12 thuiswerkbanen zonder ervaring die goed betalen (2023)

Werken op afstand wordt een populaire keuze voor veel mensen die online banen zoeken. De voordelen van werken op afstand zijn talrijk en kunnen een geweldige optie zijn voor diegenen die een flexibel schema willen en de mogelijkheid willen hebben om vanuit huis te werken. Het ontbreken van een kantooromgeving betekent dat u vanaf elke locatie toegang hebt tot professionele bronnen, waarmee u uw vaardigheden kunt uitbreiden zonder uw persoonlijke leven op te offeren.

Er is een misvatting datafgelegen banenzijn alleen beschikbaar voor hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring. Maar iedereen kan een goede baan op afstand vinden, zelfs zonder enige ervaring. Alleen omdat je niet veel werkervaring hebt, wil nog niet zeggen dat je geen goede baan op afstand kunt vinden.

Thuiswerken is de go-to geworden voor millennials. Nu steeds meer mensen overstappen naar een leven op afstand, is het geen verrassing dat er veel concurrentie is bij het zoeken naar een baan op afstand zonder ervaring.

Als u er zeker van wilt zijn dat u alleen solliciteert op echte kansen bij legitieme bedrijven, kunt u op DailyRemote zoeken naar werk vanuit huis. In dit artikel brengen we u een lijst met de beste goedbetaalde online banen die u zonder ervaring kunt vinden.

Hoe vind je een baan op afstand zonder ervaring?

Wil je een baan op afstand krijgen met weinig of geen ervaring, maak je geen zorgen, we brengen je de basisvaardigheden die je moet hebben en de strategieën die je nodig hebt om te proberen vanuit huis te werken en geld te verdienen, zelfs als je niet veel werkervaring hebt .

 • Begrijp en leer essentieelvaardigheden op het gebied van werken op afstandzoals communicatieve vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden en andere zoals aandacht voor detail, tijdmanagement en kwalificaties die u mist om toe te passen op uw droombaan op afstand. Dit zou u ook een betere kans geven om te concurreren met andere sollicitanten.
 • Wen aan externe tools en softwarezoals communicatiemiddelen zoalsZoom, Slack en projectmanagementtools zoalsTrello, Asana, Jira enz. om u te helpen bij een interview op afstand, aangezien ze een must zijn voor iedereen die op afstand werkt.
 • Maak eenCV op maat en sollicitatiebrief op afstand met online portfolio naast andere documenten voor het zoeken naar werk om uw kansen op een baan op afstand te vergroten wanneer u solliciteert naar een baan op afstand. Dit geeft rekruteringsmanagers een kijkje in uw capaciteiten en waarden die u zou bieden als u werd aangenomen, ongeacht uw geringe ervaring. Het helpt ook software voor het volgen van sollicitanten om uw cv te selecteren en naar de volgende ronde te verplaatsen.
 • Onderzoek en solliciteer bij Top Externe Bedrijven die mensen aannemen voor functies op afstandvoor beginners of starters op afstand. Maak eenbaan zoekenplan en verstuur elke week een vast aantal aanvragen. Raak niet ontmoedigd als je van sommigen van hen niets hoort, maar blijf gemotiveerd om je eerste externe baan binnen te halen.
12 thuiswerkbanen zonder ervaring die goed betalen (1)

Met deze vaardigheden kun je jezelf vestigen als een van de grootste kanshebbers, en je vragen beantwoorden, zoals wat er nodig is om een ​​baan op afstand te krijgen met weinig tot geen ervaring? Hoe kan ik geld verdienen vanuit huis zonder een diploma? Hoe begin ik met werken vanuit home? Hoe ga je te werk als je weinig of geen ervaring hebt?

12 online banen zonder ervaring vereist

We vermelden de beste goedbetaalde banen op afstand waarvoor zeer weinig of geen ervaring vereist is, geschikt voor werkzoekenden op afstand die op zoek zijn naar een instap- of deeltijdbaan die gemakkelijk vanuit huis kan werken. Wat voor soort klussen kun je vanuit huis doen? Hieronder zetten we ze op een rijtje:

Online virtuele assistent-banen zonder ervaring

Een virtuele assistent kan helpen met een verscheidenheid aan taken, van klantenservice, gegevensinvoer, het organiseren van evenementen, beheer van sociale media of zelfs coderen als ze er de vaardigheden voor hebben. Remote Virtual Assistant Jobs from home vereist dat u klanten helpt door administratieve taken, planning, tekstverwerking en klantenservice af te handelen en andere soorten ondersteuning te bieden .

Je kunt aan de slag als virtuele assistent zonder ervaring, je hoeft alleen een paar dingen over dit type baan te weten, zoals de tools die je zullen helpen slagen als online virtuele assistent. Om een ​​succesvolle virtuele assistent te worden, of het nu parttime of fulltime is zonder eerdere werkervaring, is het belangrijk om goede communicatieve vaardigheden, goede schrijfvaardigheid en computervaardigheden te hebben.Lees hier hoe u een virtuele assistent kunt worden.

Verschillende soorten beginnersvriendelijke virtuele assistent-banen online zijn onder andere:

 • Virtuele assistent banen voor studenten
 • Virtuele assistent banen voor beginners
 • Digitale virtuele assistent banen
 • Freelance virtuele assistent banen
 • Parttime virtuele assistent banen
 • Virtuele assistent-functies op instapniveau
 • Amazon virtuele assistent banen
 • Pinterest virtuele assistent banen

Zoeken naar vacatures voor virtuele assistenten vanuit huis

(Video) 3 Manieren Om Online €50-€250 Per Uur Te Verdienen (Zonder Investering)

Online gegevensinvoerbanen zonder ervaring

Het goede aan banen voor gegevensinvoer is dat er weinig tot geen ervaring voor nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internettoegang. Gegevensinvoerbanen zonder ervaring zijn ook goed voor mensen die wat extra geld willen verdienen naast hun hoofdbaan of die het werk vanuit huis willen doen en geen ervaring op dit gebied hebben.

Gegevensinvoertaken zijn een van de gemakkelijkste manieren voor iemand om thuis geld te verdienen. Voor deze functies is geen eerdere werkervaring vereist en u betaalt ergens tussen de $ 10 en $ 30 per uur, afhankelijk van het bedrijf of de branche die voor de functie in dienst neemt.

Data-invoertaken omvatten het transcriberen van gegevens in een bruikbaar formaat, het bijwerken van spreadsheets, het invoeren van gegevens in databases, het categoriseren van informatie, enz. Dit kan informatie zijn uit verkoopboeken, belastingaangiften of andere financiële gegevens.Leer hoe u de beste taken voor gegevensinvoer op afstand kunt vinden.

Verschillende soorten beginnersvriendelijke online gegevensinvoertaken omvatten:

 • Online typen banen
 • Online banen voor gegevensinvoer vanuit huis voor studenten
 • Freelance banen voor gegevensinvoer
 • Data entry operator banen
 • Parttime taken voor gegevensinvoer vanuit huis
 • Data analist banen op instapniveau
 • Amazon-taken voor gegevensinvoer
 • Overheidstaken voor gegevensinvoer

Zoek banen voor gegevensinvoer vanuit huis

Online klantenservice banen zonder ervaring

Een baan in de klantenservice is perfect voor wie graag met mensen werkt, maar geen vierjarige opleiding wil afronden. Deze functies zijn meestal 's avonds of in het weekend beschikbaar, waardoor het voor iemand met een fulltime baan gemakkelijk is om zowel te werken als bij te verdienen. Deze functies zijn ontworpen om weinig ervaring te vereisen en stellen degenen die ernaar zoeken in staat om meteen aan de slag te gaan.

Klantenservicebanen zonder ervaring zijn perfect voor mensen die een voet tussen de deur van het personeel willen krijgen, maar niet veel ervaring hebben. Het is de taak van een externe klantenservicemedewerker om vragen te beantwoorden en problemen voor klanten op te lossen. Ze moeten duidelijk, kalm en met empathie kunnen communiceren. Vertegenwoordigers van de klantenservice op afstand helpen klanten ook bij het vinden van producten of informatie die ze nodig hebben door aanwijzingen te geven of namens de klant te bellen.

Werken bij de klantenservice klinkt misschien niet als een droombaan, maar het kan een baan op instapniveau zijn waarin je waardevolle vaardigheden leert, zoals probleemoplossing, teamwerk en timemanagement, terwijl je ook je interpersoonlijke vaardigheden kunt demonstreren. Verschillende soorten beginnersvriendelijke online klantenondersteuningstaken omvatten:

 • Amazon klantenservice banen
 • Vacatures manager klantenservice
 • Uitvoerende taken klantenservice
 • Vacatures medewerker klantcontact
 • Parttime klantenservice vacatures
 • Callcenter vacatures vanuit huis
 • Chatondersteunende banen
 • Amazon werkt vanuit klantenservice aan huis

Zoek vanuit huis naar vacatures voor klantenondersteuning

Online CopyWriting-banen zonder ervaring

Online copywriting banen zijn een geweldige kans voor iemand die op zoek is naar een carrièreswitch, maar geen ervaring heeft in het veld. Als copywriting-professional moet je verschillende opdrachten en projecten kunnen aannemen, dit vereist zowel begrip van SEO en digitale marketingconcepten als uitstekende schrijfvaardigheid.

Het eerste dat u moet doen, is uw cv optimaliseren voor de banen die u interesseren. Gebruik trefwoorden zoals "copywriter" en "contentschrijver" in uw cv-samenvatting en zorg ervoor dat u alle relevante vaardigheden of certificeringen opneemt die in de functiebeschrijving kunnen voorkomen. Verstuur sollicitaties voor banen die goed lijken te passen bij uw vaardigheden, maar zorg er ook voor dat u uzelf niet beperkt.

(Video) 💥Goed Betaalde Banen Zonder Diploma💥

Als je op zoek bent naar een carrièreswitch en talent hebt voor schrijven, maar niet veel ervaring hebt met copywriting, kunnen online vacaturesites zoals DailyRemote geweldige bronnen zijn om werk te vinden dat aan deze behoeften voldoet. Verschillende soorten beginnersvriendelijke kopieeropdrachten op afstand vanuit huis zijn onder meer:

 • Freelance copywriting vacatures
 • Junior copywriter vacatures
 • Digitale copywriter banen
 • Adverteren copywriter vacatures
 • Werk vanuit huis copywriter banen
 • Copywriter banen op instapniveau
 • Tekstschrijver voor websites
 • Tekstschrijver voor SEO

Zoek online CopyWriting-banen vanuit huis

12 thuiswerkbanen zonder ervaring die goed betalen (2)

Online Engelse lesopdrachten zonder ervaring

Engels leren als tweede taal is een geweldige manier om geld te verdienen. Het kan worden gedaan als onderdeel van je huidige baan, of als bijbaantje in het weekend. De afgelopen jaren zijn er overal ter wereld banen in het onderwijs ontstaan.

In sommige gevallen hebben degenen die Engels als secundaire taal onderwijzen geen ervaring met hun eigen taal nodig. Ze moeten alleen vloeiend Engels kunnen spreken en schrijven en weten hoe ze het effectief kunnen onderwijzen. U kunt vanuit het comfort van uw huis werken en Engels op internet onderwijzen aan studenten over de hele wereld.

Je zou gewoon online Engelse les moeten geven zonder ervaring en toch zijn je verantwoordelijkheden het beoordelen van papers en opdrachten, het geven van feedback en het geven van lessen aan studenten met weinig toezicht. Verschillende soorten beginnersvriendelijke online Engelse lesopdrachten vanuit huis zijn onder meer:

 • Bijlesdocent Engels gesproken
 • Parttime online lesgeven
 • Online lesgeven voor beginners
 • Online onderwijs banen voor studenten
 • Online Engelse lesopdrachten vanuit huis
 • Huiswerk online baan
 • Engels online leren
 • Online lesgeven banen voor basisklassen

Zoek online banen voor bijles Engels vanuit huis

Proeflezen van banen online zonder ervaring

Proeflezen is een vorm van tekstredactie. Proofreading is een proces van het onderzoeken en corrigeren van elke tekst die is gemaakt. Het is een belangrijke fase die ervoor zorgt dat uw inhoud professioneel en grammaticaal correct is.

Hun belangrijkste verantwoordelijkheid is het begrijpen van de context en de toon van het bericht en beginnen met het identificeren en corrigeren van fouten in grammatica, spelling en interpunctie. Feedback geven op de inhoud kan ook nodig zijn, omdat het soms niet gaat om het vinden van fouten, maar om het doen van suggesties om te verbeteren wat er is geschreven.

Proeflezers worden meestal ingehuurd om te werken met boeken, tijdschriften, krantenartikelen, marketingteksten, blogs, scripts voor advertenties of televisieprogramma's enz. Er zijn ook freelance proofing-opdrachten online beschikbaar waarnaar u kunt zoeken op websites zoals DailyRemote ofOpwerken. Verschillende soorten beginnersvriendelijke proefleesopdrachten vanuit huis geen ervaring erbij betrekken:

 • Freelance proefleesopdrachten
 • Proefleesopdrachten online voor beginners
 • Amazon-proefleestaken
 • Bewerkings- en proefleesopdrachten
 • Proefleesopdrachten voor studenten
 • Parttime proefleesopdrachten

Zoek online proefleesopdrachten vanuit huis

vacatures voor medisch assistent

Heb je interesse om in de zorg te werken? Als je op zoek bent naar een startersfunctie, zoek dan niet verder. Een online medische assistent is misschien de juiste kans voor u.

(Video) Ik Maakte 1 Weekend Betaalde Enquêtes en Verdiende €___ 💸

Medische assistenten bieden administratieve, klinische en andere gezondheidszorgdiensten aan patiënten onder toezicht van artsen of andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. De taken van een online medische assistent kunnen sterk variëren, afhankelijk van het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Ze kunnen echter nodig zijn om inkomende oproepen te beantwoorden, administratieve taken uit te voeren, contact te hebben met klanten en klanten te helpen met technische problemen.

Medische assistenten worden voornamelijk ingezet als laboratoriumassistenten in alle soorten zorginstellingen, waaronder ziekenhuizen, klinieken, artsenpraktijken en verpleeghuizen. Online Medical Assistants hebben een hoger salaris dan de gemiddelde mediaan. Verschillende soorten beginnersvriendelijke medische assistent-banen vanuit huis geen ervaring erbij betrekken:

 • Medewerker medische dossiers
 • Laboratorium assistent banen
 • Doktersassistent banen
 • Doktersassistent banen
 • Laboratorium assistent banen
 • Gezondheidsassistent vacatures
 • Klinische assistent banen

Zoek vacatures voor medische assistenten vanuit huis

Vacatures voor beginnende software-ingenieurs

Software-engineering is een gebied van computerwetenschap en -techniek dat zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden van software. Banen voor software-ingenieurs op instapniveau worden steeds populairder naarmate de vraag naar software-ingenieurs blijft stijgen. Er is een toename van bedrijven die op zoek zijn naar junior software-engineers om hun openstaande vacatures in te vullen.

Vacatures voor software-engineers op instapniveau zijn voor mensen die net zijn afgestudeerd of studenten die geen ervaring hebben in het veld. Als u een van hen bent, zijn er veel tools beschikbaar om te leren coderen. Ze variëren van gratis online cursussen tot betaalbare programma's zoals Udacity enCoursera.

De eisen zijn hoog en er is weinig aanbod, wat betekent dat er niet veel mensen zijn met de juiste vaardigheden of kwalificaties die nodig zijn voor deze functies. Software-engineeringfuncties op instapniveau kunnen een geweldig carrièrepad zijn voor studenten die nieuw zijn in programmeren en niet veel ervaring in het veld hebben. Verschillende soorten beginnersvriendelijke banen voor softwareontwikkelaars op instapniveau vanuit huis zijn onder meer:

 • Vacatures voor softwareontwikkelaars
 • Freelance software ontwikkelaar banen
 • Associate software engineer banen
 • Junior software ontwikkelaar
 • Dev engineer banen
 • Vacatures voor Site Reliability Engineer
 • vacatures voor QA-engineer
 • Associate software engineer banen
 • vacatures voor software consultant

Zoek vacatures voor softwareontwikkelaars vanuit huis

Online transcriptietaken vanuit huis

Online transcriptietaken zijn een uitstekende gelegenheid om uw carrière een vliegende start te geven en vanuit huis te werken. Transcriptionisten zijn transcribenten die gesproken woordaudio omzetten in geschreven tekst. De transcripties worden vervolgens teruggestuurd naar de klant. Online transcriptietaken zijn gemakkelijk te vinden voor mensen zonder ervaring met transcriptiewerk.

Met de komst van technologie brengen veel mensen elke dag uren achter hun bureau door met typen op een computer. Vaak weten ze niet eens waarover ze typen of voor wie ze het document schrijven. Dit is waar online transcriptietaken erg populair worden, omdat het zo'n eenvoudige en gemakkelijke manier is om wat extra geld te verdienen in uw vrije tijd.

Sommige mensen denken dat transcriptie jaren van training vereist om er bedreven in te worden, maar dit is niet waar. In feite kan iedereen in slechts een paar dagen leren transcriberen door een online cursus te volgen en wat te oefenen met echte audiobestanden om het proces onder de knie te krijgen. Verschillende soorten beginnersvriendelijke transcriptietaken op afstand vanuit huis zijn onder meer:

 • Online transcriptietaken voor beginners
 • Juridische transcriptietaken vanuit huis
 • Medische transcriptietaken vanuit huis
 • Parttime medische transcriptietaken vanuit huis
 • Freelance transcriptieopdrachten
 • Online transcriptionist

Zoek transcriptietaken vanuit huis

(Video) Veel geld verdienen als student? 🤑Werken via Temper - ItsJayKarim

12 thuiswerkbanen zonder ervaring die goed betalen (3)

Social Media Marketing Jobs werken vanuit huis

Social media marketing is het proces van het verkrijgen van websiteverkeer of aandacht via sociale mediasites. Het is een vorm van online marketing, meestal uitgevoerd door bedrijven of individuen die producten of diensten willen promoten. Er zijn veel rollen in social media marketing, maar de meeste hebben betrekking op het beheren van social media accounts, pagina's of profielen voor klanten

Social media marketing biedt merken een platform om in contact te komen met doelgroepen en leads te genereren. Merken kunnen nieuwe markten aanboren, naam maken en zelfs relaties aangaan met klanten die het merk anders misschien niet kenden. Het is een gemakkelijke manier voor merken om in realtime met hun klanten te chatten via sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Social Media Marketing helpt bedrijven een persoonlijke band met hun klanten te creëren. Het is een manier om dichter bij hen te komen, in tegenstelling tot traditionele reclame. Met sociale media kunnen bedrijven nu in contact komen met kandidaten die ze anders zouden hebben gemist. Er zijn verschillende soorten beginnersvriendelijke externe social media-marketingtaken vanuit huis

 • Vacatures voor social media-manager
 • Digitale marketeer op sociale media
 • Uitvoerende vacatures voor sociale media
 • Instagrammarketing banen
 • Social media marketing banen voor eerstejaars
 • Stage social media marketing

Zoek vacatures voor sociale media-marketing vanuit huis

Vacatures online administratief medewerker

Een virtuele assistent die gespecialiseerd is in het aanbieden van administratieve diensten aan klanten vanaf een externe locatie, meestal een thuiskantoor, wordt administratief assistent of uitvoerend assistent genoemd. Typische taken die een virtuele assistent kan uitvoeren, zijn onder meer het plannen van afspraken, het voeren van telefoongesprekken, het begroeten van gasten, het beheren van schriftelijke communicatie, het voorbereiden van vergaderingen, het maken van reisarrangementen en het beheren van e-mailaccounts.

De belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om een ​​administratieve assistent op afstand te worden, zijn onder meer communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling), organisatie- en planningsvaardigheden, telefoonetiquettes, onderzoeks- en analysevaardigheden, tijdmanagementvaardigheden en probleemoplossing. en vaardigheden op het gebied van klantenservice. Verschillende soorten beginnersvriendelijke administratieve assistent op afstand Taken vanuit huis zijn onder meer:

 • Uitvoerend assistent banen
 • Functies van kantoorassistent
 • Administratieve assistent vacatures
 • Vacatures junior kantoorassistent
 • Administratief secretaresse
 • Medewerker frontoffice
 • Virtueel administratief medewerkster
 • Juridisch administratief medewerkster
 • Uitvoerende secretarissen

Zoek vacatures voor administratief assistent vanuit huis

Online vertaalopdrachten vanuit huis

Vertaalopdrachten op afstand zijn online beschikbaar en bieden goede mogelijkheden voor taalliefhebbers. Enkele voorbeelden van technologieën die geschreven inhoud vertalen, zijn onder meerGoogle Vertalenen Microsoft Translator, die tekstvertalingen bieden tussen veel verschillende talen. Met externe vertaalopdrachten kunt u met behulp van technologie samenwerken met uw collega's over de hele wereld. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Online vertaalopdrachten bieden de kans om overal ter wereld te werken, zolang u maar toegang heeft tot een internetverbinding. Dit type baan voldoet aan de wens van veel mensen om te reizen terwijl ze nog aan het werk zijn, omdat ze overal ter wereld kunnen werken zonder gebonden te zijn aan één locatie.

Vertalen is misschien gemakkelijk, maar het is ook een mentale uitdaging, en daarom kan het lonend zijn voor mensen die dagelijks van dit soort uitdagingen houden. Er zijn verschillende soorten beginnersvriendelijke vertaalopdrachten vanuit huis

 • Tolk vertaler
 • Freelance vertaler
 • Online vertaalopdrachten voor studenten
 • Ondertiteling banen
 • Vertaalopdrachten voor beginners
 • Taal vertaler banen
 • Parttime vertaalopdrachten vanuit huis
 • Hindi vertaler banen

Zoek vertaalopdrachten online vanuit huis

(Video) VERDIEN €50 P/U MET DIT BIJBAANTJE IN 2022 FIVERR

Waar vindt u de beste goedbetaalde banen op afstand zonder ervaring?

Of je nu fulltime vanuit huis wilt werken of een parttime baan op afstand, of je nu op zoek bent naar een contract of een vaste baan, of je weinig of geen ervaring hebt, DailyRemote heeft vacatures in verschillende carrièrecategorieën om je te helpen vinden wat je nodig hebt.Meld u aan en ontvang bijgewerkte nieuwe externe takenen werk vanuit huis tips in je inbox om je te helpen geld te verdienen vanuit huis!

Wil je meer leren over hoe je de beste externe sollicitant kunt worden? Bekijk de bronnen en tips voor werken op afstand van DailyRemote en sluit u aan bij onzegemeenschap van externe werknemers. Dit zal je helpen om vanaf vandaag je carrière op het gebied van werken op afstand een vliegende start te geven.

Videos

1. 5 Manieren om Vanuit Huis Geld te Verdienen in 2022
(Jasper Leeuw)
2. Elke 1 post die u typt = verdien $ 700+ (GRATIS) Verdien online geld | Branson Tay
(Refused To Average)
3. $ 3000 per artikel verdienen?!! (Vriendelijk voor beginners)-GRATIS online geld verdienen | Bra...
(Business Coffee Hour)
4. ? Hoe u binnen 14 dagen gratis $ 12.991,42 kunt verdienen met Builderall
(Diana Castillo - Money Maker Area dot com)
5. Verdien $60/min door de naam online te typen! Wereldwijd beschikbaar-GRATIS online geld verdien...
(Refused To Average)
6. **NIEUWE JUNI 2022** Niet-telefonische banen en parttime externe banen
(Remote Story)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 10/09/2023

Views: 6507

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.