moet je letten bij het kiezen van een freelanceplatform?

Bij het kiezen van een freelanceplatform is het belangrijk om rekening te houden met verschillende belangrijke kenmerken.

Een van de belangrijkste is debied systeem, waarmee u de beste freelancer voor uw project kunt vinden op basis van hun ervaring en prijsstelling.

Een ander belangrijk kenmerk is deberichtenservice of berichtentool, waarmee u gedurende het hele project met uw freelancer kunt communiceren om ervoor te zorgen dat aan uw vereisten wordt voldaan.

De beschikbaarheid vancategorieën banenis ook belangrijk, omdat je zo een freelancer kunt vinden met expertise op het specifieke gebied waar je hulp bij nodig hebt, zoals grafisch ontwerp of website-ontwikkeling.

Aanvullend,veiligheidsvoorschriften en een doorlichtingsprocedurezijn belangrijke kenmerken om te overwegen, omdat ze ervoor zorgen dat de freelancers die hun diensten op het platform aanbieden, gekwalificeerde professionals zijn.

Sommige platforms bieden mogelijk ook eengeldteruggarantie, wat u extra gemoedsrust kan geven wanneer u met een nieuwe freelancer werkt. Over het algemeen is het belangrijk om de functies van een platform zorgvuldig te overwegen voordat u er een kiest om mee te werken.

Samenvatting - Beste Fiverr-deelnemers 2023

Is Fiverr goed voor het vinden van freelancers?

Ja, bedrijven willenVijfrrdienen hun doel als een plek voor het vinden van goedkope freelancers.

Er zijn echter een heleboel superieure freelance-services zoals Fiverr die er zijn.

Als u wat werk wilt verzetten met een beperkt budget zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, moet u kiezen voor eensite zoals UpworkofFreelancer. com. Beide bieden toegang tot miljoenen freelancers met een breed scala aan vaardigheden en zijn op dit moment de beste platforms zoals Fiverr.

Als geld geen belangrijk probleem voor je is,Ik raad sterk aan om met Toptal te gaan.Toptal adverteert zichzelf als het platform dat u helpt de beste 3% freelancers in dienst te nementalenten op internet.

OVEREENKOMST

Geen inschrijfgeld om offertes van freelancers te krijgen

3% betalingsverwerkingskosten

Bezoek Upwork

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 07/12/2023

Views: 5575

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.