2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (2023)

Een blik op wie we op dit moment in de klas van 2022 in Miami projecteren.

David meer

Het is tijd om onze kans te wagen op een nieuwe schijnrekruteringsklasse voor de Miami Hurricanes in 2022.

Nu de rekrutering opengaat en de programma's weer onofficiële bezoekers, zomerkampen en officiële bezoekers kunnen ontvangen, hebben we veel geleerd over de rekruteringsinspanningen van de UM gedurende de eerste acht dagen van juni.

Dit artikel wil enkele van de goudklompjes belichten die we hebben geleerd over waar de rekruteringsinspanningen van de UM naartoe gaan voor deze cyclus van 2022, waarbij het grootste deel van deze geplande klas zal worden gebouwd rond het rekruteringscliché van volg de bezoeken. De meerderheid van de spelers in deze nepklasse heeft de UM ergens in juni bezocht of zal later deze maand Coral Gables bezoeken.

Miami heeft het traag gedaan om aan deze klas van 2022 te beginnen, terwijl ze wachtten op juni, zodat ze rekruten op de campus konden krijgen en de vooruitzichten die ze leuk vonden op film konden bekijken.

De UM wil deze maand een grote stap zetten en na afgelopen weekend zeven bezoekers te hebben ontvangen, staan ​​de Hurricanes gepland voor dit weekend twaalf prospects.

De Hurricanes hebben momenteel slechts twee toezeggingen in de 2022-cyclus, van viersterren quarterback Jacurri Brown en driesterren wide receiver Quan Lee. Beide commits zijn van plan dit weekend te bezoeken.

De tweemansklasse van Miami staat momenteel op nummer 61 in het algemeen.

Dus wie projecteren we dat Miami in dit stadium in de 2022-cyclus zal landen?

Lees verder voor onze nieuwste mock-rekruteringsklasse.

QB JACURRI BRUIN (MIAMI COMMIT)

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (2)

De Hurricanes hebben een toezegging gekregen van een van de beste dubbele dreigingen in het land in Brown, die misschien wel de beste maat / snelheid-combinatie heeft op de quarterback-positie en een levende arm die veel potentieel heeft. Brown is ook een bewezen leider en winnaar op Valdosta Lowndes (GA) High School. Miami moest geduld hebben voor hun quarterback-commit in de 2021-cyclus, die Jake Garcia in december aankondigde. De Hurricanes kregen vroeg in de cyclus een goede opsluiting.


WR QUAN LEE (MIAMI VERPLICHTING)

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (3)

Net voor de maand juni deed Lee zijn belofte aan Miami boven West Virginia. Lee is een slijper van een ontvanger die met een indrukwekkend niveau van taaiheid speelt en een manier vindt om open te komen en omstreden vangsten te maken. De Hurricanes willen de algehele taaiheid en werkethiek van de brede ontvangersruimte blijven verbeteren en het toevoegen van een ontvanger zoals Lee zal daarbij helpen.


WR ISAIAH HORTON

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (4)

Met een lengte van 1,80 meter en 190 pond is Horton een grote externe ontvanger die dit weekend een officieel bezoek aan de UM zal brengen. Eerlijk gezegd is het moeilijk te voorspellen wie de tweede ontvanger in deze klasse van 2022 zal zijn, maar als UM dit weekend indruk maakt op Horton, zou hij als de man naar voren kunnen komen. Tennessee wordt in dit stadium gezien als de topcompetitie, met ook Alabama op de loer. Horton is goed in het neerhalen van betwiste vangsten met zijn grootte en vermogen om ballen op hun hoogtepunt te vangen.


TE ANTHONY JONES

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (5)

Het is moeilijk te projecteren met welk strak uiteinde Miami in dit stadium op de beste plek zit, dus we zullen Jones, die van zijn officiële bezoek aan de UM komt, meenemen in deze projectie. Jones is een jumbo-atleet die afhankelijk van het programma wordt gerekruteerd aan het verdedigende of strakke einde. De Hurricanes houden van zijn potentieel als een strak einde omdat hij een groot lichaam is met meer atletisch vermogen.


OL MALIK AGBO

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (6)

Deze rekrutering heeft nog een lange weg te gaan, maar Miami heeft goed indruk gemaakt op Agbo tijdens zijn officiële bezoek aan de UM afgelopen weekend. Agbo komt uit de staat Washington, dus de Hurricanes hebben zeker te maken met een afstandsfactor bij deze rekrutering, maar LSU werd al vroeg beschouwd als het te verslaan team voor Agbo en nu hebben de Tigers te maken met een positiecoachwissel in de aanvalslinie, die barst de deur open voor een programma als Miami. Pacific Northwest-teams zoals Washington en Oregon zijn beide grote bedreigingen om in de gaten te houden.


OUDE DOCHTER RICHARDSON

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (7)

Florida State is het te verslaan team en zou in de huidige stand van zaken als de favoriet moeten worden beschouwd, maar de Hurricanes blijven deze rekrutering ondermijnen. Miami slaagde erin Richardson op de campus te krijgen voor de cookout van 1 juni, wat heeft bijgedragen tot een positief momentum voor deze maand. De UM zal proberen een grote stap te zetten met Richardson wanneer hij eind deze maand zijn officiële bezoek brengt aan Coral Gables.


OL JULIAN ARMELLA

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (8)

Armella is een erfenis van de staat Florida en de Seminoles vormen absoluut de grootste bedreiging op de lange termijn. Op korte termijn houdt Miami in de gaten hoe zijn officiële bezoeken aan LSU (afgelopen weekend) en Alabama (daar staat een bezoek van 11 juni gepland) op korte termijn. Deze rekrutering zal waarschijnlijk veranderen in een strijd in de staat Miami en Florida zodra de kalender naar de herfstmaanden gaat.


VAN SHEMAR STEWART

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (9)

Als we één ding hebben geleerd van de eerste week van juni, dan is het wel dat de Hurricanes op een goede plek zitten met Stewart, die op 1 en 2 juni op de campus van de UM is geweest en van plan is om dit jaar weer op de campus te zijn. Zondag. Stewart bracht afgelopen weekend zijn officiële bezoek aan LSU en het gerucht dat uit die reis naar voren kwam, is dat de Tigers geen sterke indruk maakten. Er zullen nog steeds manieren zijn om voor Miami te gaan bij deze rekrutering, maar de Hurricanes zitten mooi.


DOOR DANTE ANDERSON

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (10)

Miami zal in deze klasse van 2021 waarschijnlijk ten minste twee defensieve ends ondertekenen. Idealiter zou de UM Stewart willen koppelen aan Nyjalik Kelly, maar we zullen Anderson hier plaatsen voor deze mock. Anderson was op de campus voor de cookout van de UM op 1 juni.


DT ZANE DURANT

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (11)

De kans voor Miami om Durant in de eerste week van juni te evalueren, zorgde ervoor dat hij op het bord klom vanwege zijn explosieve vaardigheid als interieurstormer. Durant is precies het type verdedigingsuitrusting waar Jess Simpson naar op zoek is, omdat hij het fysieke vermogen heeft om verticaal door te dringen en te spelen achter de scrimmagelijn.


DT DANIEL LYONS

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (12)

Lyons is een andere plusatleet aan de binnenkant van de verdedigingslinie. Hij was ook bij de cookout van UM op 1 juni en heeft een langdurige relatie met verdedigingscoach Jess Simpson die teruggaat tot zijn eerste periode als UM's verdedigingscoach. Florida State zal een ander team zijn om naar te kijken in deze rekrutering.


LB WESLEY BISSAINTHE

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (13)

Bissainthe is de beste linebacker-prospect in Zuid-Florida voor deze cyclus van 2022 en hij is een speler die door Manny Diaz werd geïdentificeerd als een belangrijke rekruut in deze klas toen hij in de tiende klas zat. Bissainthe is ook zeer geïnteresseerd in de staat Florida en komt van een officieel bezoek aan West Virginia. Op 18 juni brengt hij zijn officiële bezoek aan de UM. Bissainthe is het type linebacker-talent dat de Hurricanes nodig hebben om in deze klasse te landen.


LB DEVON JACKSON

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (14)

Jackson, een mogelijke linebacker uit Nebraska, heeft eind juni een officieel bezoek aan Miami gepland. Jackson liep het afgelopen baanseizoen een belachelijke 100 meter tijd van 10.52 en past perfect bij UM's WILL linebacker-plek. Jackson heeft een connectie met aanvalslijncoach Garin Justice omdat zijn vader coachte onder Justice aan Concord University.


DB / STRIKER SHEROD COVIL

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (15)

Covil, afkomstig uit de staat Virginia, was op 1 juni bij de UM voor een cookout en deed op 2 juni een privétraining met spitsencoach Ishmael Aristide. Covil past goed bij de spits van de UM omdat hij een fysieke beveiliging is die soepel kan bewegen wanneer hij terugvalt in dekking. Covil is van plan later deze maand een officieel bezoek aan de Notre Dame te brengen.


CB KHAMAURI ROGERS

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (16)

Rogers, een viersterren cornerback, komt uit de staat Mississippi. Hij maakte de reis naar de UM voor de cookout van 1 juni en bracht veel tijd door in de stad Miami, Coral Gables en de UM-campus. Rogers zal op 18 juni terugkeren naar Miami voor een officieel bezoek en de Hurricanes zullen dan proberen een grote stap te zetten. Ole Miss wordt beschouwd als de grootste bedreiging.


CB JACOLBY SPELLEN

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (17)

Spells is een lokale cornerback met een indrukwekkende combinatie van grootte en snelheid. Spells woonde de cookout van de UM op 1 juni bij en is van plan om dit weekend op 11 juni een tegenbezoek te brengen aan Coral Gables. West Virginia is de grootste wedstrijd van de UM en Spells brengt daar afgelopen weekend een officieel bezoek. Georgië is een ploeg om in de gaten te houden. Als de Bulldogs all-in gaan met het rekruteren van spreuken, zal hij waarschijnlijk een Bulldog zijn.


CB CHRIS GRAVES

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (18)

Graves woonde de cookout van 1 juni in Miami bij en keerde op 4 juni terug naar Coral Gables voor een officieel bezoek. Als we zouden moeten uitsluiten welke prospect zich als volgende aan de UM zal binden, zou onze keuze Graves zijn, die erg onder de indruk is gekomen van de orkanen. Graves is een grote, fysieke cornerback met balvaardigheid.


DB MARKEITH WILLIAMS

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (19)

Williams komt van Orlando Evans High School, de alma mater van spitsencoach Ishmael Aristide. Die connectie zorgt ervoor dat de Hurricanes in een positieve richting evolueren voor Williams, die ook wordt gerekruteerd door Ohio State, Nebraska, Alabama en Florida. Williams brengt op 18 juni een officieel bezoek aan Miami.


MOCK KLASSE SAMENVATTING

2022 Mock Recruiting Class: juni-editie (20)

Dus het uiteindelijke aantal voor deze nepklasse is 18 spelers en deze klasse zou een 247Sports Team Recruiting Score van 257,80 verdienen, volgens de 247Sports Class Calculator.

Die score zou 14e zijn geëindigd in de ranglijst van teamrekrutering voor de cyclus van 2021 en 13e in de cyclus van 2020.

Jaar na jaar top 15 klassen stapelen is het grote doel voor de technische staf van de UM als ze een rooster willen hebben dat kan strijden om kampioenschappen. De klasse van Miami in 2021 eindigde de cyclus op nummer 11 in het algemeen klassement van het land.

Deze geprojecteerde klasse zou zwaar zijn op verdedigend talent met 11 van de 18 geprojecteerde spelers in deze klasse aan die kant van de bal, met als headliner vijfsterren Shemar Stewart, linebacker Wesley Bissainthe en Top 100 cornerback Khamauri Rogers.

Aanvallend zouden de Hurricanes een indrukwekkende quarterback tekenen om zich te ontwikkelen in Jacurri Brown, samen met twee betwiste vangstfenomeen in Quan Lee en Isaiah Horton. Deze geprojecteerde aanvalslinie zou coach Garin Justice ook genoeg geven om mee te werken vanuit een ontwikkelingsstandpunt.

Opgemerkt moet worden dat de klas van 2021 die terugloopt op Cody Brown, die zich naar verwachting in de herfst aan de UM zal inschrijven, en UNLV-transfer Chris Oluwaseun ook als rekruten voor 2022 moeten worden beschouwd, omdat ze technisch gezien vooruit worden geteld, wat het definitieve aantal oplevert tot 20 spelers. Dat aantal zou de Hurricanes vijf beurzen geven om mee te werken voor de NCAA Transfer Portal als de NCAA blijft opereren onder de regel van 25 man per jaar.

Over het algemeen zou deze klas mooi passen bovenop een indrukwekkende rekruteringsklasse voor 2021 die de Hurricanes vorig jaar ondertekenden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 08/10/2023

Views: 5754

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.